Tavsiye istiyorum

Mısıra gitmek mantıksız mı olur sizce
evet. oldukça mantıksız.
mısıra gittiğinde öyle tura dahil deve ile pramitlere gidicegini hiç düşünme
çünkü çölün ortasında sizi o tarafa götürecek kişiler deveyi durdurur. eger rüşver vermessen oracıkta kalırsın. bırakırlar giderler sizi.
tehlikeli.

Valla mi? Benim hosuma gitmisti bu fikir ama tabii bayramda gitmedim
Bende çok severim doğasını,denizini ve yıllarca gittim ama duyan gelmiş derler ya o hesap oldu son yıllarda :)

Restaurantlarda yer yok. Bir saat sürüyor servisleri. Çocukları lunaparka götürdük akşam travesti dolu.

Belki Eylül ayında güzel olabilir ama Bayram falan hiç tavsiye etmem.

Evet şimdi tam zamanıymış masal evleri nasıl çok pahalı mı acaba

Hadi ya yazık ama yemiz baksaydılar şimdi tertemiz olsaydı o piramitler o harika tarihi eserleri mahvediyolar demek ki yine de görmem lazım gözüm açık giderim yoksa:)
Bir sürü yer yazmışsınız tşk ederim bunlardan sbant ağır basıyo galiba oradı olcak gibi, denize de girmek istemiyorum zaten

bir de Yalova -cınarcık. Yalova da kaplıca var. bahçenin ortasında üzeri acık sıcak su hazuvu- orada otelde var- bir de kapalı hamam tarzı kaplıca havuzu var. ağaçların altında yemyeşil.
abantta da koru otel güzeldir. ben cok sevmiştim.

Yok kaplıca filan sev em zaten amacım kafa dinkemek yeşillik vs

Tur şirketlerinde bilgileri oluyor, bir de internet adresinden öğrenebilisiniz, rezervasyon fiyat farkettirir..

Yok kaplıca filan sev em zaten amacım kafa dinkemek yeşillik vs
vee son : çorum hattutaş harabeleri ( şiddetle incelemeni tavsiye ederim.)
Yalova kaplıcaları kadar sakin ve dinlenme alanı cok bir yerdir. öyle ıyy dedirtmez insana.
birde gene de yazayım : İnegöl -Kütahya-uşak yolları arasında da güzel kaplıca otelleri vardır.

Bi araştırayım onu benim amaçlarımdan biri de doğa yürüyüşü yapmak aslında

Marmaris/Selimiye.. Özellikle her senee gittiğim bir yer var. Huzur doluyorum oraya gidince :) Tavsiye ederim =)

Bunca sorundan sonra kendiyle başbaşa kalmak düşünmek ve sindirmek için gidebileceğini düşündüm ama değilmiş..
Ben artık umudu kestim
Herkesi silebilir hatta dünyada tek kadın kendi olsun istiyor
Yeter ki eşine başka kadın bakmasın, görmesin.
Gerisi boş
İster Batum'a gitsin kocası ister başka bişey yapsın, onlar önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…