Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Pekiiii o zamannn..
Ben bugün kahvaltı etmedim, öğlende iki dilim keten tohumlu ekmeğin arasına azıcık peynir koydum, bi tane küçük domates koydum yedim. 1 saat önce de form kraker yedim sadece..

Kahvaltı önemli diyor uzmanlar dinlemekte fayda var bence.Hele kahvaltı da yumurta yemek muazzam bi şey tok tutuyor.Yediklerin yetersiz gibi sanki Çalışıyo musun ?

Kahvaltı önemli diyor uzmanlar dinlemekte fayda var bence.Hele kahvaltı da yumurta yemek muazzam bi şey tok tutuyor.Yediklerin yetersiz gibi sanki Çalışıyo musun ?

Çalışmıyorum canım evdeyim..
Birazdan da ıspanak yiyeceğim, biraz yoğurtla. Ama kahvaltı olayını ne yapacağım bilmiyorum, kahvaltıyı atlıyorum diye 88 e kadar geldim zaten bence..

Çalışmıyorum canım evdeyim..
Birazdan da ıspanak yiyeceğim, biraz yoğurtla. Ama kahvaltı olayını ne yapacağım bilmiyorum, kahvaltıyı atlıyorum diye 88 e kadar geldim zaten bence..

Bak evdesin ne güzel işin daha kolay.Kilona göre az yiyorsun galiba. Aslında benim menüler tam senlik. Bu şekilde yiyerek süper kilo verirsin ama kalıcı olmaz sen de biliyorsundur. Tecrübeyle sabit :26:

Bak evdesin ne güzel işin daha kolay.Kilona göre az yiyorsun galiba. Aslında benim menüler tam senlik. Bu şekilde yiyerek süper kilo verirsin ama kalıcı olmaz sen de biliyorsundur. Tecrübeyle sabit :26:

Ben sanırım artık az yemekten kilo veremiyorum..
Bazen tek öğünle geçiriyorum günü..
Aslında yarından tezi yok öğün arttırmalı dimi.

Ben sanırım artık az yemekten kilo veremiyorum..
Bazen tek öğünle geçiriyorum günü..
Aslında yarından tezi yok öğün arttırmalı dimi.

Ayneen.Hemen bi program yap kendine.Ben önceden diyetisyene gitmiştim ondan aldığım bilgilerle hazırlıyorum listemi.Sende kendine göre uyarla. Bir öğünde tüm besin gruplarından almaya özen göster.Suyunu eksik etme yanından. Ve yeşil çaay.. Hadi bakalım silkelenn

Oooff aynen canım yaa..
Ne yapmalı şimdi
Kahvaltı
ara öğün
öğlen
ara öğün
akşam

olmalı dimi??

Oooff aynen canım yaa..
Ne yapmalı şimdi
Kahvaltı
ara öğün
öğlen
ara öğün
akşam

olmalı dimi??

Kesinlikle. Akşam dan sonra acıkırsan da meyve yiebiliyorsun 1 porsiyon.
Kahvaltını aksatma ama. eğer geç kalkıyosan erkekn kalkma alışkanlığı edin ve eve tıkılıp kalma. İmkanın varsa yürü.

Kesinlikle. Akşam dan sonra acıkırsan da meyve yiebiliyorsun 1 porsiyon.
Kahvaltını aksatma ama. eğer geç kalkıyosan erkekn kalkma alışkanlığı edin ve eve tıkılıp kalma. İmkanın varsa yürü.

Ooooyyyy, uygulamalıyım canım bunu.. Form kraker iyi midir ara öğünde sence?

Yiyebilirsin tabi. yanında yeşil çay ohh miss
alternatiflerin de olabilir
meyve +süt
3 kaşık corn flaeks+1 çay bardağı süt
1 dilim ekmek bi dilim peynir gibi

benim normal öğünüm gibi yaa..
Normal öğünde ne yemeliyim??

benim normal öğünüm gibi yaa..
Normal öğünde ne yemeliyim??

2 kepçe çorba veya 2 dilim ekmek veya 2kaşık pilav-makarna
3 yemk kaşığı yoğurt veya 2 bardak ayran
sebze yemeği veya balık veya tavuk veya 4 köfte
istediğin kadar yağsız salata

2 kepçe çorba veya 2 dilim ekmek veya 2kaşık pilav-makarna
3 yemk kaşığı yoğurt veya 2 bardak ayran
sebze yemeği veya balık veya tavuk veya 4 köfte
istediğin kadar yağsız salata

Oooy hadi bakalım, çok teşekkür ederim canım yaa.
Yarından itibaren paslaşıcaz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…