tavır yapmakta haklı mıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yukki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ihmal edilcek birsey değil. Nede olsa sen temizliyorsun ses etmiyorsun diye doktora gitmiyor normal görüyor. Kirilirsa kırılsin al karsina guzelce konuş. Baska yere yatili gittiginiz de ne olacak..boyle sacmalik mi olur. Sessiz kalarak tepene çıkartma su cis meselesini.

bir kere oldu açıkcası ikincisi daha yeni oldu bir seferliktir belki dedim de artık konuşacağım.

Ben tüm yorumları okudum ama cevabını göremedim neden siz temizliyorsunuz?
bilmem ilk kez olunca başlamış bulundum temizliğe rahatsız etti çünkü o görüntü. ikincide de sabah işe gitti evde yoktu yine rahatsız etti. üçüncüye yapmam artık zaten.

Hem küs uyumuşsunuz hem temizliği size yaptırmış. Bu durum onun için de kolay değildir ama mahcub olan insan kendi temizlemez miydi? Size temizletmek daha da utandıracak bir durum değil mi? Evin işlerini sadece siz mi yapıyorsunuz?

Bence ayni evde kalmaniz evliliginize bir sey birakmaz.Sadece kendi soyadinizi tasiyorsunuz umarim evlilige bir sey kalir.Altina yapmasi saglik sorunu doktora ikna edin guzel dille.Konuda kapanmis uzatmayin basiniz agrimasin

bilmem ilk kez olunca başlamış bulundum temizliğe rahatsız etti çünkü o görüntü. ikincide de sabah işe gitti evde yoktu yine rahatsız etti. üçüncüye yapmam artık zaten.
Öncelikle birbirinizi tanımak adına bir süre ayni evde yaşama kararınız çok iyi olmuş bu durumlarla evlendikten sonra da karşılaşabilirdiniz
İş sorununu çözebildiniz mi?
Lütfen o çalışıyor ben evde oturuyorum diye düşündüğünüz için temizliyorsanız devam ettirmeyin

altına yaptıgı ıcın degıl de
altına yapan bırısı olmasına ragmen doktora gıtmedıgı ıcın sogurdum sahsen ben bırde yatagı sıze temızletmıs
6 yasında degıl evlılık yasına gelmıs kocaman adam
bırde yatagı sız temızlemıssınız utanmısmıs, utanılacak bırsey yok saglık sorunu kendısının sımdıye kadar coktaaaaaaan doktora gıdıp tedavı olması gerekıyordu

bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.
ya allah askına
urologdan ne zaman randevu alacaksın dıyeceksınız bukadar basıt
utanıyor nasıl soyleyebılırım dıye bırsey yok aksıne utanan ınsan bır on once sorunu cozmeye calısır

Saatlerce kapı çalıp aynı anda ev ve cep telefonunu çaldırmamıza rağmen uyanmayan akrabam var. Asla da altına kaçırmadı kaçırmaz. Erkek arkadaşınızın sağlık sorunu var, utanması değil doktora gitmesi lazım.. 2 sene sonra eşim erken boşalıyor mutsuzum diye konu açmayın. Ayrıca kocanız değil bişey değil ne diye pisliğini temizliyorsunuz. Çok kızdım size şuan annenizin yerine koydum kendimi üf)

Utanıyor demişsiniz utanan adam kalkar kendi temizler kirlettigi yeri. Sağlık sorunu bu mutlak konuşun doktora gitsin.

Ayrıca siz sert cıkdıysanız tartışmada neden gönlünüzü alsın? İşedigi yeri temizliyorum diye böyle bir beklentiye giriyorsanız girmeyin, ne temizleyin nede beklentiye girin.

genelde yorumlar aynı tarz genel bir şeyler yazayım iş arıyorum ondan evdeyim işleri de yapıyorum bu yüzden normalde beklemiyor benden yemek vs de ben kendi yaşadığım yeri temizliyorum aslında. normalde bana çok iyi ve kibar davranır zaten bu huylarını çok sevdim bu olay dışında sıkıntısız bir insan yemek de yapar ev işlerini de yapar ben yapmazsam laf etmez. demin konuştum daha önce hiç olmadığını yeni başladığını ve doktordan da çekindiğini ama gideceğini söyledi.

Aaaa işeme olayına şok oldum. Bence bir sorun var doktora gözüksün. Erken boşalma da var mı? İkisini kontrol eden kaslar ortaktır muhtemelen.
Diğer soruna gelince başka probleminiz yoksa çok da mühim görünmedi bana. Yani siz sert yapmışsınız o da sert yapmış fazla uzatmayın. Biraz üslubunuzu da gözden geçirin bakalım dedikleri kadar sert misiniz? Ve bu sertlik haksız yere mi?

ıstersenız kendı ıstegınızle hıc calısmayın evde oturun yıne de sidigini sıze temızlettırmemelıydı evde olmanızla vaktınızın bos olmasıyla alakası yok bunun
hanı eşiniz yatalak hasta olur altından alırsınız temızlersınız o baska
ama adam yatagı ıslatmıs kalkıp ıse gıdıyor dıgerınde de sız temızlıyorsunuz bu pişkinlik oluyor utanma falan degıl
sahsen o ıyı davranmasını da samımı bulmadım bu sekılde yanında sevgılı zor bulur napsın adam tabı elınden kacırmak ıstemez
doktorun nesınden cekınmıs onu da anlamadım ben doktorlar kapıda balyozla beklemıyor kı sabah uyandıgımda yatagım ıslaktı demenın nesı kotu ben onu anlamadım ? doktordan cekınıyor sızden cekınıyor altını ıslatıyor baska sorunları olmadıgına emın mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…