Tavsiye istiyorum

Elif öyle ama..
İnşallah bu tatille birlikte herşeyi geride bırakırsınız da huzurlu bir yaşamı tercih edersiniz..
Hem kendinizi mutsuz ediyorsunuz hem eşinizi..
Bizim sizinle ne alıp veremediğimiz olsun bu kadar insan neden size aynı şeyi söylesin..
Konunuz bu değil biliyorum ama gerçekten bu tatilde radikal kararlar alırsınız..
Hayat mutsuz olmak ve mutsuz etmek için çok kısa..
Yarımınızın bile garantisi yokken anınızı en mutlu şekilde yaşamaya bakın bence..
44 yaşında çok büyük sorunlardan çıkmış bir abla tavsiyesi sadece.

Tşk ederim gerçekten
Ama söylediği şey çok çok çok saçma ne demek eşi ne yaparsa yapsın batuma gitsin elifin umurunda değil ya amaç başka.
Başkaşarının sorunlatıyla eğlenmek hoşlarına gidiyo bazılarının

yakın zamanda abanta da kapadokyaya da gittim, tercihimi sorarsanız kapadokya derim. Daha önce gittiniz mi bilmiyorum ama cunda da çok güzel bir yer.Sakin.

Abanta yurume mesafesi butik oteller var netten bakabilirsn. Kizilcahamama da gidebilirsin.

Elif kadının az olduğu neresi varsa oraya git, sonra burada bize tatile gittim, garson kız ya da oda hizmetlisi kocama merhaba dedi, resepsiyonist göz süzdü, denize gittik Rus turist bikinisinin üstünü çıkarıp kocamın 100 metre ötesine yattılı konular açma lütfen. Hatta o sürede konu açma ki KK kadınları bi tatil yapsın. Hani ister istemez konularını okuyoruz, devrelerimiz yanıyor.

Gerçi sen dağa çıksanız dişi sinekler kocamın etrafında uçtu diye konu açarsın.

Abantta ahşap evleri istiyorum masal evler sanırım adı ama ulaşamadım bir türlü
Daha önce orada kalanlar nereden yaptırdınız rezervasyonu?

Abantta ahşap evleri istiyorum masal evler sanırım adı ama ulaşamadım bir türlü
Daha önce orada kalanlar nereden yaptırdınız rezervasyonu?

Booking.com Şaka bir yana gerçekten booking' den ya da trip advisor. Bütçene göre seçenekler sunar sana zaten ama acele et bayram yüzünden çıldırmış fiyatlar.

Booking.com Şaka bir yana gerçekten booking' den ya da trip advisor. Bütçene göre seçenekler sunar sana zaten ama acele et bayram yüzünden çıldırmış fiyatlar.
Booking e baktım yokki masal evler trip advisor a bakayım çok mu pahalı ya neyse 2gece zaten

kapadokya çok romantik.ata binersiniz, balona binersiniz

abant,sapanca,yedigöller biraz kafa dinlemek için harika ama yapacak pek bi faaliyet yok, kısa süreli olabilir

alaçatı taraflarında butik otlelde yapılacak bi tatil hem romantik hem de deniz açısından doyurucu olabilir

Evt kapadokya güzel ama daha çok sessizlik ve kafa dinlemek istiyorum yeşillik istiyorum

abant bu mevsımde guzel olur mu kı bence orası ocak ayında gıdılebılecek b yer
bız dag evlerınde kalmıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…