Tayin... Gitmek İstemiyorum

Eski konunuzu da hatırlıyorum ben o zaman da Allah eşine vicdan versin diye düşünmüştüm..çok üzüldüm şuan ailenize acımayan ilerde siz hasta olsanız size de bakmaz bence de anlaşmalı boşanın ilerde pişman olup döner rahat yaşam batar bi süre sonra insana!!

gidecek olsam bile boşanma restiyle gelen adama güvenip gitmezdim. yoksa bundan sonra reddedilen her teklif için sana boşanma kartını sunacak.
seni kendisine mahkum sanıyor galiba. hadi seni geçtim, hiç mi evladını düşünmedi boşanalım derken? bu nasıl baba, nasıl koca, nasıl damat?

Kendi basina karar vermis esinin fikrini almamis..birde esiniz kendi annesi babasi hasta olsaydi gitmezdi eminim.esinizle guzelce konusun ben gitmek istemiyorum diye babami bu sekilde birakmak istemiyorum diye.oda gitmiycek vazgececek oyle ikna edin

Eşinizin tavrı hoş değil, hem de hiç. İstanbul' dan kaçmak istemesini anlarım, başka şehre taşınmak isteyebilir ama sizinle hem fikir olmadan kafasına göre tayin istemesi, baban umrumda değil demesi ya gelirsin ya bosaniriz demesi zaten kafasında evliliği gözden çıkarmış bir adam profili çiziyor maalesef.

Ben bu heriflere çok uyuz oluyorum.
Dayaklık dedikleri budur.
Evlenmeden önce söz vermiş, sözünden cayan o.
Şimdi boşanalım o zaman diyen o.
Keyfine tayin isterken o hiç yuvasını, yavrusunu, torunundan güç alan kanser hastası dedeyi düşünmemiş.

Gitseniz de bu adamı sevemeyeceksiniz artık üzgünüm..
Mutsuzluk sonucu sonunuz yine ayrılık olur muhtemelen.
Üstüne yıpranmalar, aileninizin yaşadığı üzüntüler kar kalır..

Ama sadece bu sebeple kızı boşanan, torununun babasız büyüdüğünü gören dedede nasıl bir moral kalır bilemedim.
Her türlü sıkıntı olacak maalesef..

Çok üzüldüm size..

Bu konu dışında eşimi çok severim, harika biridir diyebiliyor musunuz bu arada?

Aslinda baban rahatsiz olmasa esin cok hakli senn ailen orda diye yasamak zorunda degil.istanbulda yasamak zor dedigi gibi daha rahat yasamak istiyordur.siz bir ailesiniz artik.ben hem erkegin hem bayanin kendi ailemin oldugu sehirde yasayalim diye tutturmasini anlayamiyorum.artik esinle bir aile oldun sen.tabi sizin durumunuzda babanin rahatsizligi durumu var,torunu sevmesinin yaninda babanizi birakip gitmek istemezsiniz zaten.bilemiyirum esiniz cok yanlis konusmus ama onu bunaltan baska seyler var mi peki.ailenizle cok mesafeli degilseniz o da bunaltiyir diger tarafi.bu kadin icin de ayni erkek icin de.babanizin rahatsizligi olmasa ayri bir sehre gidermiydiniz rahatlikla,yine sorun eder miydiniz?
babaniza acil sifalar diliyorum

Babanızın taşınma ihtimali yok mu? Ayvalık falan çok güzel yerler, iyi gelir belki o taraflar babanıza.

Babam kemoterapi aldı. Buyuk oranda gectı. Ama sımdı tekrar nuksetmesınden suphelenıyorlar. Tahlıl yaptırdı. Bu hafta bellı olacak.
Kendi ailesi doğuda baska bır sehıre.

Benim aılem ıkı bucuk sene ıcınde belkı on kere gelmıslerdır evıme o da haberlı. Ikı saat oturup gelmıslerdır. Benden cok esımı dusunurler. Arabalarını verirler. Asla bunalıma sokacak s ey leri olmamıştır. Aksine onu. Aılesı delikanlı kardesı ben dogum yaptıktan bı gun sonra gelip evimde kaldı günlerce. Düşük yaptım kaldı. Bır aylık evlıyım kalmaya başladılar. Calısıyordum tek tatil gunlerımızde gelır kalırlardı.

Sorsan asla aılemden yana sorun yok der.

Baska neden yok. Bosanırsam babam elbet uzulur ama boyutunu kestiremiyorum. Bsbam ölürse ben gecıremedıgım zamanların pısmanlıgını yasayacagım sana kıracağım bunu nasıl göze alıyorsun dıyorum. Vicdanı rahatmış. Pisman olma doye bosanalım dıyorum dıyor.
Evet bırakılmadı. Bu kadar onemlı bınecegı lüks araba alacağı marka kıyafetler. Cocugundan da karısından da karısının aılesınden de

Kızım olmasa bır dakıka dusunmezdım emin olun. Elımı kolumu bağlıyor o. Bakınca yuzune kızımın dayanamıyorum

Aynen bende bunu dusunuyorum. Hadı gıttım dıyelım. Bır baska sey ıcın yıne bosanma tehdıtınç. Boyle hayat olur mu bu evlılık mı

Babamın hasta oluşu elımı kolumu bağlıyor zaten. Hasta olmasa da cok zor gıderdım ama gıderdım dıye dusunuyorum.

Görevi ne? Polis ise sağlam bi torpili yoksa zor olur o iş

Bence blöf yapıyo blöfünü gör ve tamam boşanalım de, blöf değilse bile tamam de,her halükarda böyle bir adamla ömür geçmez

Babamın hasta oluşu elımı kolumu bağlıyor zaten. Hasta olmasa da cok zor gıderdım ama gıderdım dıye dusunuyorum.
Evet hastalik sebebiyle zaten cok zor gitmek ama diyorsunuz ki bastan soz verdi.o zaman da babaniz hasta miydi bilmiyorum da hasta degilse bastan ailenizin yasayacagi sehirde yasamak icin pazarlik yapmissin.bunu cok yanlis buluyorum.evlilik bu degil gercekten.bunu burda genel olarak yaziyorum sizin durumunuz ozel zaten de ,ben de aileme cok duskunum esim de ikimiz de onlar icin herseyi yapariz ,ama ikimiz de aman ailemizden ayrilmayalim aman hergun ailemizin yanina gidelim onlari gorelim sekkinde dusunmeyiz.dogru olan bu bence

Kendi basina karar vermis esinin fikrini almamis..birde esiniz kendi annesi babasi hasta olsaydi gitmezdi eminim.esinizle guzelce konusun ben gitmek istemiyorum diye babami bu sekilde birakmak istemiyorum diye.oda gitmiycek vazgececek oyle ikna edin
gıdermıs kendı anası hasta olsa. Isın tuhaf yanı ve geçen sene babasını kaybetti bu adam. Cok konustum ınanın. Asla ıkna olmuyor

Haklısınız gıdınce mutlu olmam demıstım onun uzerine bosanalım dedı. İyi biridir aslında evet. Nasıl bu hale geldı bılmıyorum.
Babam orada yasamak ıstedıgını soyler hep ama kardeslerim var okulları var nasıl duzenını bozayım benım yuzumden bılmıyorum. Hem hastalığı tedavisi orada nasıl olur.
Babanızın taşınma ihtimali yok mu? Ayvalık falan çok güzel yerler, iyi gelir belki o taraflar babanıza.

Evet babam hastaydı o zaman da. 4. Safha nazofarenks kanseri. O yuzden zaten konustuk anlaştık bu sekılde. Güya...

Kendimi sıkamam, baban umurumda degil, seni zorlamak istemiyorum boşanalim diyen birinden ben bosanirdim.
Kızım varken nasıl ;( kıyamıyorum ona bakınca. Oyle guzel gülüyor kı. Gözlerinin ıcı gülüyor. Nasıl soldurayım gözlerindeki ışığı ;( Allahım yardım et ;(

Herkes eşine yüklenmiş ama ben eşine hak veriyorum sonuçta sen annen babandan ayrılmıycaksın diye istanbul gibi pahalı bi şehirde yaşamak istemeyebilir.daha ne tür tartışmalar geçtiki aranızda boşanmaya kadar geldi mevzu babanızın hastalıgı geçmiş sanırım evet kanser hastalgı hem hastayı hem yakınlarnı yıpratan zor bi hst fakat anneniz var başka kardeşlerinz yokmu devamlı gece gündüz babanıza bakmak içinde gitmiyosunuzdur sanıyorum.benimde ailemde aramda 8 saat var bi rahatsızlık ve özlem durumunda atlayıp gidiyorum.eşimin ailesinede uzagız ve şuan hamileligm çok sıkıntılı geçmesine ragmen yalnızım eşim bakıyo demem o ki evlendikten sonra hep karşı taraftan degil birazda bizden bişeyler gitmeli adam zaten istanbula yerleşmiş şimdide gitmek istemesi hakkıdır buyüzden boşanma olmaz olursada yazık olur

Siz calisiyorsunuzdur umarim.Cunku sizin yoklugunuzu goze alarak tayin istemis ki gelmezsen bosanriz diyor.Ben olsam kalirdim,bosanirdim.Saygisiz adam

objektif olmaya çalışıyorum babanıza yakın olma isteğiniz, kızınızı babasından ayırma hakkını doğuruyor mu?ne bileyim karşısında vicdanen sorumluluk beklediğiniz bir eş var ama ,sizde bu vicdan yüküyle hata yapabilirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…