Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum... :(

qbrha

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
608
112
323
Ankara
erkek arkadaşımla hemen hemen her gün tartışmaya başladık. tartışmaların sebebinin ben olduğumu düşünüyo. her sorun benden kaynaklanıyo gibi düşünüyo. herşeye çok tepki gösteriyo. fazla hoşgörülü değil bana karşı. ben de onun gibi sert tepkiler verseydim çok fena kavga ederdik ve şu an ayrılırdık. çok alttan almam da hata mı sizce? ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek inanın bilmiyorum.. önerilerinizi bekliyorum

biraz daha ayrıntılı yazsan daha iyi olurdu cnm alttan alınacak konu var alınmayacak konu var, bu durum hergün yasanıyorsa baska arada bir oluyorsa baska ..

biraz daha ayrıntılı yazsan daha iyi olurdu cnm alttan alınacak konu var alınmayacak konu var, bu durum hergün yasanıyorsa baska arada bir oluyorsa baska ..

ota çöpe kavga ediyoruz ve son 1 haftadır hergün oluyo bu. kavga sebeplerimizi duysanız gülmekten ölürsünüz.. çok ama çok basit şeyler yüzünden sürekli azar işitiyorum

ota çöpe kavga ediyoruz ve son 1 haftadır hergün oluyo bu. kavga sebeplerimizi duysanız gülmekten ölürsünüz.. çok ama çok basit şeyler yüzünden sürekli azar işitiyorum

öff sürekli fırça çeken sevgili hiç çekilmez, iyi olmuş bence ayrılmanız

ay niye alttan alıyosunuz ki kızlar sonra tepenize çıkıp herşeyi hak görüyolar kendilerinde

ayrıldık demedim ki canım ben de onun gibi atar yapsam ayrılırız heralde dedim

ayrıldık demedim ki canım ben de onun gibi atar yapsam ayrılırız heralde dedim

ay ayrıldık diye okumuşum pardon canım ama yine de tavsiyem değişmeyecek doğrusu, bence bu kadar alttan almamalısın, ama son kavganıza bi örnek versen daha iyi anlıcaz durumu

mesela tatlım şöyle anlatayım.. dışarı çıkıyoruz bişey yicez. ne yiyelim diye sordu valla bilmemki senin canın ne istiyo dedim. ayh demez olaydım neymiş efendim ilişkimiz için hiçbişey yapmıyomuşum hiçbişey düşünmüyomuşum :S

birbirinize tahammülünüz artık kalmamış demekki cnm.
saygı bittimi herşey bitiyor maalesef...

bi de asla şaka yapamıyorum çok ciddiye alıyo... iki kere yapsam üstüste alınmaya başlıyo bi ton fırça sonra

ben olsam fazla yüz vermezdm.
yani bana bağırmasına falan izin vermezdm.
neden moralini bozmasına izin veriyorsunki

canım ayrılmak için sureklı bahaneler edınmıs bellı birsey bu sevgi anlayıs ıster hataların ne olursa olsun ınsan gıbı uyarabılır bahane etmıs salla gıtsın bahane ararsan herseyde bulursun

canım biz ay mutlu olsun ay kırmayalım dioruz ama haram onlara köpek gibi olcan öle seviyorlar sonra sıkılıyorlar bende senin gibiyim suç oluyo bence alıştırma herşeye ina etmek gerekio kaşınıolar

Benimkide inatçı ne yiyelim der bilmem sen ne yemek istiyosun derim cevap vermez taki ben seçip tamam şunu yiyelim diyene kadar ben bilmem ben bilmem ben karışmam yap de yapalım al de alalım der:)) nereye gidelim der bilmem deme şansım yok sen düşün sen ne istiyosun der niye böyleler bilmiyorum sıkma canını başka sorununuz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…