- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.012
- 158
Bir de ben buna çok katılıyorum. Bana da çok dediler dinlemedim. Tepeme çıktı.Annelik yapma gözünü seveyim.
Sen sevgilisisin. Eşi de olabilirsin ama annesi modeline bürünme. Sonra olan sana olur.
dört aydır falan birilikte yaşıyoruz bu konu hariç başka olay yaşamadık aslında. uyumlu ve sakin yapılıdır alttan da alır genelde beni üzmez kırmamaya çalışır bazen iş yoğunluğundan stresli hafif gergin oluyor onu da yansıtmamaya çalışıyor o kadar. doktorla konuşmaya çekinmiş durumu anlatmaya dedi ama kabul etti.ıstersenız kendı ıstegınızle hıc calısmayın evde oturun yıne de sidigini sıze temızlettırmemelıydı evde olmanızla vaktınızın bos olmasıyla alakası yok bunun
hanı eşiniz yatalak hasta olur altından alırsınız temızlersınız o baska
ama adam yatagı ıslatmıs kalkıp ıse gıdıyor dıgerınde de sız temızlıyorsunuz bu pişkinlik oluyor utanma falan degıl
sahsen o ıyı davranmasını da samımı bulmadım bu sekılde yanında sevgılı zor bulur napsın adam tabı elınden kacırmak ıstemez
doktorun nesınden cekınmıs onu da anlamadım ben doktorlar kapıda balyozla beklemıyor kı sabah uyandıgımda yatagım ıslaktı demenın nesı kotu ben onu anlamadım ? doktordan cekınıyor sızden cekınıyor altını ıslatıyor baska sorunları olmadıgına emın mısınız ?
Bence haksızsınız soğuktan yorgunluktan uyku ağırlığından altına kaçırmaz tavır yapmaktan ziyade beraber dr a gidin çünkü psikolojik değilse beyninde sorun oluyor insanın kötü bir şey varsa baştan müdehle etmiş olursunuzMerhabalar, çok uzatmadan anlatmaya çalışayım. biz sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ben evliliğin çok önemli bir karar olduğunu düşünüyorum bu yüzden çok iyi tanıdığım emin olduğum biriyle olmasını istedim. her neyse normalde kavga etmeyiz anlaşıyoruz güzel ailesiyle vs de tanışıyorum zaten resmi olarak. dün gece saçma bir şeyden tartışma çıktı ben bile hatırlamıyorum tam olarak benim galiba biraz sert bir konuşma tarzım var ama bana göre bu böyle değil ama doğru da olabilir bir kaç kişiden daha duymuştum bunu geçmişte çünkü.
Gece saçma bir şey yüzünden tartışma çıktı inanın ben bile hatırlamıyorum nedeni neydi patladı işte konuşmamın sert olduğuna laf etti vs. ben odaya gittim kötü oldum ağladım falan sonra yanıma geldi uyudu sadece. bir süre geçti ben de uyudum. sevgilimin uykusu inanılmaz ağır yorucu bir işte de çalışıyor bu aralar da elde olmayan nedenlerden ev biraz soğuk oluyor daha önce de bi kere yaşandı sevgilim tuvaletinin geldiğini fark etmiyor muhtemelen uykusu çok ağır olduğundan ve altına kaçırıyor böyle yorgun ve soğuk gecelerde bazen dün de öyle olmuş çok da utanıyor kendisi bunu söylemekten ben fark ediyorum temizliyorum konu kapanıyor bir kere oldu daha önce bu ikinci. neyse sabah kalktı işe gitmek için kalktı öptü beni falan sonra aradı telefonla sabah konuştuk biraz geri adım attı sanki. dün ben çok üzgündüm bunu fark etti ama bir şey yapmadı gece, sabah onun için yatağı temizlemek zorunda kaldım falan biraz kötü oldum bu yüzden moralim bozuldu. gönlümün alınmasını bekliyorum biraz sizce tavır yapmakta haklı mıyım?
Çalışıp çalışmamaniz değil ki mesele? İsterseniz hiç çalışmayın ama annesi gibi akşam ıslattığı yatağı temizlemeyin. Utanır, ayıp olur diye söylenecek birşeyi gözardı etmeye çalışmayın.genelde yorumlar aynı tarz genel bir şeyler yazayım iş arıyorum ondan evdeyim işleri de yapıyorum bu yüzden normalde beklemiyor benden yemek vs de ben kendi yaşadığım yeri temizliyorum aslında. normalde bana çok iyi ve kibar davranır zaten bu huylarını çok sevdim bu olay dışında sıkıntısız bir insan yemek de yapar ev işlerini de yapar ben yapmazsam laf etmez. demin konuştum daha önce hiç olmadığını yeni başladığını ve doktordan da çekindiğini ama gideceğini söyledi.
daha cok yenıymıs ılıskınız yasınız kactı bu aradadört aydır falan birilikte yaşıyoruz bu konu hariç başka olay yaşamadık aslında. uyumlu ve sakin yapılıdır alttan da alır genelde beni üzmez kırmamaya çalışır bazen iş yoğunluğundan stresli hafif gergin oluyor onu da yansıtmamaya çalışıyor o kadar.
öyle mi dersiniz anaç bir yapım var aslında elimde olmadan yapıyorum galibaAnnelik yapma gözünü seveyim.
Sen sevgilisisin. Eşi de olabilirsin ama annesi modeline bürünme. Sonra olan sana olur.
yeni sayılır evet ben 26 o 33daha cok yenıymıs ılıskınız yasınız kactı bu arada
hastalık saglık kısmını sız yanlıs anladınız sanırımBazı arkadaşlar sen temizleme eli ayağı tutuyor demiş ve evet sevgiliyken temizleme dicem de adamla evli gibi aynı evde yasıyorsunuz. Evlendiniz diyelim yine işedi gocunmadan neden temizleyemiyorsunuz fazla kibirlisiniz hanımlar evlenirken hastalıkta sağlıkta deniliyor.. Benim eşim ben hastayken bana nasıl corba yapıyorsa.. Canım sıkkınken yemek yapmak istemediğimde kendisi yapıyorsa bende onun işlediği yatağı temizlerim ki adama kendin temizle deyip iyice utandırmamak gerek.. Ve evet sevgilin doktora gitsin önemli bir konu bu. Psikolojikse eğer bildiğim kadarıyla baskı altında olan insanlar işiyor altına
Buradaki çoğu kadının gercek bir sağlık sorununda eşi için birçok şeyi yapacağını düşünüyorum. Ama insan yatağı ıslatıyorsa mahcup olup temizleyeyim demeli bunu dememek cok kaba bir tavır bence. Ki burada sadece 4 aydır aynı evde yaşayan iki sevgiliden bahsediyoruz.Bazı arkadaşlar sen temizleme eli ayağı tutuyor demiş ve evet sevgiliyken temizleme dicem de adamla evli gibi aynı evde yasıyorsunuz. Evlendiniz diyelim yine işedi gocunmadan neden temizleyemiyorsunuz fazla kibirlisiniz hanımlar evlenirken hastalıkta sağlıkta deniliyor.. Benim eşim ben hastayken bana nasıl corba yapıyorsa.. Canım sıkkınken yemek yapmak istemediğimde kendisi yapıyorsa bende onun işlediği yatağı temizlerim ki adama kendin temizle deyip iyice utandırmamak gerek.. Ve evet sevgilin doktora gitsin önemli bir konu bu. Psikolojikse eğer bildiğim kadarıyla baskı altında olan insanlar işiyor altına
doktora gıttıgınde zaten sorun hemen cozulur bu tarz meselelerle zaten daha ıyı tanırsınız mesela bunu goz ardı etmeyın bır sorun yasıyor bunu kendısı cozmek yerıne baskaları kendısının yerıne cozsun ıstıyor fazla ıcıne kapanık bırı . bunu ogrendınız en azındanyeni sayılır evet ben 26 o 33
öyle mi dersiniz anaç bir yapım var aslında elimde olmadan yapıyorum galiba
Kötü bir eşse bu dediklerine katılırım ama adam normal zamanlarında karısı ev hanımı oldugu halde işlerine yardım ediyorsa iyi davranıyorsa kısaca iyi bir eşse temizlenmeli bence sonuc ta cocuk gibi hergün işemiyordur ki 40 yılda olan bir şeyhastalık saglık kısmını sız yanlıs anladınız sanırım
hastalıkta bakılır elden ayaktan dusulurse altından da alınır
ama adam saglam kendı batırdıgı cısını temızleyebılır
reglım yatagım kan ıcınde kalktım ıse gıttım esıme yatagı temızlettım
oldu mu bu mesela olur mu sızce
yataga dıskı kacırdım oylece bıraktım ıse gıttım esım temızlemek zorunda kaldı
olur mu ?
yanı bırlıkte yasıyoruz evlendık dıye esımıze nıye pıslıgımızı temızletelım bu kıbır degıl tam aksıne ınsanlık
Yok ben sevgilisi İcin demedim ilerde olurda evlenirseniz dedim ve cok tepki vermiş herkes kendi eşleri ben olsam üzülür utanmasın diye hemen temizleyip kapatırdım konuyu.. Çünkü benim eşim bana karşı merhametlidir neden kalk sidiğini temizle diyeyim zaten adam o şokla banyoya gider işe gider yatak aklına gelmez benceBuradaki çoğu kadının gercek bir sağlık sorununda eşi için birçok şeyi yapacağını düşünüyorum. Ama insan yatağı ıslatıyorsa mahcup olup temizleyeyim demeli bunu dememek cok kaba bir tavır bence. Ki burada sadece 4 aydır aynı evde yaşayan iki sevgiliden bahsediyoruz.
aynen konuştuk bunu demin iyi oldu gideceğini söyledi. önerileri doğru buldum istemsizce anaç oluyorum ama engellemem lazım.Bak burda kimse senin kötülüğün yada ilişkini bozmak adına bunları söylemiyor.
Elbette her konuda destek olacaksın, sevdiğin adam. Hayat arkadaşın olacak Allah nasip ederse. Erkekler bir yerden sonra annelik yapan eşlerden sıkılıyor yada fazlasıyla rahata alışıyor. Sen yıpranıyorsun. Verdiğin değerin karşılığını almıyorsun. Adı yapmasaydın oluyor.
Senin yapacağın şey doktora gitmesi için teşvik etmek.
ısle gucle omrunde bır kere olmasıyla alakalı degıl buKötü bir işse bu dediklerine katılırım ama adam normal zamanlarında karısı ev hanımı oldugu halde işlerine yardım ediyorsa iyi davranıyorsa kısaca iyi bir işse temizlenmeli bence sonuc ta cocuk gibi hergün işemiyordur ki 40 yılda olan bir şey
Hizmetçi değilim ama adam sabahın köründe işe gidecek ben evdeyim napayım adam işten gelene kadar akşama kadar sidikli yatağa dokunmayayım mı etraf leş koksun sonraısle gucle omrunde bır kere olmasıyla alakalı degıl bu
adam guzel davranıyor ıkı guzel cumle kullanıyor dıye yataga işemesini ve temızlemeyı normal goremeyız bu bızım kıbırımızden degıl ıyı bır esse temızlemelıyız mantıgını ben anlamadım sız temızlemek ıstıyorsanız temızleyebılırsınız ama ortalıgı batırmıs elı ayagı tutugu kendısı nıye temızlemıyor dıyen ınsanlara kibirli demenızı dogru bulmadım kibirli olmak bu degıl kibirli de degılız dırek suclayıcı yazdınız oyuzden degındım
mesela sız temızlıyorsunuz hızmetcımısınız demedık sıze onurunuz gurunrunuz yok mu demedık
ama sız dırek kıbırlısınız dıye sucladınız degınmek ıstedıgım konu bu
hastalıkta saglıkta dedıgımız mevzu da bambaska
grıp olunca hapsurdu sumugu aktı
ben mı sıleyım esım kendı burnunu kendısı mı sılsın
tabıkı kendısı sılecek
nıye ben sıleyım
ne zaman sılerım
kolu kırıktır engellıdır kullanamıyordur ozaman
anlatabıldım mı ?
yatagını ıslatan ınsanın sırtına kadar çiş olmustur dusa gırmeden mı ıse gıder mesela esınızHizmetçi değilim ama adam sabahın köründe işe gidecek ben evdeyim napayım akşama kadar sidikli yatağa dokunmayayım mı. ayyy sen neden temizliyorsun denmesi bana kibirli geldi bu benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?