- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Ben görüşmeyerek çözümü buldum. Eşime ailesiyle alakalı bişey demesem iyi olacak.Dünyanın en kötü insanı da olsalar, eşimin gözünde gene melek olacaklar.Ben herşeyi anlatmasın demiyorum.Günlük rapor vermesin annesine.Herşeyi annesine rapor verdikten sonra benim mesafe koymamın anlamı kalmıyor.Birde şu var.Eşim ailesine gidince senin tek lafın geçmedi diyor. Ama telefonda hemen hemen hergün ne yaptığım ne ettiğim anlatıyor. Bu da bir çelişki.Eşimle çok konuştum,sürekli tembih ediyorum. Bende artık eşime bişeyler anlatmıyorum.Salı gününe ehliyet yenileme randevusu aldım, söylemeyeceğim.Basit birşey ama böyle böyle bişeyleri anlar belki..Sorun sizin eşinizle anlaşamamanız. Her ailede kayınvalide ya da başkaları böyle şeyler sorar, illa ki burnunu sokar. İkiniz de nasıl savuşturacağınızı bilmiyorsunuz. Benim eşim de anlatırdı çünkü ne var bunda diye düşünüyor. Güzelce anlattım, kimseyi kötülemeden, şikayet etmeden. Kimse kendi ailesiyle ilgili sürekli şikayeti, eleştiriyi kaldıramaz ki. Şükür benim eşim artık neleri anlatmaması gerektiğini öğrendi. Siz de bunu kavga etmeden çözmeye çalışın.