- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Hatirladim konunuzu.istedi sonunda tayin demek.iste el adamlarinda merhamet olmuyor.baban hastaymis niye cekip gidiyorki.dusunen biri olsa kayinbabasini o halde birakip gitmez zaten.uzuldum ben bak simdi.nolcak simdi.gitsen bi dert gitmesen bi dert.halbuki baban torununu cok seviyordu moral buluyordu tam da sevilcek zamani gelmis simdi.cok sinir oldum esine..Allah hayirli cikis kapisi gostersin.
Değişik bi eşin var. Kızım doğduğunda başka ni ilde görevliydi babam 3 haftada bir götürürdü kocam bizi 500 km yol yapardı dedesi özler diye. Ya benim ki çok vicdanlı ya senin ki çok vicdansız. Bence blöf yapıyor ya blöfü görüp resti çekeceksin yada boynunu eğip gideceksin. Ben gider miydim asla gitmezdim. Bi kere herşeyi kenarı bıraktım sizin hayatınızla ilgili olan bi kararı bu kadar bağımsız vE kendi başına vermesi hata. Yani baban sağlıklı olsa bişeyi gelirsin ya boşanırız demesi zaten yanlış. Baban ne kanseri bilemiyorum ama kanserin tedavisi 1-2 yılda bitiyor genelde sıkamadı mı dişini.
Kendi ailesi doğuda baska bır sehıre.Kendi ailesi nerede?
Sizde ekstrem bir durum var ve moral gerektiren bir hastalık var. Bu olmasaydı eşinizin düşüncesini desteklerdim. Bir zaman sonra herkes İstanbul'dan kaçmak istiyor. Ben de Çanakkale istiyorum mesela.
Eşinizle babanızın durumunu konuşup hastalık atlatıldığında böyle bir şey düşünebileceğinizi söyleseniz nasıl olur?
Bir de şu durumda aileniz yine üzülecek, ayrıntıları bilirlerse daha fena...
Esin bunalmış bence ailene yakin olmaktan.Siz de haklısınız ama bir esin acisindan bakmak lazim.Bence Balıkesir o kdar da uzak degil 2 haftaya bir yine gidersin istanbula.Evlenirken aileden ayriliyoruz zaten esini de buna mecbur edemezsin illa istanbul diye.Anliyorum babaniz hasta allah sifa versin ama biz de yillardir ailemizden uzagiz ne yapim kocamimi bosayim benim memleketime gitmiyor diye..Biraz esinin gözüyle bakarsan adama hak verirsin diye dusunuyorum.Olmuyorsa bosanip ailenle kalicaksin baska yolu yok gibi
Babam akciğer kanserinden vefat etti,bırakıp gitmenin ne acı birşey olduğunu defalarca yaşadım....Sorunuzun cevabını eşiniz vermeli,veremediği ortada?yaşanmışlıklarını onun gözüyle de değerlendirmek lazım, ama eşiniz sadece vicdanen sorumlu!Size sadece boşanmış bir kadın olarak, babanızın bu durumdan ne kadar etkileneceği sorusunu sorsam?ve ortada sadece tayin sorunu olması sebebiyle!tabi başka neden yoksa?
Evet bırakılmadı. Bu kadar onemlı bınecegı lüks araba alacağı marka kıyafetler. Cocugundan da karısından da karısının aılesınden deÇok üzüldüm yazdıklarınıza. Eşiniz geçim konusunda haklı kendince belki fakat bunu dile getiriş şekli çok kırıcı olmuş. Senle ya da sensiz der gibi. Babanıza Allah şifa versin bir an önce inşallah. Yuva çok kolay kurulan bir şey mi ki bu kadar kolay dağılsın? Size çok fazla seçenek bırakılmamış ne yazık ki
Eski konunuzu da hatırlıyorum ben o zaman da Allah eşine vicdan versin diye düşünmüştüm..çok üzüldüm şuan ailenize acımayan ilerde siz hasta olsanız size de bakmaz bence de anlaşmalı boşanın ilerde pişman olup döner rahat yaşam batar bi süre sonra insana!!
gidecek olsam bile boşanma restiyle gelen adama güvenip gitmezdim. yoksa bundan sonra reddedilen her teklif için sana boşanma kartını sunacak.
seni kendisine mahkum sanıyor galiba. hadi seni geçtim, hiç mi evladını düşünmedi boşanalım derken? bu nasıl baba, nasıl koca, nasıl damat?
Babamın hasta oluşu elımı kolumu bağlıyor zaten. Hasta olmasa da cok zor gıderdım ama gıderdım dıye dusunuyorum.Aslinda baban rahatsiz olmasa esin cok hakli senn ailen orda diye yasamak zorunda degil.istanbulda yasamak zor dedigi gibi daha rahat yasamak istiyordur.siz bir ailesiniz artik.ben hem erkegin hem bayanin kendi ailemin oldugu sehirde yasayalim diye tutturmasini anlayamiyorum.artik esinle bir aile oldun sen.tabi sizin durumunuzda babanin rahatsizligi durumu var,torunu sevmesinin yaninda babanizi birakip gitmek istemezsiniz zaten.bilemiyirum esiniz cok yanlis konusmus ama onu bunaltan baska seyler var mi peki.ailenizle cok mesafeli degilseniz o da bunaltiyir diger tarafi.bu kadin icin de ayni erkek icin de.babanizin rahatsizligi olmasa ayri bir sehre gidermiydiniz rahatlikla,yine sorun eder miydiniz?
babaniza acil sifalar diliyorum
Evet hastalik sebebiyle zaten cok zor gitmek ama diyorsunuz ki bastan soz verdi.o zaman da babaniz hasta miydi bilmiyorum da hasta degilse bastan ailenizin yasayacagi sehirde yasamak icin pazarlik yapmissin.bunu cok yanlis buluyorum.evlilik bu degil gercekten.bunu burda genel olarak yaziyorum sizin durumunuz ozel zaten de ,ben de aileme cok duskunum esim de ikimiz de onlar icin herseyi yapariz ,ama ikimiz de aman ailemizden ayrilmayalim aman hergun ailemizin yanina gidelim onlari gorelim sekkinde dusunmeyiz.dogru olan bu benceBabamın hasta oluşu elımı kolumu bağlıyor zaten. Hasta olmasa da cok zor gıderdım ama gıderdım dıye dusunuyorum.
gıdermıs kendı anası hasta olsa. Isın tuhaf yanı ve geçen sene babasını kaybetti bu adam. Cok konustum ınanın. Asla ıkna olmuyorKendi basina karar vermis esinin fikrini almamis..birde esiniz kendi annesi babasi hasta olsaydi gitmezdi eminim.esinizle guzelce konusun ben gitmek istemiyorum diye babami bu sekilde birakmak istemiyorum diye.oda gitmiycek vazgececek oyle ikna edin
Ben bu heriflere çok uyuz oluyorum.
Dayaklık dedikleri budur.
Evlenmeden önce söz vermiş, sözünden cayan o.
Şimdi boşanalım o zaman diyen o.
Keyfine tayin isterken o hiç yuvasını, yavrusunu, torunundan güç alan kanser hastası dedeyi düşünmemiş.
Gitseniz de bu adamı sevemeyeceksiniz artık üzgünüm..
Mutsuzluk sonucu sonunuz yine ayrılık olur muhtemelen.
Üstüne yıpranmalar, aileninizin yaşadığı üzüntüler kar kalır..
Ama sadece bu sebeple kızı boşanan, torununun babasız büyüdüğünü gören dedede nasıl bir moral kalır bilemedim.
Her türlü sıkıntı olacak maalesef..
Çok üzüldüm size..
Bu konu dışında eşimi çok severim, harika biridir diyebiliyor musunuz bu arada?
Babam orada yasamak ıstedıgını soyler hep ama kardeslerim var okulları var nasıl duzenını bozayım benım yuzumden bılmıyorum. Hem hastalığı tedavisi orada nasıl olur.ist balıkesir arası 3,5 saat
ulaşım da kolay
bahçelievlerde oturabilirsiniz
geçim çok kolaydır
babanları da körfeze ayvalık altınoluk ya da edremit tarafına yerleştirsene oraların havası
iyi gelir babana
hem de 1 saatlik mesafe balıkesir merkeze
Babanızın taşınma ihtimali yok mu? Ayvalık falan çok güzel yerler, iyi gelir belki o taraflar babanıza.
Evet babam hastaydı o zaman da. 4. Safha nazofarenks kanseri. O yuzden zaten konustuk anlaştık bu sekılde. Güya...Evet hastalik sebebiyle zaten cok zor gitmek ama diyorsunuz ki bastan soz verdi.o zaman da babaniz hasta miydi bilmiyorum da hasta degilse bastan ailenizin yasayacagi sehirde yasamak icin pazarlik yapmissin.bunu cok yanlis buluyorum.evlilik bu degil gercekten.bunu burda genel olarak yaziyorum sizin durumunuz ozel zaten de ,ben de aileme cok duskunum esim de ikimiz de onlar icin herseyi yapariz ,ama ikimiz de aman ailemizden ayrilmayalim aman hergun ailemizin yanina gidelim onlari gorelim sekkinde dusunmeyiz.dogru olan bu bence
Kızım varken nasıl ;( kıyamıyorum ona bakınca. Oyle guzel gülüyor kı. Gözlerinin ıcı gülüyor. Nasıl soldurayım gözlerindeki ışığı ;( Allahım yardım et ;(Kendimi sıkamam, baban umurumda degil, seni zorlamak istemiyorum boşanalim diyen birinden ben bosanirdim.
objektif olmaya çalışıyorum babanıza yakın olma isteğiniz, kızınızı babasından ayırma hakkını doğuruyor mu?ne bileyim karşısında vicdanen sorumluluk beklediğiniz bir eş var ama ,sizde bu vicdan yüküyle hata yapabilirsiniz....Babamın hasta oluşu elımı kolumu bağlıyor zaten. Hasta olmasa da cok zor gıderdım ama gıderdım dıye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?