Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

tavukcuk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
202
18
18
35
İstanbul
Merhaba
156 boya 80kilo karşınızdayım.Kendimi bol yağlı bi tavuğa benzetirim ben :) Koca göbeğe, koca basenlere sahip bi tavuk.

Bu tavuk hiç bir zaman alışverişten mutlu dönmezmiş.Arkadaşlarıyla kesinlikle alışverişe gitmezmiş mesela.Çünkü onlar her istediklerini alabilirlermiş tavuk ise beğendiğini değil yağlarını kapatacak olanları seçermiş.Hoş hiçbir kıyafet o yağları yapatmazmışta.. Biliyor musunuz tavuğun en çok istediği şey kısa şort giyebilmekmiş mesela.
Kimseye aşık olma hakkını tanımazmış kendine.Birine karşı bir şeyler hissettiğinde hemen geri çekilir aklından atmaya çalışırmış.Çünkü erkekler at olarak tabir edilen kızlardansa bi yağlı tavuğa aşık olmazlar değil mi?
Basit insanlarla tartıştığında kiloları anında silah olarak kullanılırmış tavuğun.Çok yaralarmış ama umursamıyor gibi yaparmış.Oysa yattığında neden böyleyim diye sorgularmış kendini.Çok özenirmiş zayıf kızlara.
karar vermiş artık bu kadarı fazla dur demek lazım demiş kendi kendine ve adımını atmış. Şimdi ise 50 li kiloların hayalini kuruyor
böyle işte.. Allahım yardımcımız olsun

Sabah kahvaltım

arada 1 elma 1 bardak süt
öğlen menüm :)

Şimdilik her şey yolunda açlık yok. Umarım bu sefer olur

Hayırlı olsun başlığın öncelikle. İşte böyle azimli olursan yavaş yavaş ama kalıcı olarak uçar gider kiloların. Bu arada kilo cetveli ekle destek amaçlı.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun başlığın öncelikle. İşte böyle azimli olursan yavaş yavaş ama kalıcı olarak uçar gider kiloların. Bu arada kilo cetveli ekle destek amaçlı.

Teşekkür ederiiim 1 hafta falan geçsin verdiğim kiloların da görüldüğü bi cetvel yapıcam inşallah :)

hayırlı olsun senınde gunlugun
cok güzel anlatmışsın yazında hepımızın yasadıkları yaklaşık aynı aslında
kendımız ıçın yapmamız gereken en güzel sey su fazlalık kılolardan kurtulmak her anlamda rahatlamak

Ziyaretin için teşekkür ederim :) Bu kilolardan bi kurtulsak her şey daha güzel olacak eminim. Bunu için napıyoruzzzzz diyete devaaaam

Hayirli olsn topign belli bir listen var mi
Oglrn yedgnz bir diyet icin cok deglmi

Hayirli olsn topign belli bir listen var mi
Oglrn yedgnz bir diyet icin cok deglmi

Öncelikle teşekkür ederim.
Aslında kalor,i degeri olarak çok yüksek değil.protein ve karbanhidrat ihtiyacımı da karşılamış oluyorum. En önemlisi de tavuklu sandivici çok seviyorum. Diyeti eziyet yapmamak lazım :)

sgoln. Sorma su kadrcik kiloyla bile farkedyr 20 daha versem kelebk gibi olurum herhalde bugun farettim 3.kata zor cikiyrdm bugn kuznme gidince nasil ciktim anlmdim bile.

Maşallah ya.Ben diyete başlayalı iki gün oldu bedenimde rahatlık hissediyorum 8 kilo versem ne olur tahmin edemiyorum.

Nam nam naaaam
şimdi başlıycam yemeğe..
Salatam bi sağlıklı oldu sormayın içinde ne ararsan var ıspanak,marul,soğan,havuuç,domates..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…