Kusura bakmayın kızlar. Cok uzun ara verdım. Sıkıntılar aynen devam etmekte. bu süreç içinde bir çok sorun yaşandı aynı konu çerçevesinde...
Şuan eşim tayin için ara verdiğini, şimdi de bulunduğumuz evı ev sahıbı satıyor, satmaya da cıkacagız diyerek yokuşa sürmekte.
Bu arada annem de iltihaplı eklem romatizması hastalığına yakalandı. hicbir işini göremiyor dogru düzgün . her gün yemeklerini yapıyorum. temizlik Vs. her hafta.
Eşim ise Anadolu yakasından ev bakıyor, bulundugum semte gelebilmem için en az 3 vesait değiştirip, en az 2,5 saat yollarda geçirmem gerekiyor.
Ailesi ile sorunlarımızın oldugunu yazmış olmalıyım. Bana insaf etmiş olacak ki, anadolu yakasını istemiyorsam, Avrupa yakasında hem ablasına hem işe yakındır semtte ev baktığını, hatta ev sahipleri ile gorustugunu soyluyor. çalıştığı kurumun iki yakada da müdürlüğü var bu arada. bundan dolayı iki yakaya daralıyor ev için.
Gerekçesi yine aynı, daha rahat yaşamak, metrobüse bınmemek.
Bu arada ev alması için zorluyorum borca girip. alamazmıs beyefendı. aılesınde o kadar para var en azından bi yirmi bin lira toparlayabilir. kaldı kı onların ne dugun ne altına ne evıme bı katkısı olmamıştır.
Ama istemezmiş beyefendi. istemem dediği insanlar, sureklı eşimden birsey koparır. esım de hayır demez.
Son 1'5 aydır küsüz. bu mesele gündemdeyken kaynım arayıp eşimi altınlarımı istiyor ev almak ıcın. eşim de hayır demiş güya. ama gelip bana abime altınlarını verir mısın dı ye soruyor
Kayışları koptu bende tabı. bız neyin kavgasındayız sen ne diyorsun bana dedım. Herkes ıstemeyı bılıyor herkes evını karısını cocugunu gelecegini dusunuyor, sen ev almam Deyıp otur bır köşede. Senden istenirse ver ancak dıye girdik birbirimize.
En son geçen gün tekrar tartıştık. Bana bir hafta izin alıp, ev bakıp tutacağını ya bu yakadan ya da Anadolu'dan, babamın annemin hastalığının, onların bana ıhtıyacı oldugu bu zamanda bunun için yapacak bırsey olmadıgını, metrobüse binmek ıstemedıgını rahat ınsan oldugunu soyledı.
Bende defolup gidersin dedım.
Evden cıktı . mesaj döşenmiş uzunca.
Sonu boşanalım anlaşmalı olarak dıye biten.
Bu bana 5. deyişi. Ona bir kere dahA boşanma lafını edersen, anlaşmalı falan boşanmıyorum gider davanı açarsın daha dönüşü yok demiştim. bu mesajı dün görünce evı terk edecektim aılemı aradım. durumu anlattım. eşyalarımı toplayıp iniyorum aşağı dedım . evden cıkarsam haksız duruma dusecegumı bunu mahkemede kullanabilecegını söylemeleri uzerine evde kaldım.
Eve geldiğinde, benım onu uyardıgımı, metrobüse bınmemek için (artık bahane degilse tabı) yuvasını yıkmayı göze alan bırı ile işim olmadıgını, bidaha boşanma lafını ağzına alırsa gıdıp dava açacağını soyledim pazartesi davanı açıyorsun yeter dedım.
Geldı ben sensiz yapamam, sensiz olmaz Vs yılışmalar . Asla yüz vermiyorum.
Yanıma gelip sen benle......... semtte yaşayacaksın gör bak Deyıp gıdıyor bır de delireceğim yakında. Allahım sen aklıma mukayyet ol