TAYİN

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
En aktif forum BDV olduğu için yazdım, lütfen taşınmasın. Benim için önemli bir konu :110:

KPSS ile Hastanede çalışan bir memur tayin istemeden aynı yerde çalışabilir mi yıllarca? 10 - 20 sene belki daha fazla? Yoksa belli bir sene çalıştıktan sonra mecbur tayini çıkıyor mu? Bi bilgisi olan var mı kızlar? :KK51:

En aktif forum BDV olduğu için yazdım, lütfen taşınmasın. Benim için önemli bir konu :110:

KPSS ile Hastanede çalışan bir memur tayin istemeden aynı yerde çalışabilir mi yıllarca? 10 - 20 sene belki daha fazla? Yoksa belli bir sene çalıştıktan sonra mecbur tayini çıkıyor mu? Bi bilgisi olan var mı kızlar? :KK51:

Rotasyon uygulanmadığı sürece emekli olana kadar çalışabilirsin.

Çalışabilir onlarda rotasyon yada dogu görevi yok diye biliyorum.

Benim kardeşim de hastanede memur. Normalde birimi muhasebe ama hastanenin taşınma işlemleri olduğu ve sistem oturmadığı için önce veri'de, sonra ambulans memurluğu, şimdi de sterilizasyon bölümünde denetmen.
Bizimki batıda başladı. Şark görevi var. Henüz yapmadı. Dış görevi (İl içinde farklı kurumlarda hizmet) henüz gelmedi. Bu da mecbur.

Burada da sağlıkçı arkadaşlarım var. Van'da şark yapan da mevcut dış göreve giden de. Zorunlu tayin olayını bilmiyorum ama bunlar var.

Benim kardeşim de hastanede memur. Normalde birimi muhasebe ama hastanenin taşınma işlemleri olduğu ve sistem oturmadığı için önce veri'de, sonra ambulans memurluğu, şimdi de sterilizasyon bölümünde denetmen.
Bizimki batıda başladı. Şark görevi var. Henüz yapmadı. Dış görevi (İl içinde farklı kurumlarda hizmet) henüz gelmedi. Bu da mecbur.

Burada da sağlıkçı arkadaşlarım var. Van'da şark yapan da mevcut dış göreve giden de. Zorunlu tayin olayını bilmiyorum ama bunlar var.
Anladım, o zaman sağlık teknikerlerinde bile şark görevi varmış bunu bilmiyordum. Belki de önce şark görevi yapıp, sonra asıl kalmak istenilen yere tayin istenebilir. Yıllarca çalışmak için

memurun kendisi istemediği sürece yerini değiştirmezler iller arası..ama ihtiyaç durumuna göre il içi kıpırdatmalar olabilir bazen..onun dışında emekli oluncaya kadar aynı şehirde görev yapmaya devam eder..

Anladım, o zaman sağlık teknikerlerinde bile şark görevi varmış bunu bilmiyordum. Belki de önce şark görevi yapıp, sonra asıl kalmak istenilen yere tayin istenebilir. Yıllarca çalışmak için
hayır zorunlu hizmet tıp doktorları ve uzman doktorlar hariç diğer personele mecbur değil..ben dişhekimiyim bize bile zorunlu hizmet yok..

Benim buradaki radyoloji teknikeri arkadaşım da ilk önce Şark yapmış. Şimdi isteğe bağlı tayin isteyip yeni gitti. Buraya da sarktan sonra isteğe bağlı gelmişti.
Ben yine zorunlu tayini sordum ona cevap verince iletirim.

Güncelleme: Istediğin yerde kalabiliyormussun canım. Zorunlu tayin yok. Nereye atanıyorsan orada başlıyormussun. O Van'da başlamış. Şark deyince zorunlu sandım ben. Size şark zorunlu değil ama kardesim Kuzey Kamu'ya bağlı memur onlarda kesin var çünkü epey korkuyor doğu görevinden.

Son düzenleme:
Back
X