• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye verir misiniz?

Sorun sizin eşinizle anlaşamamanız. Her ailede kayınvalide ya da başkaları böyle şeyler sorar, illa ki burnunu sokar. İkiniz de nasıl savuşturacağınızı bilmiyorsunuz. Benim eşim de anlatırdı çünkü ne var bunda diye düşünüyor. Güzelce anlattım, kimseyi kötülemeden, şikayet etmeden. Kimse kendi ailesiyle ilgili sürekli şikayeti, eleştiriyi kaldıramaz ki. Şükür benim eşim artık neleri anlatmaması gerektiğini öğrendi. Siz de bunu kavga etmeden çözmeye çalışın.
Ben görüşmeyerek çözümü buldum. Eşime ailesiyle alakalı bişey demesem iyi olacak.Dünyanın en kötü insanı da olsalar, eşimin gözünde gene melek olacaklar.Ben herşeyi anlatmasın demiyorum.Günlük rapor vermesin annesine.Herşeyi annesine rapor verdikten sonra benim mesafe koymamın anlamı kalmıyor.Birde şu var.Eşim ailesine gidince senin tek lafın geçmedi diyor. Ama telefonda hemen hemen hergün ne yaptığım ne ettiğim anlatıyor. Bu da bir çelişki.Eşimle çok konuştum,sürekli tembih ediyorum. Bende artık eşime bişeyler anlatmıyorum.Salı gününe ehliyet yenileme randevusu aldım, söylemeyeceğim.Basit birşey ama böyle böyle bişeyleri anlar belki..

Mesela bu da eşinizle ilgili bir problem. Yani kayınvalideyle mesafe koyarak çözebileceğiniz şeyler değil. Sizin eşiniz aile kavramını öğrenememiş. Adam evli olduğunun farkında değil
Bizim Kiramız yazın büyük ihtimalle şuan ödediğimizin iki katına çıkacak.Yoksa ev sahibi evden çıkın der.Onların evleri var, maaşları var. Halaa kv beklenti içinde.Bu yüzden ben maaşı kvden saklıyorum.
2 hafta içinde buradaki tepkiler açıklanacak.Gönlümden geçen arsaydı.Ancak ev çıkarsada, girmeyi düşünüyorum.En azından eşimin maaşı oraya gider.Başvurduğum yerde ailesine 45 dakika 1 saatlik uzaklıkta.Bizim için daha iyi olur belki

Konu sahibi ben en çok şunu sormak istiyorum siz bunları kendiniz mi kuruyprsunuz doluyorsunuz yoksa eşinizle hiç konuştunuz mu ? Böyle baya adam akıllı ya da sınır çizmeyle alakalı bilgi edindiniz mi ? Yoksa sadece kavga mı ediyorsunuz ?

Konu sahibi ben en çok şunu sormak istiyorum siz bunları kendiniz mi kuruyprsunuz doluyorsunuz yoksa eşinizle hiç konuştunuz mu ? Böyle baya adam akıllı ya da sınır çizmeyle alakalı bilgi edindiniz mi ? Yoksa sadece kavga mı ediyorsunuz ?
Laf sokuyorlar karşılıklı.

Kayin evlensin hele bir sen konu sahibinin yeni dertlerini gör. Aile de onu istemiyor ya, kardeşinin evine gidip gelecek, beraber bir şeyler yapacaklar, kendisi nefret ettiği aile onu yok sayıyor diye delirecek. :KK43: cok iyi anlaştığı eşinin umurunda olmayacak tabi. Eğlenceli günler bekliyor kendisini ve bizi:KK70:
Yooooo yoooo yooo. Eşi ile aralarındaki tek sorun kaynana kayın. Onun dışında bal börekler. Hayır hayır iletişim sorunu falan yok. Kurcalamayın orayı. Onun sonu boşanmaya gider maazallah.

Bikerem onlar cok mutlu ve bu konular haric aslaaa sorunlari yok taaammmiii.

Defalarca konuştum.2 3gündür sürekli tembih ediyorum. Bak şunu anlatma. Bak bunu anlatma diye.Tamam diyorda göreceğiz bakalım. Kafamda niye kurayım. Kv ile konuşunca zaten anlattığı ortaya çıkıyor. Geçen kv ile telefonda konuştuk. Kadın gayet herşeye hakim.Kavga etmiyoruz.Benimle alakalı şeyleri anlatma dedim eşime.

Laf sokuyorlar karşılıklı.
Katip beşyüzkere dedik çözülmez diye bir insan bir problemi hiç mi çözemez sorgular kendini. Yetişkinlik kuralıdır problem çözmek çözemeyen kişiler evlilik yürütemez ki. Eşimle mutluyum sadece ailesi sorunlu diyor çok iyi hatırlıyorum kadıncağız yaşlıydı baya.

Kayin evlensin hele bir sen konu sahibinin yeni dertlerini gör. Aile de onu istemiyor ya, kardeşinin evine gidip gelecek, beraber bir şeyler yapacaklar, kendisi nefret ettiği aile onu yok sayıyor diye delirecek. :KK43: cok iyi anlaştığı eşinin umurunda olmayacak tabi. Eğlenceli günler bekliyor kendisini ve bizi:KK70:
"Ama ailesi zengin olduğu için peşindeler hep." diye kendini avuttuğu yetmez gibi bir de bizi inandırmaya çalışacak 🤣 Ya da çalışmayacak, kendi kendine tekrar ede ede uzaklaşacak.

Bikerem onlar cok mutlu ve bu konular haric aslaaa sorunlari yok taaammmiii.
Bizim kızın kardeşi de az değil, aynı teyzemin gelini gibi, anasının evinde bir çekyata sığıyor geliyor seni beğenmiyor. 🤣 Adam haksız değil ki.

"Ama ailesi zengin olduğu için peşindeler hep." diye kendini avuttuğu yetmez gibi bir de bizi inandırmaya çalışacak 🤣 Ya da çalışmayacak, kendi kendine tekrar ede ede uzaklaşacak.
Hahah kesin böyle diyecek katip :KK70:
Eşinin ailesinin evi haricinde vakit geçireceği bir yer olacak, adam zaten gitti mi gelmez istemiyor, dertler derya olacak yani ama aslında çok iyi anlaşıyorlar. Sorun kayın aile. Arkadaşına kadar evdeki her şeyi, karısının aldığı maaşı anlatan kocasinda sorun yok. 🤗

Defalarca konuştum.2 3gündür sürekli tembih ediyorum. Bak şunu anlatma. Bak bunu anlatma diye.Tamam diyorda göreceğiz bakalım. Kafamda niye kurayım. Kv ile konuşunca zaten anlattığı ortaya çıkıyor. Geçen kv ile telefonda konuştuk. Kadın gayet herşeye hakim.Kavga etmiyoruz.Benimle alakalı şeyleri anlatma dedim eşime.
Tembih ediyorum ? Eşiniz çocuk değil ki tembihleyesiniz. Anlatıyorsa alıcaksın karşına eşini gayet güzel bir ciddiyetle konuşucaksın. “ bak canım benim özelimizin bu kadar anlatılmasını istemiyorum. Uzun zamandır rahatsızlık duyuyorum ev mahremiye denen şey var. Aşırı rahatsızım. “ bu konuşmadan sonra devam mı etti daha sert bi üslûpla “ madem dinlemiyorsun ve ailemize saygın yok terapi alacağız kabul etmiyorsanda bu evlilikte olmak istemiyorum “ diceksiniz. Fakat siz hatayı kaynananıza cephe alarak yaptınız. Eşinize olan siniri ondan çıkarıp iletişimi kestiniz o yüzden de dikkate almıyor eşiniz sizi. Keşke görüşmeyince çözülse herşey.

Güncess ya 🤣 keşke farkına varsada evliliği düzelse. Sorun büyük ama farkında değil. Sorun kaynanası da değil kendi takıntısı.
İnsana takıntı yaptıran insanlar çok mu masum? Bu insanların arasında normal kalmak çok mu kolay sence? İğne alsam yetiştiriyor diyorum sana. Kv desem herşeyi takip ediyor, dedektif gibi.Tek sorun benim takıntılı olmam degil mi. Güldürme beni.Asgari ücretle çalışan oglunu sömürmeye çalışan anne, kardeş, ne aldırsak kar gözüyle bakıyorlar.Kadını hayatımdan çıkardım neredeyse ama eşimi arar aramaz ilk sorduğu ne yaptığım...

Tembih ediyorum ? Eşiniz çocuk değil ki tembihleyesiniz. Anlatıyorsa alıcaksın karşına eşini gayet güzel bir ciddiyetle konuşucaksın. “ bak canım benim özelimizin bu kadar anlatılmasını istemiyorum. Uzun zamandır rahatsızlık duyuyorum ev mahremiye denen şey var. Aşırı rahatsızım. “ bu konuşmadan sonra devam mı etti daha sert bi üslûpla “ madem dinlemiyorsun ve ailemize saygın yok terapi alacağız kabul etmiyorsanda bu evlilikte olmak istemiyorum “ diceksiniz. Fakat siz hatayı kaynananıza cephe alarak yaptınız. Eşinize olan siniri ondan çıkarıp iletişimi kestiniz o yüzden de dikkate almıyor eşiniz sizi. Keşke görüşmeyince çözülse herşey.
Arkadaşlarına bile anlatıyor eşi her şeyi. Konu sahibinin maaşından, aralarında geçen sorunlara kadar. Ama onlar ailesi olmasa çok mutlular. 🙄

Güncess ya 🤣 keşke farkına varsada evliliği düzelse. Sorun büyük ama farkında değil. Sorun kaynanası da değil kendi takıntısı.

ikiside ayni kafada o yuzden evlenmisler zaten. En son bosanacaklar sonra gelip kaynanam yuzunden bosandik diye aglayacak. Anlatamazsin bosuna ugrasma.

İnsana takıntı yaptıran insanlar çok mu masum? Bu insanların arasında normal kalmak çok mu kolay sence? İğne alsam yetiştiriyor diyorum sana. Kv desem herşeyi takip ediyor, dedektif gibi.Tek sorun benim takıntılı olmam degil mi. Güldürme beni.Asgari ücretle çalışan oglunu sömürmeye çalışan anne, kardeş, ne aldırsak kar gözüyle bakıyorlar.Kadını hayatımdan çıkardım neredeyse ama eşimi arar aramaz ilk sorduğu ne yaptığım...
Yahu sorun eşin, sadece annesine değil arkadaşlarına da anlatıyormuş her şeyi, kendin söyledin. Senin eşin asıl problemin. Tutturmuşsun bir kayınvalide gidiyorsun. Esinle tartışmak, restlesmek, Arkadaşına benim maaşına kadar ne söylüyorsun demek işine gelmiyor, ödün kopuyor. Varsa yoksa anası. Biriniz boş boğaz, biriniz takıntılı. Evlere şenlik bir mutluluk.

Yok bunlarda evlilik mahremi denen sey ikisinde de yok. Bunlarin her seyini butun arkadaslari biliyor ve hak veriyorlar.

Yok bunlarda evlilik mahremi denen sey ikisinde de yok. Bunlarin her seyini butun arkadaslari biliyor ve hak veriyorlar.
Evliliklerinin tek güzel yani çocuk düşünmemeleri, bu kaosun pardon mutluluğun içinde yetişecek çocuğun psikolojisini düşünemiyorum yoksa. İnşallah zamanla değişmez fikirleri.

Back
X