- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
mutlulukla yasayın cok begendım
çok ama çok güzel döşenmiş bir ev çok zevklisiniz duvar kağıtlarınız mutfak dolaplarınız ve taş resimli halınıza bayıldımmmmm mutlu huzurlu güzellikler içinde oturmanız dileğiyle
misafir odası ve salon çok çok farklı ve bu iki farklı oda ve çok iyi seçimler inşallah benimde böyle olur her iki renkte içimde kalmaz herzaman oturcağnız odanının siyah olmasıda ayrıca hoş ben çok beğendim çok güzel günler geçirin inşallah söylemeden geçemicem mutfakta çok huzurlu ve sıcak geldi bana
misafir odası ve mutfağına bayıldım canım, bu mutfağın aynısını koçtaşta görmüştüm hatta yeni evimizde eşimle onu almayı planlıyoruzAllah mutluluk ve huzur versin evinize
canım evin harika mutfagın özellkle mükemmel hep arzu ettiğim bir mutfak stili evlennce inşallah bnm de olur =)
Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah herşeyiniz çok güzel...
Salonuna ve koridorun duvar desenlerine bayıldım.. Gayet hoş..
Allah iyi günlerde sağlıkla huzurla kullandırsın
çok güzelmiş güle güle otur canım
güle güle otur canım evinde huzurla
bişey sorucaktım ben ilk sayfadaki nevresim takımından memnunmusun yeni sipariş verdim nettende sende görünce sorıyım dedim
evet canım çok memnunum..ve severek kullanıyorum....pamuk saten olduğu için kaymıyor... kumaşında çekme yada renginde de solma vs. olmadı...sizde güle güle kullanın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?