- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet süper fikir bayılıyorum öyle yerlere
Ne biliyim canım cinlerim tepeme çıkıyo aklıma geldikçeEvet sacma
Ben senin yerinde olsam kendi ailemle giderdim tatile o da mal gibi otursun evde
Ya da defolsun batuma gitsin
Eşimle
Tursuz giderseniz pek tat alamazsınız. En fazla Kahire-İskenderiye yapar dönersiniz. Mısır'da gezeceğiniz yerler birbirinden uzak ve ulaşım sıkıntılı.Bilmem ki biraz deli cesareti var bende bana kalda giderim ama turlar var sanırım bi ara yoktu
Çok mu pis benim amacım zaten piramitleri görmek onlar için istiyorum gitmeyiikisi de aynı düzeyde tavsiyemdir.
bu arada mısır benim de hayalimdi, gidince çok büyük hayal kırıklığına uğradım, hiç öyle resimlerde falan gördüğümüz gibi drğil, hele de benim gibi kokulara karşı hassas biri için tam bir kabus
Hic birsey olmamis gibi davranirsan kocan daha siddetli bir gumburtuyle aldatacak seni biliyorsun dimi kuzu?Ne biliyim canım cinlerim tepeme çıkıyo aklıma geldikçe
Mesela biz iki sene once didime gittik, Apollon tapinagıni gezdik, Milete de gidecektik vakit olmadi, denize de girdik. Ben oyle sabit kalmayi sevmiyorum. İlla yapilacak biseyler bulunuyor. Antalya taraflarinda magara da cok, selaleler de cok. Bunu da dusunebilirsin. Ama kapadokya da gidilip gorulmesi gereken bi yer. Madem niyetlendin gitGit bencede zaman kaybetme
Yani ege de olabilir ama daha çok farklı şeyler yapalım istiyorum
Abant mayıs ayında harikadır, nilüferler açmaya başlar.Evet şu an abant ağır basıyo nefis biryer
Valla mi? Benim hosuma gitmisti bu fikir ama tabii bayramda gitmedimdarkmore avşa bayramda hiç çekilmiyor ya. Aşırı kalabalık ve son yıllarda iyice barzo doldu. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Yurt dışına gidemeyiz şu an ama çok isterdimAvrupaya gelin Elif, sana iyi bir turkiye detoksu lazim. Tur sirketlerinden bakiver 2-3 gunluk gezi yeter kafa dagitmaya. Madem esinle arani duzeltiyorsun size iyi gelecektir.
Almanya Fransa Avusturya Belcika...
Yok halletmedik ama beraber gidiyoruz ne saçma dimi
Çok istiyorum mısırı ya hayalim:)
Çok mu pis benim amacım zaten piramitleri görmek onlar için istiyorum gitmeyi
eh bütçe iyi .Bütçe 3 bin filan
Kocam benı tavana atıp kursunlasın sonraSende git imrendiysen
Öyle olursa elimde kanıt olur neyse cnm bahsetmeyelim bunlardan şimdiHic birsey olmamis gibi davranirsan kocan daha siddetli bir gumburtuyle aldatacak seni biliyorsun dimi kuzu?
Çok severim tapınakmış mağaraymış böyle gizli gizemli yerler tercihimdir:)Mesela biz iki sene once didime gittik, Apollon tapinagıni gezdik, Milete de gidecektik vakit olmadi, denize de girdik. Ben oyle sabit kalmayi sevmiyorum. İlla yapilacak biseyler bulunuyor. Antalya taraflarinda magara da cok, selaleler de cok. Bunu da dusunebilirsin. Ama kapadokya da gidilip gorulmesi gereken bi yer. Madem niyetlendin git
Keske gitsek bütçeyi ayarlarız ona göre3 bin tl ile Mısır'a nasıl gideceksiniz bilmem ama. Ayvalık çok güzel öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?