tavır yapmakta haklı mıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yukki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dört aydır falan birilikte yaşıyoruz bu konu hariç başka olay yaşamadık aslında. uyumlu ve sakin yapılıdır alttan da alır genelde beni üzmez kırmamaya çalışır bazen iş yoğunluğundan stresli hafif gergin oluyor onu da yansıtmamaya çalışıyor o kadar. doktorla konuşmaya çekinmiş durumu anlatmaya dedi ama kabul etti.

Bence haksızsınız soğuktan yorgunluktan uyku ağırlığından altına kaçırmaz tavır yapmaktan ziyade beraber dr a gidin çünkü psikolojik değilse beyninde sorun oluyor insanın kötü bir şey varsa baştan müdehle etmiş olursunuz

Bazı arkadaşlar sen temizleme eli ayağı tutuyor demiş ve evet sevgiliyken temizleme dicem de adamla evli gibi aynı evde yasıyorsunuz. Evlendiniz diyelim yine işedi gocunmadan neden temizleyemiyorsunuz fazla kibirlisiniz hanımlar evlenirken hastalıkta sağlıkta deniliyor.. Benim eşim ben hastayken bana nasıl corba yapıyorsa.. Canım sıkkınken yemek yapmak istemediğimde kendisi yapıyorsa bende onun işlediği yatağı temizlerim ki adama kendin temizle deyip iyice utandırmamak gerek.. Ve evet sevgilin doktora gitsin önemli bir konu bu. Psikolojikse eğer bildiğim kadarıyla baskı altında olan insanlar işiyor altına

Çalışıp çalışmamaniz değil ki mesele? İsterseniz hiç çalışmayın ama annesi gibi akşam ıslattığı yatağı temizlemeyin. Utanır, ayıp olur diye söylenecek birşeyi gözardı etmeye çalışmayın.

daha cok yenıymıs ılıskınız yasınız kactı bu arada

hastalık saglık kısmını sız yanlıs anladınız sanırım
hastalıkta bakılır elden ayaktan dusulurse altından da alınır
ama adam saglam kendı batırdıgı cısını temızleyebılır
reglım yatagım kan ıcınde kalktım ıse gıttım esıme yatagı temızlettım
oldu mu bu mesela olur mu sızce
yataga dıskı kacırdım oylece bıraktım ıse gıttım esım temızlemek zorunda kaldı
olur mu ?

yanı bırlıkte yasıyoruz evlendık dıye esımıze nıye pıslıgımızı temızletelım bu kıbır degıl tam aksıne ınsanlık

Buradaki çoğu kadının gercek bir sağlık sorununda eşi için birçok şeyi yapacağını düşünüyorum. Ama insan yatağı ıslatıyorsa mahcup olup temizleyeyim demeli bunu dememek cok kaba bir tavır bence. Ki burada sadece 4 aydır aynı evde yaşayan iki sevgiliden bahsediyoruz.

yeni sayılır evet ben 26 o 33
doktora gıttıgınde zaten sorun hemen cozulur bu tarz meselelerle zaten daha ıyı tanırsınız mesela bunu goz ardı etmeyın bır sorun yasıyor bunu kendısı cozmek yerıne baskaları kendısının yerıne cozsun ıstıyor fazla ıcıne kapanık bırı . bunu ogrendınız en azından

Siz neden temizliyorsunuz ki.
Okadar utaniyorsa kendi temizlemeli ki zaten oyle olmali.
Bakin hamilelik zamanlarimda istifar ederken bile esimi bagira cagira uzaklastirmisimdir o yanimda durmak istesede ve asla temizletmedim kendim temizlerim yani .
Ve baskasinda da eli ayagi tuttugu muddetce temizlemesinden yanayim.

Sevgiliniz bence cok rahat.ondan tiksinmenizden bile cekinmiyor.

öyle mi dersiniz anaç bir yapım var aslında elimde olmadan yapıyorum galiba

Bak burda kimse senin kötülüğün yada ilişkini bozmak adına bunları söylemiyor.
Elbette her konuda destek olacaksın, sevdiğin adam. Hayat arkadaşın olacak Allah nasip ederse. Erkekler bir yerden sonra annelik yapan eşlerden sıkılıyor yada fazlasıyla rahata alışıyor. Sen yıpranıyorsun. Verdiğin değerin karşılığını almıyorsun. Adı yapmasaydın oluyor.
Senin yapacağın şey doktora gitmesi için teşvik etmek.

Kötü bir eşse bu dediklerine katılırım ama adam normal zamanlarında karısı ev hanımı oldugu halde işlerine yardım ediyorsa iyi davranıyorsa kısaca iyi bir eşse temizlenmeli bence sonuc ta cocuk gibi hergün işemiyordur ki 40 yılda olan bir şey

Yok ben sevgilisi İcin demedim ilerde olurda evlenirseniz dedim ve cok tepki vermiş herkes kendi eşleri ben olsam üzülür utanmasın diye hemen temizleyip kapatırdım konuyu.. Çünkü benim eşim bana karşı merhametlidir neden kalk sidiğini temizle diyeyim zaten adam o şokla banyoya gider işe gider yatak aklına gelmez bence

aynen konuştuk bunu demin iyi oldu gideceğini söyledi. önerileri doğru buldum istemsizce anaç oluyorum ama engellemem lazım.

Tavır yapıp yapmama sizin ilişkinizin dinamiği ve karakteri ile ilgilidir.
Ancak ilişkinizde bir hastalığı konuşamayacak şekilde bir açıklık yok ise bu sıkıntıdır. Hastalıkta sağlıkta temizlenir de edilir de bunlar değil asla sorun. Sorun şu ki eşinizle yaşayabileceğiniz her şeyi sevgilinizle yaşıyorsunuz ama ona bi ürolojiye mi gitsen bazı geceler kaçırıyorsun diyememek aranızdaki şeffaflığın yeterince olmadığını göstermektedir.

ısle gucle omrunde bır kere olmasıyla alakalı degıl bu
adam guzel davranıyor ıkı guzel cumle kullanıyor dıye yataga işemesini ve temızlememeyı normal goremeyız bu bızım kıbırımızden degıl ıyı bır esse temızlemelıyız mantıgını ben anlamadım sız temızlemek ıstıyorsanız temızleyebılırsınız ama ortalıgı batırmıs elı ayagı tutugu kendısı nıye temızlemıyor dıyen ınsanlara kibirli demenızı dogru bulmadım kibirli olmak bu degıl kibirli de degılız dırek suclayıcı yazdınız oyuzden degındım
mesela sız temızlıyorsunuz hızmetcımısınız demedık sıze onurunuz gurunrunuz yok mu demedık
ama sız dırek kıbırlısınız dıye sucladınız degınmek ıstedıgım konu bu

hastalıkta saglıkta dedıgımız mevzu da bambaska
grıp olunca hapsurdu sumugu aktı
ben mı sıleyım esım kendı burnunu kendısı mı sılsın
tabıkı kendısı sılecek
nıye ben sıleyım
ne zaman sılerım
kolu kırıktır engellıdır kullanamıyordur ozaman

anlatabıldım mı ?

Hizmetçi değilim ama adam sabahın köründe işe gidecek ben evdeyim napayım adam işten gelene kadar akşama kadar sidikli yatağa dokunmayayım mı etraf leş koksun sonra ayyy sen neden temizliyorsun denmesi bana kibirli geldi bu benim düşüncem

Hizmetçi değilim ama adam sabahın köründe işe gidecek ben evdeyim napayım akşama kadar sidikli yatağa dokunmayayım mı. ayyy sen neden temizliyorsun denmesi bana kibirli geldi bu benim düşüncem
yatagını ıslatan ınsanın sırtına kadar çiş olmustur dusa gırmeden mı ıse gıder mesela esınız
carsafı kaldırmak 2 dk :)
neyse ıyı forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…