Pes mi ettin sen yaaa???!!!gelirsen hbr et gel konuma
Sınavların haftaya biter sonra yine bekleriz canım
Yoksa yoksa bozdun utanıyor musun girmye ama bence sakın bozduysan bile kaldığın yerden devam et
tavukcuk tebrik ederim masallah süpersn harika olmuşsn
teşekkür ederiiim.Senin nasıl gidiyor?tavukcuk tebrik ederim masallah süpersn harika olmuşsn
13 kilocuuk .))Masallah kac kilo verdin toplam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benm fena değil ya 68 lerdeyim su an ama koca gobegin gimesi zor olacak senin masallh gitmiş benim birde ili dogm yaptım herhalde ondan öyle kaldı
Aiiiyy çok teşekkür edriiiim.Yorumlarınızı görünce daha bir mutlu oluyorum yahuTavukcuuuuuk harika olmussuuun inanamadim masallahh allah nazarlardan korusun hosgeldin bu arada :)
Yorumun için çok teşekkür ederim kendime inanıyorum devamı da gelecek inşallahcanım tebrik ederim çok güzel kilolarını vermişsin:81:
benm fena değil ya 68 lerdeyim su an ama koca gobegin gimesi zor olacak senin masallh gitmiş benim birde ili dogm yaptım herhalde ondan öyle kaldı
Bayıldımm harikasınnn :))
Teşekkür ederim darısı senin başınaa :)
Merhaba ablacim :) oncelikle merak edip topigime ziyaretlerde bukundugun icin tesekkur ederim. siteye neden giremedigime gelirsek okuldu dersaneydi vakit bulamadim internet kesintisi de yasadim koyden de dun geldim zaten. o yuzden topigim öksüz yetim kaldı :)
şuanki kilom 67. Son mesajimdan beri 3 kilo gitmiş ki buna sukrediyorum.Cunku diyet yapmadim kesinlikle.Tabi asiri abartmadim da.Bu gosteriyorki verdigim ilk 10 kiloyu sağlıklıbir sekilde yagdan vermisim. :))
Cok mutluyum gercekten herkes zayifladigimi guzellestigimi soyluyor :)) Tabi daha bitmedi yolun yarisina yeni vardim bir bu kadar daha mesafem var. Nefes nefese kalmadan emin adimlarla gidicem insallahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?