TAVSİYE BEKLİYORUM

immzaben

Söz veremem hayat bozar
Pro Üye
4 Ağustos 2017
2.767
10.003
208
27
Merhaba hanımlar, üye olmadan okuduğum konuları artık bir üyelikle okumaya karar verdim geçenlerde ve şimdi ablalarımın tavsiyelerine ihtiyacım var. Yaklaşık bir senelik bir ilişkim var sevgilim 27 ben 21 yaşındayım. Kendisi 4 yıl önce evlenip boşanmış 1 yıl kadar bir evliliği olmuş. Şimdi birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz hatta aşığım kendisine. Fakat ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum o evlenmiş boşanmış ben ise hiç evlilik vs. yaşamadım. Şuan ki sorunum bunu aileme nasıl söyleyeceğim ve nasıl kabul ettireceğim. Aynı durumu yaşayan yada yaşamış arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Evlenmiş boşanmış olmasında nasıl bir sorun var?
İnsanlık hali herkesin başına gelebilir.
Ancak senin yaşın evlenmek için çok küçük bence.

Evlenmiş boşanmış olmasında nasıl bir sorun var?
İnsanlık hali herkesin başına gelebilir.
Ancak senin yaşın evlenmek için çok küçük bence.

tabiki evlenmiş boşanmış olmasında bir sorun yok ben insanları bu şekil ayırmam herkesin başına gelebilir kimse boşanmak için evlenmiyor. Fakat ailemin vereceği tepkiden çekiniyorum. Şuan evlilik yok ama önümüzdeki sene resmiyete dökmek istiyoruz.

Ailenin de bunu sorun edeceğini düşünmüyorum.Çocuğu da yok.Belki ona itiraz ederlerdi ki bence ona da etmemeliler.
Zamanı varmış daha.Bekle.Şimdiden bunları düşünüp yıpratma kendini.Herşey olacağına varır.Yaşında ufakmış daha.Zamana bırak.

Ailenin de bunu sorun edeceğini düşünmüyorum.Çocuğu da yok.Belki ona itiraz ederlerdi ki bence ona da etmemeliler.
Zamanı varmış daha.Bekle.Şimdiden bunları düşünüp yıpratma kendini.Herşey olacağına varır.Yaşında ufakmış daha.Zamana bırak.

Teşekkür ederim umarım öyle olur

Back
X