bu ürünlerin etkisi nasıl oldu ,bilgi verirmisin.Bende mühnedis olarak bu konuda yardımcı olmak isterim.kullandığum ve çevreminde kullanıp çok memnun kaldığı ürünlerden bazıları;GNC'nin Antioksidan Formula,Coenzym q10 ürünü ve üzüm çekirdeği ekstresi kesinlike deneyin...
Selardis Ozon yagı kremı dıye bir krem arkadsım kullanmıs ben de pıyasada arastırdım daha henuz bulamadım süper etkılı oluyomus Ozonlanmıs dogal zeytınyagı içerıyomus krem ve dırek cilde nufuz ederek oksıjenler cıldı yenılıyomus bulursan banada haber ver.
solgar hyaluronic acid tableti ya da imedeen tabletler olabilir
ben 47 yaşındayım, hiç vitamin haplarına yönelmedim. Illaki yan etkileri olacağını düşünüyorum.doğal olarak sebze ve meyvelerden karşılama yoluna gidiyorum.çok şükür tahlillerim de bunu gösteriyor.
Ben bir kaç aydır kullanıyorum antiaging ürün. Önce alpha lipoic acid, daha sonra spurilina ve şuan da nutri nano coemzim Q10 ALA kullanıyorum. Oda bitmek üzere. Ben bunları kullanalı beri cildimin parladıgını bizzat annem söyledi ki kolay kolay söylemez öyle. Herhangi bir kilo artışı veya azalışı da yapmadı. ALA nın enerji üretiminde güçlü oldugunu öğrendiğimden beri almak istemiştim zaten. Hem enerji hemde antiaging gayet güzel. yorulmuyorum fazla. Ev, iş, eş, çocuk, aöf dersleri derken 4-5 saatlik uykuyla gayet verimli gün geçirebiliyorum. Senede 6-8 ay kullanmayı düşünüyorum bu desteklerden dönüşümlü olarak. Kara üzüm çekirdeği, spurilina, ALA, Coenzim Q10 gibi...Sırayla elbette...Ben çok memnunum...
omega 3 hapi olarak tavsiye edebileceğiniz marka hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?