- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
teşekkür ederim... koridordaki desenler baskı......sevgiyle kalın....
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...mutfağımız aynıymış...ne güzel... özellikle alt kapakların rengi mürdüm olduğu için su lekelerini çok gösteriyor onun dışında mutfağımı seviyorum..sonradan yaptırdığımız dolaplar benim kurtarıcım oldu...yoksa muftağa eşyalarım ile sığamazdım....bu arada çok dikkatlisiniz...antredekiler baskı...genellikle duvar kağıdı olduğu düşünülüyor...bence siz kendiniz de yapabilirsiniz...istediğiniz şekilde sünger gibi kalıbı var...ve beyaz duvarda kendini daha iyi gösterdiği için beyaz duvara uygulanıyor...bize uygulanan çok düzenli yapılmadı...dikkatli bakarsanız baskıdaki kaymaları farkedebilirsiniz...isterseniz bu şekilde değil farklı tarzda duvara uygulatabilirsiniz....mesela yan şekilde yukarıdan aşağıya düzenli bir şekilde baskı uygulatabilirsiniz...biz baskıyı evimizdeki asma tavanları yaptırdığımız kişiye yaptırmıştım...ama her boyacıda badanacıda bulabilirsiniz...umarım yardımcı olabilmişimdir...sevgiyle kalın...
yanii nasıll olmuşş oluyorr canımm ben bilmiyorumdaa
çokk güzel olmuşş
bende böyle birşeyy istiyorumm koridorumdaa
birde yatakk odanınn rengii neyy öğrenebilirmiyimm duvarın
burda anlatmışsınızz çok sağolunn
Merhaba evinizi çok beğendim çok zevkli döşenmiş bende yeni evime taşınali bir sene oldu henüz eksiklerimiz var evimiz üç kstli o yüzden ihtiyaclar bitmiyor bende bitince sizlerle paylasicam
maşallah canım huzur içinde otur inş.. evin gerçekten harikaaaaa özelliklede mutfak dolabına bayıldım.
Misafir odası ve mutfağına bayıldıııımmmm!!! Ayrıca mutfağın ve yatak odasının perdeleri de muhteşemmiş.Çok beğendim. Güle güle oturun. Allah huzurunuzu eksik etmesin
evinizi çok beğendim güzel günler geçirirsiniz inşallah içinde. ben yatak örtünüzü özellikle çok beğendim markası nedir acaba nerden aldınız?
hmm siyah iddali bir renk.
sık sade... ben begendım gule gue otur canımmm insallh
canım evin ço..ook güzelgüle güle oturun
gerçekten evini çok beğendimkapının önündeki uğur böcekleri de çok tatlıymışşşşş
Allah evinizden neşeyi eksik etmesinn
mutfağının rengini çok sevdim salonunda çok ferah güle güle otur canım..
ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallahkayınvalidem üst katın halısnı ve kolidorun halısını morlu beğenmiş güzel duruyor sizin evde inşallah benimkilerde güzeldir shaggy miş benimkilerde yeni aldı hatta 1 hafta olmadı daha
ayrı şehirlerde olduğumuz için ve ben hher zaman gidemediğim için bazı işleri kayınvalideme devrettim
canım evin çok güzel güle güle oturun..... bende mutfağıma jaluzi almayı düşünüyorum yalnz benim mutfagım yola bakıyo yol üstü jaluzi açıkken içeri gözüküyomuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?