Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Pes mi ettin sen yaaa???!!! gelirsen hbr et gel konuma

Sınavların haftaya biter sonra yine bekleriz canım
Yoksa yoksa bozdun utanıyor musun girmye ama bence sakın bozduysan bile kaldığın yerden devam et

Merhaba ablacim :) oncelikle merak edip topigime ziyaretlerde bukundugun icin tesekkur ederim. siteye neden giremedigime gelirsek okuldu dersaneydi vakit bulamadim internet kesintisi de yasadim koyden de dun geldim zaten. o yuzden topigim öksüz yetim kaldı :)
şuanki kilom 67. Son mesajimdan beri 3 kilo gitmiş ki buna sukrediyorum.Cunku diyet yapmadim kesinlikle.Tabi asiri abartmadim da.Bu gosteriyorki verdigim ilk 10 kiloyu sağlıklıbir sekilde yagdan vermisim. :))
Cok mutluyum gercekten herkes zayifladigimi guzellestigimi soyluyor :)) Tabi daha bitmedi yolun yarisina yeni vardim bir bu kadar daha mesafem var. Nefes nefese kalmadan emin adimlarla gidicem insallahhh :))

Son düzenleme:
Tavukcuuuuuk harika olmussuuun inanamadim masallahh allah nazarlardan korusun hosgeldin bu arada :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aiiiyy çok teşekkür edriiiim.Yorumlarınızı görünce daha bir mutlu oluyorum yahu
canım tebrik ederim çok güzel kilolarını vermişsin:81:
Yorumun için çok teşekkür ederim kendime inanıyorum devamı da gelecek inşallah
benm fena değil ya 68 lerdeyim su an ama koca gobegin gimesi zor olacak senin masallh gitmiş benim birde ili dogm yaptım herhalde ondan öyle kaldı

Daha yolun var zamanla göbüşte gidecektir.

Son düzenleme:

Nasıllllll güzel olmuşsunnnnnnn
Ben diyordum bu hatun nerelerde başarı öykülerine baktım bi foto kıza baktım yuh dedim 80 den 67 değilde 90dan 55e gibi olmuş derkeeeeen bi baktım bizim tavukçuk 😂😂 dedim tavuk olmuş sana serçe👍

Hiç 67 gibi değilsin sanki 58-60 gibisin maşallah çok sevindim bırakmadığına ve böyle fit olduğuna 👏👏👏👏👏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…