Tavsiye istiyorum

Evet süper fikir bayılıyorum öyle yerlere

ikisi de aynı düzeyde tavsiyemdir.
bu arada mısır benim de hayalimdi, gidince çok büyük hayal kırıklığına uğradım, hiç öyle resimlerde falan gördüğümüz gibi drğil, hele de benim gibi kokulara karşı hassas biri için tam bir kabus

her zaman gönlüm egeden yanadır,
her bir şey var, isteyen sahile gitsin, isteyen kaz dağlarına,
isteyen çanakkalede tarih turizmi yapsın, isteyen ayvalıkta barda takılsın, hem çok güzel canlı müzik yapan yerler de var.

Bilmem ki biraz deli cesareti var bende bana kalda giderim ama turlar var sanırım bi ara yoktu
Tursuz giderseniz pek tat alamazsınız. En fazla Kahire-İskenderiye yapar dönersiniz. Mısır'da gezeceğiniz yerler birbirinden uzak ve ulaşım sıkıntılı.

darkmore avşa bayramda hiç çekilmiyor ya. Aşırı kalabalık ve son yıllarda iyice barzo doldu. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

Çok mu pis benim amacım zaten piramitleri görmek onlar için istiyorum gitmeyi

Git bencede zaman kaybetme
Yani ege de olabilir ama daha çok farklı şeyler yapalım istiyorum
Mesela biz iki sene once didime gittik, Apollon tapinagıni gezdik, Milete de gidecektik vakit olmadi, denize de girdik. Ben oyle sabit kalmayi sevmiyorum. İlla yapilacak biseyler bulunuyor. Antalya taraflarinda magara da cok, selaleler de cok. Bunu da dusunebilirsin. Ama kapadokya da gidilip gorulmesi gereken bi yer. Madem niyetlendin git

Evet şu an abant ağır basıyo nefis biryer
Abant mayıs ayında harikadır, nilüferler açmaya başlar.
Abantın içinde 2 büyük otel vardır, dediğim masal evleride abant girişinde yani göle 1-2 km gibi. Onlar müstakil ev gibi, içi otantik falan. Abant ın içindeki oteller tuzlu ama hizmet güzeldir. Oralarda sıkılmıyor insan, zevklidir.

bence günübirlik turlar harika oluyor
uzun yol olmayan yerleri seçin
10 saatlik turda 5 saat yol çekilmiyor

Çok mu pis benim amacım zaten piramitleri görmek onlar için istiyorum gitmeyi

çok pis, sokaklar her yer ağır kokuyor, piramitlerin içi rutubet çiş baharat ter karışımı kokuyor, oteldeki (lüks bir otel olduğu halde) çarşaflar bile kokuyordu ya da burnumda o koku kaldığı için bana öyle geliyordu, zira eve dönünce de uzun süre o koku genzimde kaldı

Bütçe 3 bin filan
eh bütçe iyi .
kapodokya iyi ama balonu tavsiye etmem. bana cok güvensiz geliyor.
selcuk = efes-meryem ana klişesi, şirince, selcuk müzesi + kalesi gezisi. kahvaltı dahil selcukta uygulama oteli var. kalmıştık cok süper değil ama kalınmayacak gibi değildir.
fethiye= kayaköy-fethiye kalesi -gemiler koyu ve yakın koy ve köyler
Marmaris araba kiralarsanız istediğiniz koya gidersiniz. turuncu ben severim.
bolu -abant otelleri
Safranbolu (ama bayramda kalabalık olabilir küçük bir yer rezervasyonu iyi ayarlayın )
çanakkale üzerinden Gelibolu -asos -geyikli-bozcaada araba ile geçilir sonra dönülür. rezervasyon şart. çanakkele merkezde öğretmen evi var öğretmen olmayana oda veriliyor mu bilmiyorum.
göcek / fethiye : apart oteller coktur. gezilip doga yürüyüşü yapacağın yer yok lakin günlük tekne turuna çıkabilirsiniz. bir sürü koy gezer isterseniz denize girebilirsiniz. apartların da genellikle havuzu olur ( bookingten bakabilirsin)
kaş tavsiye ederim.

Hic birsey olmamis gibi davranirsan kocan daha siddetli bir gumburtuyle aldatacak seni biliyorsun dimi kuzu?
Öyle olursa elimde kanıt olur neyse cnm bahsetmeyelim bunlardan şimdi
Çok severim tapınakmış mağaraymış böyle gizli gizemli yerler tercihimdir:)
3 bin tl ile Mısır'a nasıl gideceksiniz bilmem ama. Ayvalık çok güzel öneririm.
Keske gitsek bütçeyi ayarlarız ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…