antioksidan değil ama multivitamin kullanıyorum,memnunum, Gnc Women's Ultra Mega,besin desteği olarak kullanıyorum ama bu bittikten sonra ki çok büyük bir kutu,alpha lipoic asid i kullanmak istiyorum.Bundan önce de Pharmaton adlı multivitamin kullanmıştım,bana biraz ağır geldi,ondan sonra Centrum kullanmıştım ki Pharmaton dan daha fazla memnun kaldım centrumdan,çok hareketli ve zinde hissediyodum.
peki yan etki olarak iştahında artma ve zamanla kilöo artışı oldu mu?
Cnm Solgardan alabilirsin. GNC'den daha uygun. Katalogu var neyin neye iyi geldiği yazıyor. Ben bi ara araştırmıştım ve Koenzim q10 ile Alfa Lipoik Asit serbest radikallerle çok iyi savaşıyormuş. Mehmet Öz yıllardan beri bi tane antiaging hapı kullanıyormuş. Ve o hap dünyadaki en iyi antiaging hapıymış. E vitamininden 300kat mı ne daha etkiliymiş. Cnm bi bakyım linki bulabilirsem atarım
pharmoton en iyisihihoyyyt
sevgili mert, imeeden hapini kullanan birini taniyorum..gecen ziyaretine gittigimizde bahsediyordu..cok memnun oldugundan.. gercekten yasina göre enerjisi müthis ve cildi cok guzel.. 6 aydir kullandigini ve fark ettigini söyledi.. bu anti aging girisimler ne zaman baslamali? :) bugün benim dogum günüm ve 31 oldumalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?