Tatlısız diyet olmaz:)

Sıkma ama canını yine de kilo verilecektir sanırım ama max olmayabilir. Yarın daha dikkatli olursun

Güzel bence olacak en azından sana bir yön çizer 5 kilo olmazsa 3 kilo olur elinden geleni yaptığın sürece basarirsin. Emzirmeye devam ediyorsan belki sıkıntı olabilir bunu bilmiyorum bu arada.

Güzel bence olacak en azından sana bir yön çizer 5 kilo olmazsa 3 kilo olur elinden geleni yaptığın sürece basarirsin. Emzirmeye devam ediyorsan belki sıkıntı olabilir bunu bilmiyorum bu arada.

Dayanabildigim yere kadar yapayim canim. Giden kilolar bize kardir degil mi...ah ah 3 gun bozulmasa idi diyetim simdiye 81 leri görmüştüm. Ama simdi de bozmam cunki benigecmenden korkuyorum bende

Dayanabildigim yere kadar yapayim canim. Giden kilolar bize kardir degil mi...ah ah 3 gun bozulmasa idi diyetim simdiye 81 leri görmüştüm. Ama simdi de bozmam cunki benigecmenden korkuyorum bende
Ooo güçlü rakip birlikte yola devam mutlaka vereceğiz. Yolumuz uzun Şubat kadar hedefim 70 3 ileri 1 geri yola devam

Ooo güçlü rakip birlikte yola devam mutlaka vereceğiz. Yolumuz uzun Şubat kadar hedefim 70 3 ileri 1 geri yola devam

Benim de hedefim 1 ocak 75 olmak. Sonrasi icin hedef belirlemedim ama son durak 62 olacak inşâallah. Senin boy kacti canim ve son hedef

Sabah
13 tane uzum
1 bardak süt

kahvalti
lor peynirli maydonozlu omlet
3 zeytin
1 sivri biber
1 dilim ekme
1 kepçe yoğurt
1 minik salatalik

aRa
Sade nescafe

ara
limonlu yesilcay

35 dk yürüyüş

aksam
1 tabak dolu dolu yesil fasulye
ayran

2 gündür ugrayamadim. Önceki gun domates konservesi yaptim. Bugünde hep disarida idim. Cok yoruldum.pazartesiye kadar sıkı tutmam lazim hedefim 81.5 olmak. Hadi 78 a az kaldi ama yaaa dayanmaliyimmm

Bu hafta cok farkli bir beslenme tarzi denedim sabah kahvaltı larda canim ne istedi ise yedim ama yine de dikkat ettim cok cok abartmadim yani.aksamlari ise hafif atlattim.
bugun ki kilom 82.4 yarin ilk sayfa da kilomu guncellerim.sabahki kilom ile

yasasin zayiflamakkkk

İlk sayfadan baktım, maşallah çok güzel vermişsin, böyle devam etsin inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…