- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yunan adalarını da tavsiye ederim.Öyle olursa elimde kanıt olur neyse cnm bahsetmeyelim bunlardan şimdi
Çok severim tapınakmış mağaraymış böyle gizli gizemli yerler tercihimdir:)
Keske gitsek bütçeyi ayarlarız ona göre
Seninki de mi muştalı yoksamKocam benı tavana atıp kursunlasın sonra
evet. oldukça mantıksız.Mısıra gitmek mantıksız mı olur sizce
Muştalı mı o da ne demek?Seninki de mi muştalı yoksam
Googlea yaz öğrenirsin 'muşta' diyeMuştalı mı o da ne demek?
Bende çok severim doğasını,denizini ve yıllarca gittim ama duyan gelmiş derler ya o hesap oldu son yıllarda :)Valla mi? Benim hosuma gitmisti bu fikir ama tabii bayramda gitmedim
Evet şimdi tam zamanıymış masal evleri nasıl çok pahalı mı acabaAbant mayıs ayında harikadır, nilüferler açmaya başlar.
Abantın içinde 2 büyük otel vardır, dediğim masal evleride abant girişinde yani göle 1-2 km gibi. Onlar müstakil ev gibi, içi otantik falan. Abant ın içindeki oteller tuzlu ama hizmet güzeldir. Oralarda sıkılmıyor insan, zevklidir.
Hadi ya yazık ama yemiz baksaydılar şimdi tertemiz olsaydı o piramitler o harika tarihi eserleri mahvediyolar demek ki yine de görmem lazım gözüm açık giderim yoksa:)çok pis, sokaklar her yer ağır kokuyor, piramitlerin içi rutubet çiş baharat ter karışımı kokuyor, oteldeki (lüks bir otel olduğu halde) çarşaflar bile kokuyordu ya da burnumda o koku kaldığı için bana öyle geliyordu, zira eve dönünce de uzun süre o koku genzimde kaldı
Bir sürü yer yazmışsınız tşk ederim bunlardan sbant ağır basıyo galiba oradı olcak gibi, denize de girmek istemiyorum zateneh bütçe iyi .
kapodokya iyi ama balonu tavsiye etmem. bana cok güvensiz geliyor.
selcuk = efes-meryem ana klişesi, şirince, selcuk müzesi + kalesi gezisi. kahvaltı dahil selcukta uygulama oteli var. kalmıştık cok süper değil ama kalınmayacak gibi değildir.
fethiye= kayaköy-fethiye kalesi -gemiler koyu ve yakın koy ve köyler
Marmaris araba kiralarsanız istediğiniz koya gidersiniz. turuncu ben severim.
bolu -abant otelleri
Safranbolu (ama bayramda kalabalık olabilir küçük bir yer rezervasyonu iyi ayarlayın )
çanakkale üzerinden Gelibolu -asos -geyikli-bozcaada araba ile geçilir sonra dönülür. rezervasyon şart. çanakkele merkezde öğretmen evi var öğretmen olmayana oda veriliyor mu bilmiyorum.
göcek / fethiye : apart oteller coktur. gezilip doga yürüyüşü yapacağın yer yok lakin günlük tekne turuna çıkabilirsiniz. bir sürü koy gezer isterseniz denize girebilirsiniz. apartların da genellikle havuzu olur ( bookingten bakabilirsin)
kaş tavsiye ederim.
bir de Yalova -cınarcık. Yalova da kaplıca var. bahçenin ortasında üzeri acık sıcak su hazuvu- orada otelde var- bir de kapalı hamam tarzı kaplıca havuzu var. ağaçların altında yemyeşil.Evet şimdi tam zamanıymış masal evleri nasıl çok pahalı mı acaba
Hadi ya yazık ama yemiz baksaydılar şimdi tertemiz olsaydı o piramitler o harika tarihi eserleri mahvediyolar demek ki yine de görmem lazım gözüm açık giderim yoksa:)
Bir sürü yer yazmışsınız tşk ederim bunlardan sbant ağır basıyo galiba oradı olcak gibi, denize de girmek istemiyorum zaten
Yok kaplıca filan sev em zaten amacım kafa dinkemek yeşillik vsbir de Yalova -cınarcık. Yalova da kaplıca var. bahçenin ortasında üzeri acık sıcak su hazuvu- orada otelde var- bir de kapalı hamam tarzı kaplıca havuzu var. ağaçların altında yemyeşil.
abantta da koru otel güzeldir. ben cok sevmiştim.
Tur şirketlerinde bilgileri oluyor, bir de internet adresinden öğrenebilisiniz, rezervasyon fiyat farkettirir..Evet şimdi tam zamanıymış masal evleri nasıl çok pahalı mı acaba
Hadi ya yazık ama yemiz baksaydılar şimdi tertemiz olsaydı o piramitler o harika tarihi eserleri mahvediyolar demek ki yine de görmem lazım gözüm açık giderim yoksa:)
Bir sürü yer yazmışsınız tşk ederim bunlardan sbant ağır basıyo galiba oradı olcak gibi, denize de girmek istemiyorum zaten
Yurt dışına gidemeyiz şu an ama çok isterdim
Yanlız varya o kadar zamanlar sana yazdığım msjlara acıyorumburda bizi yıllarca kanser etti şimdi kocişiyle tatil planları kesinlikle doktorluk vakasın net
vee son : çorum hattutaş harabeleri ( şiddetle incelemeni tavsiye ederim.)Yok kaplıca filan sev em zaten amacım kafa dinkemek yeşillik vs
Bi araştırayım onu benim amaçlarımdan biri de doğa yürüyüşü yapmak aslındavee son : çorum hattutaş harabeleri ( şiddetle incelemeni tavsiye ederim.)
Yalova kaplıcaları kadar sakin ve dinlenme alanı cok bir yerdir. öyle ıyy dedirtmez insana.
birde gene de yazayım : İnegöl -Kütahya-uşak yolları arasında da güzel kaplıca otelleri vardır.
Kocası olmadan gitmez ki Elif
Ben artık umudu kestimBunca sorundan sonra kendiyle başbaşa kalmak düşünmek ve sindirmek için gidebileceğini düşündüm ama değilmiş..
Hı hı tabiBen artık umudu kestim
Herkesi silebilir hatta dünyada tek kadın kendi olsun istiyor
Yeter ki eşine başka kadın bakmasın, görmesin.
Gerisi boş
İster Batum'a gitsin kocası ister başka bişey yapsın, onlar önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?