- Konu Sahibi elifff_____
-
Hı hı tabi
lafı şak diye yapıştımışsınHazır batuma rezervasyon vardı oraya git
Tşk ederim gerçektenElif öyle ama..
İnşallah bu tatille birlikte herşeyi geride bırakırsınız da huzurlu bir yaşamı tercih edersiniz..
Hem kendinizi mutsuz ediyorsunuz hem eşinizi..
Bizim sizinle ne alıp veremediğimiz olsun bu kadar insan neden size aynı şeyi söylesin..
Konunuz bu değil biliyorum ama gerçekten bu tatilde radikal kararlar alırsınız..
Hayat mutsuz olmak ve mutsuz etmek için çok kısa..
Yarımınızın bile garantisi yokken anınızı en mutlu şekilde yaşamaya bakın bence..
44 yaşında çok büyük sorunlardan çıkmış bir abla tavsiyesi sadece.
yakın zamanda abanta da kapadokyaya da gittim, tercihimi sorarsanız kapadokya derim. Daha önce gittiniz mi bilmiyorum ama cunda da çok güzel bir yer.Sakin.Mrb herkese
Tatile çok ihtiyacım var bayram tatili iyi bir fırsat ama bulamıyorum karar veremiyorum nereye gitsem
Mesela tatil köylerini vs hiç sevmem, ama bolu abant olabilir mesela doğa yürüyüşü, kamp vs..
Yada kapadokya balon vs, bu gibi şeyler istiyorum. Bildiğiniz böyle daha farklı yerler var mı?
Not: antalya vs ve karadeniz hariç
Abantta ahşap evleri istiyorum masal evler sanırım adı ama ulaşamadım bir türlü
Daha önce orada kalanlar nereden yaptırdınız rezervasyonu?
Booking e baktım yokki masal evler trip advisor a bakayım çok mu pahalı ya neyse 2gece zatenBooking.comŞaka bir yana gerçekten booking' den ya da trip advisor. Bütçene göre seçenekler sunar sana zaten ama acele et bayram yüzünden çıldırmış fiyatlar.
Oha 1 gece 900 küsürmüş masal evlerde ben mi yanlş baktım acaba
Yok abant a taktım kafayı cnm:)Doğrudur canım fiyatlar uçtu bayram yüzündenAyvalık, Cunda falan düşünmez misin ?
Evt kapadokya güzel ama daha çok sessizlik ve kafa dinlemek istiyorum yeşillik istiyorumkapadokya çok romantik.ata binersiniz, balona binersiniz
abant,sapanca,yedigöller biraz kafa dinlemek için harika ama yapacak pek bi faaliyet yok, kısa süreli olabilir
alaçatı taraflarında butik otlelde yapılacak bi tatil hem romantik hem de deniz açısından doyurucu olabilir
Dağ evleri masal evler mi oluyoabant bu mevsımde guzel olur mu kı bence orası ocak ayında gıdılebılecek b yer
bız dag evlerınde kalmıstık
Oha 1 gece 900 küsürmüş masal evlerde ben mi yanlş baktım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?