Tayin... Gitmek İstemiyorum

Benim öyle fiziksel manada bır sıkıntım olmadı ama psikolojik şiddet görüyorum. İki türlüsü de birbirinden beter.
En ufak bır pişmanlık alameti görsen, gerçekten çabalayan birini görsen yumuşayacaksın da işte yok.

Benımkı sabah geldi asla ayrılmayacagım senden asla bosanmayacagız senı sevıyorum cok pişmanım özür dilerim Vs dese de içimden gelmiyor affetmek. daha emin olamadım yüzümü yumuşak görümce tekrar aynı saçmalıkları yaşatıp yaşatmayacağından...

Of bilmiyorum ne olacak böyle.

iyi yapmisin babaniz kanser ya hic mi vijdani yok insallah babaniz iyilesir allah sifa verir ama esiniz sunu dusunmuyor mu yarin birgun bu adama birsey olur esim omur boyu beni suclar diye dusunmuyor. daha onceki konunuzu okumustim orada size hak vermistim

Allah razı olsun sağolun.
Ben bunu da dedım eşime. dedım ki babam ölürse ben senın keyfin için sırf zora gelemiyorsun rahatını dusunuyorsun dıye, onu torunundan ayırdığın ıcın senı affeder mıyım sanıyorsun?

Bana verdigi cevap işte pişmanlık duyma dıye bosanalım dıyorum seçim senin benı asla suçlayamazsın oldu.

Mantığa bakar mısınız?

Ayrıca madem bu kadar rest çektiniz, çalışmak için de rest çekin derim...
Ben tek çocuğum, akrabalar falan olsa da uzaklaşmak istemiyorum açıkçası fazla.

Ayrıca madem bu kadar rest çektiniz, çalışmak için de rest çekin derim...
Ben tek çocuğum, akrabalar falan olsa da uzaklaşmak istemiyorum açıkçası fazla.

Bende bunu dusundum ama olay farklı yere gider dıye cekınıyorum. senın derdın bu mesele mı calismak mı ya getirir işi

Bende bunu dusundum ama olay farklı yere gider dıye cekınıyorum. senın derdın bu mesele mı calismak mı ya getirir işi

Hmm şuan zaten boşanacağınızı düşünüyor dimi, zaten boşanmayı göze almışsınız aslında, olmadı eğer barışır düzelir gibi olursa da dile getirebilirsiniz, şartmış gibi biraz.. Fırsatları gözlemleyin en erken olabilecek şekilde.

hala daha evliliğinizi bu sebepten yıkmaya kadar getirmenizi anlayamıyorum.
bu kadar kolay mı.
babanız nasıl . tedavisi bitti mi . operasyon geçirecek mi.

yani baban hasta olmamış olsa hoş karşılayabilirdim bu durumu.. memur için İstanbul zor şehir birçok şeye yetişemeyebilir hak veririm. ayrıca senin ailen artık kocan ve çocuğun onlar nereye sen oraya ama Balıkesir de kolay değil büyük şehir sonuçta ucuz değildir kolay değildir.. ve hepsini geçtim de baban kanser hastasıymış Allah yardımcınız olsun zor bir hastalık bu dönemlerinde yanında olmak isteyebilirsin. eşinle konuşmalısın babam bu zor süreci atlattıktan sonra nereye istersen gelirim seninle ama şimdi değil demelisin.

Çok konustum ınanın. duz memur degıl 4bin lira maası var. gecınıyoruz dıyor ama derdı daha rahat daha lüks yasamakmıs gonlunce harcamakmıs rahat ınsanmıs

Çok konustum ınanın. duz memur degıl 4bin lira maası var. gecınıyoruz dıyor ama derdı daha rahat daha lüks yasamakmıs gonlunce harcamakmıs rahat ınsanmıs
böyle bi durumda babanı bırakıp gitmek ne senin içine siner ne de baban mutlu olur bu durumdan ne diyim ki başına gelirse o zaman anlar seni..

Gercekten cok kalbi duygularla yaziyorum her zaman kadinlarin yanindayimdir ama bu sebepten bosanilmaz
Esiniz hakli bile sayilir
Daha kucuk bir sehirde daha rahat yasarsiniz
Cocugunuz babasiyla daha yuksek standartlarda mutlu olur
Siz artik evlisiniz aileniz icin diretmeniz mantikli degil
Babanizin tedavisi suresince gider gelirsiniz Allah sifa versin sonucta herkesin evi ayri olmali
Ailenizin bosanmaniza sebep olmasi cok cok yanlis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…