- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Bilmiyorum...Balikesiri neye gore secmis?
Kavgalıyız suan zaten konuşmuyoruz. Bu konuşmalar dun gece gectı aramızda...Bilmiyorum...
Kira verdikten sonra geriye kalan 2400 lira yetmiyormuş. Daha rahat yasamak ıstıyormus. Araba almak ıstıyormus. Sıkamazmıs. Babamın hastalığı umrunda degılmıs. Onceki konuma bakabilirsinız. Babam kızımı severken bana sıfa oldun sen dıye sevıyor. Ben ona bunu nasıl yaşatırım. Dedesi torununu sevecek dıye ben burda kalamam dıyor.Evliliginizde sorunlariniz mi varda tayin konusunda ortak bir karar almadiniz?
Ve gelmezseniz bosanmak fikri nasil bu kadar hizli bir sekilde gündeminize girdi?
Esiniz bencillik etmis sizin anlattiginiz sekliyle..
Ancak öte taraftan balikesiri gormedim ama orada yasatan arkadaslarim rahat bir yer olduğunu söylerler. Insan esiyle ortak karar aldığı sürece esiyle birlikte olmali diye düşünüyorum.
Ailem burada diye bir sehirde durulmamali, gidilmemeli.
Esiniz maddi anlamda mi bunalmis ta rahat yasamak istiyorum diyor.
Istanbul ile yakim sık gidip gelebileceginiz bir noktada.
Bu aylardır gündemde olan bır konu aslında... Bana sehır sec Deyıp durdu. Istanbulun etrafındaki sehırlerı ıstemedı. Kadro yok dedı ne kadar doğruysa. Cok da yanasmadım gitmeye.Gitme bence. Ne demek babanızın umurunda olmaması. Ayrılmayı diline alması. Bencil bir adam belliki. Yaşayacağınız yere kadar kendisi seçiyor, kendisi karar veriyor. Bu adamın peşine takılarak kendinize ve çocuğunuza yazık etmeyin. Kendisi defolup gitsin.
Aminnnn. O kadar zor durumdayım kı anlatamam. Delirmek üzereyim.Hatirladim konunuzu.istedi sonunda tayin demek.iste el adamlarinda merhamet olmuyor.baban hastaymis niye cekip gidiyorki.dusunen biri olsa kayinbabasini o halde birakip gitmez zaten.uzuldum ben bak simdi.nolcak simdi.gitsen bi dert gitmesen bi dert.halbuki baban torununu cok seviyordu moral buluyordu tam da sevilcek zamani gelmis simdi.cok sinir oldum esine..Allah hayirli cikis kapisi gostersin.
Babanız kanser hastası olsa, kızınızı bana şifa oldun öyle bir zamanda geldin ki dese, anneniz ıltıhaplı eklem romatizması yuzunden ellerını kımıldatamıyor olsa, tek kız ılk evlat olsanız tek torun veren olsanız sız boyle yapabılır mıydınız kolayca?Ailenizi bırakıp evlendiniz,evliliğinizin devamı için tekrar aynı şeyi yapın!
Boşanayım o zamanBu dırumda lütfen bırakmayın ailenizi. Onlara birsey olsa vicdan azabından kahrolursunuz. 2 çocuğum var ailem çok uzaklarda. Ama eşimle birlikte karar vererek geldim buralara.
Babanız kanser hastası olsa, kızınızı bana şifa oldun öyle bir zamanda geldin ki dese, anneniz ıltıhaplı eklem romatizması yuzunden ellerını kımıldatamıyor olsa, tek kız ılk evlat olsanız tek torun veren olsanız sız boyle yapabılır mıydınız kolayca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?