- 28 Kasım 2010
- 42.465
- 141.062
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
O zaman avsa diyorum benBütçe 3 bin filan
Evet süper fikir bayılıyorum öyle yerlerekaz dağları kesinlikle, harika butik oteller var tam kafa dinlemelik gezmelik
ya da fethiye kabak koyu, çevresinde gezecek çok yer var tam bir doğa harikası
Yurt disina cikacaksan misiri nabican git guzelce temiz temiz venedik paris roma vsMısıra gitmek mantıksız mı olur sizce
Dün oglanın okuldan arkadaslarla aksam toplasması yaptıkKocası olmadan gitmez ki Elif
Avsa nereye bağlıO zaman avsa diyorum ben
Cok guzel yerler var bayram icin ideal
Ne güzelll olurdu ama şimdilik o kadar uzağa gidemeyiz vize işlemleri filan da varYurt disina cikacaksan misiri nabican git guzelce temiz temiz venedik paris roma vs
Gecen hafta izmite gttikMrb herkese
Tatile çok ihtiyacım var bayram tatili iyi bir fırsat ama bulamıyorum karar veremiyorum nereye gitsem
Mesela tatil köylerini vs hiç sevmem, ama bolu abant olabilir mesela doğa yürüyüşü, kamp vs..
Yada kapadokya balon vs, bu gibi şeyler istiyorum. Bildiğiniz böyle daha farklı yerler var mı?
Not: antalya vs ve karadeniz hariç
Sende git imrendiysenDün oglanın okuldan arkadaslarla aksam toplasması yaptık
aramızdan bırı yarın tatıle gıdıyormus 2 cocuguyla e esın dedım , ona kızdım ben haberı bıle yok dedı
sıde'ye gıdıyormus.
Ama ımrenmedım dersem yalan olur yahu
Mısır çok güzel ve dediğiniz gibi tarih seviyorsanız çok güzel vakit geçirirsiniz. Ama bu ara riskli bence o coğrafyalar. Ben gitmezdim.Mısıra gitmek mantıksız mı olur sizce
Bandirma erdek yakininda sanirim balikesire bagli hem cok yakin hem de doga harikasiAvsa nereye bağlı
Misir tehlikeli olabilir canimNe güzelll olurdu ama şimdilik o kadar uzağa gidemeyiz vize işlemleri filan da var
Git bencede zaman kaybetmeAynen ben de hic sevmem tatil koylerini, otelleri filan.
Kapadokya cok guzel fikir, ben de hic gormedim. Mesela ben nemrut heykellerini filan da gormeyi cok isterdim. İnsallah bu sene gitmeyi dusunuyorum. Ama tabi bu gunubirlik bisey. Sen hem tatil olsun hem farklilik olsun diyorsan Egeyi tercih et. Bi pansiyonda kalirsin, her gun farkli bisey yaparsin. Bi gun tarihi yerleri gezersin, bi gun denize girersin, bulundugun yerden sıkılırsan farklı bi ile veya ilceye gecersin.
ahahaha çok fenasın senHazır batuma rezervasyon vardı oraya git
Yok halletmedik ama beraber gidiyoruz ne saçma dimiMisir tehlikeli olabilir canim
Nooldu kocanla mevzulari hallettin mi
Evet şu an abant ağır basıyo nefis biryerTam da, Ayrıl.. Yazacaktım..
Tatil önerisi istemişsin
Bolu da Abant masal evleri güzeldir, yada şimdi Antalya güzeldir.
Evet sacmaYok halletmedik ama beraber gidiyoruz ne saçma dimi
Çok istiyorum mısırı ya hayalim:)
Bilmem ki biraz deli cesareti var bende bana kalda giderim ama turlar var sanırım bi ara yoktuMısır çok güzel ve dediğiniz gibi tarih seviyorsanız çok güzel vakit geçirirsiniz. Ama bu ara riskli bence o coğrafyalar. Ben gitmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?