Inanilmaz elestirel ve tatminsizim. Gorunurde hic bir sorun yok ama icten ice herseyden bikmis durumdayim.
Hayata bizi baglayan elde edemediklerimizdir denir ya, pek cok seyi elde ettigim ve edebilecegimi bildigim icin mi hayata karsi bu umursamazlik
Cocukken hadi iyi bir universite sonra iyi bir is sonra iyi bir evlilik ev araba ya simdi amac ne?
Evet yaraticinin varligina inaniyorum ama dinlere inanmiyorum. Belki de problem budur. Arada size de olmuyor mu? Yani su an olmekle yasamak arasinda cok buyuk bir fark olmamasi ama uzuntuden degil bezmislikten
“Mind of those, who look for everything in material things, is in their eyes; but the eye cannot see the moral.”
Bediüzzaman Said NURSİ
"Herşeyi maddiyatta arayanların akılları gözlerindedir; göz ise mâneviyatı göremez."
Bence senin problemin manevi tatminsizlik.
Maddiyatın getirdiği mutluk anlık günlük mutluluktur.Geçici mutluluktur.
Sadece o anı kurtarır ...
Peki ya sonrası?
Maneviyatı pekiştirmek gerek zannımca.
Eşinle evliliğinde problemler mi var?
Yada ailesel sorunlar?
Geneld bu tip sorunlar insanı manen çöküntüye sokar ondan soruyorum...
Evet yaraticinin varligina inaniyorum ama dinlere inanmiyorum. Belki de problem budur. Arada size de olmuyor mu? Yani su an olmekle yasamak arasinda cok buyuk bir fark olmamasi ama uzuntuden degil bezmislikten
Benim kuran mealini okuduktan sonra dine karşı düşüncelerim değişti tereddüte düştüm. Okumadan önce ne güzel kalpten inanıyordum. Az çok ibadetimi yapıyordum. Şimdi boşluk hissediyorum içimde.
İnsanın manevi yönü olmalı bence. Maddiyat her şey değil. Maneviyat iç huzuru da sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?