tatlırüya nın evi

çok ama çok güzel döşenmiş bir ev çok zevklisiniz duvar kağıtlarınız mutfak dolaplarınız ve taş resimli halınıza bayıldımmmmm mutlu huzurlu güzellikler içinde oturmanız dileğiyle

mutlulukla yasayın cok begendım

güzel dileklerin için teşekkür ederim.. sevgiyle kalın...

çok ama çok güzel döşenmiş bir ev çok zevklisiniz duvar kağıtlarınız mutfak dolaplarınız ve taş resimli halınıza bayıldımmmmm mutlu huzurlu güzellikler içinde oturmanız dileğiyle

güzel dilkeleriniz için çok teşekkürler..daha güzellerinin sizin olması dileğiyle sevgiyle kalın....

misafir odası ve salon çok çok farklı ve bu iki farklı oda ve çok iyi seçimler inşallah benimde böyle olur her iki renkte içimde kalmaz herzaman oturcağnız odanının siyah olmasıda ayrıca hoş ben çok beğendim çok güzel günler geçirin inşallah söylemeden geçemicem mutfakta çok huzurlu ve sıcak geldi bana

teşekkür ederim...beyaz ve siyah birbirinden tamaman zıt iki renk kullandım...ve şuan klimamız orada olduğu için misafir odasında oturuyoruz.....oturma odamın çok yastıklı olması kullanımı zorlaştırıyor..ne kadar yastıklar kullanışlı olmasada eğer bu takımı almasaydım içimde kalırdı...... gönlünüze göre döşediğiniz evde huzurla oturmanız dileğiyle.....sevgiyle kalın....

misafir odası ve mutfağına bayıldım canım, bu mutfağın aynısını koçtaşta görmüştüm hatta yeni evimizde eşimle onu almayı planlıyoruz Allah mutluluk ve huzur versin evinize

misafir odası ve mutfağına bayıldım canım, bu mutfağın aynısını koçtaşta görmüştüm hatta yeni evimizde eşimle onu almayı planlıyoruz Allah mutluluk ve huzur versin evinize

güzel dileklerin için çok teşekkürler...koçtaşta mı var... hiç görmemiştim...evi aldığımızda mütaahitin yaptırdığı dolap...daha önceki evimizin mutfağı daha büyüktü ve daha çok dolap vardı...bu nedenle pencerenin iki yanındaki dolapları ek olarak sonradan yaptırdık...şimdi daha kullanışlı oldu...mesela fırın ocağın altındaydı...yeni yaptırdığımız tarafa aldırdık...sizde yeni evinizde sağlıkla huzurla oturun...mürdüm rengi gerçekten çok güzel...eminim sizin mutfağınızda da çok güzel olacak..ama bir konuda uyarayım..altı koyu renk mürdüm olduğu için gündüz evim çok güneş aldığı için dolap üzerindeki tüm su lekelerini görebiliyorsun...

canım evin harika mutfagın özellkle mükemmel hep arzu ettiğim bir mutfak stili evlennce inşallah bnm de olur =)

inşallah canım evlendiğinde evini istediğin gibi döşeyebilirsin ....çünkü birçok şey özellikle büyük mobilyalar bir kere alınıyor...ve yıllarca kullanılıyor...o nedenle içine sinerek almak çok önemli...mutfağının hayalindeki gibi olması dilerim...

güle güle otur canım evinde huzurla
bişey sorucaktım ben ilk sayfadaki nevresim takımından memnunmusun yeni sipariş verdim nettende sende görünce sorıyım dedim

güle güle otur canım evinde huzurla
bişey sorucaktım ben ilk sayfadaki nevresim takımından memnunmusun yeni sipariş verdim nettende sende görünce sorıyım dedim

evet canım çok memnunum..ve severek kullanıyorum....pamuk saten olduğu için kaymıyor... kumaşında çekme yada renginde de solma vs. olmadı...sizde güle güle kullanın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…