- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Canım bizde 8 haftalık olduk Rabbimin izniyle Allah hepimize sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin evlatlarımızin acısını göstermesin inşallahMerhaba bayanlar,
Ben de yeni hamileyim.sat 26 ağustos,adetime 4 gün kala idrar testinde silik çıkmasıyla soluğu kan testi yaptırmakta aldım,83 çıktı.5 gün sonra beta hcg 1280 çıktı.Bugün de kesemizi gördük çok şükür.
Rabbim isteyene en kısa zamanda nasip eylesin.
Olanlara da sağlıkla sıkıntısız yolculuğumuzu tamamlamayı nasip eylesin.
Aynı durumda olan arkadaşlarımla hem birbirimizi takip etmek,olursa sıkıntılarımızı paylaşmak isterim.
Canım bizde 8 haftalık olduk Rabbimin izniyle Allah hepimize sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin evlatlarımızin acısını göstermesin inşallah
İnşallah umduğun gibi olur canım her şeyBen de aranıza katılmak istiyorum adete beş gün kaldı inşallah hamileyimdir dualarınızı esirgemeyin
Kritik sürecin bitmesine 4 hafta var teyzesi Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasinOoo masallahh seninki bitmis bile tubacimAminn insallah saglikla buyusunler,gelsinler..olmayan arkadaslarimiz da en kisa zamanda bu sevinci yasasinlar insallahh
Ben de aranıza katılmak istiyorum adete beş gün kaldı inşallah hamileyimdir dualarınızı esirgemeyin
Kritik sürecin bitmesine 4 hafta var teyzesi Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin
Evet canım benim için 4 hafta kaldı senin 6 hattan var Rabbim hepimize yardım etsin bebeklerimizi korusun ay o kalp atışları dünyanın en güzel sesi..Rabbim hepimize evladımızi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah12 hafta degil mi canim,normal saglikli yerlesmesi icin surec.dun doktorum agir kaldirma kendini cok yorma,fazla da kendini dinleme dedi.14 gun sonra kismetse kalp atisina bakmaya gidicem..
Sağ kasığımda ağrı var göğüslerim şişmeye başladı gündüzleri çok az mide bulantım var ama korkuyorum bi de çok güzel rüyalar gördümoglumherseyim akilli telefonlarda hamilelik uygulamasi var,pembe renkli hamile simgesi var.gun gun gelisimini,dikkat edilmesi gereken
Insallahhh canim hayirlisiyla olsun.var mi belirtiler,degisiklik hissediyormusun:)
İnşallah çok sağol nolur dua et banaSağ kasığımda ağrı var göğüslerim şişmeye başladı gündüzleri çok az mide bulantım var ama korkuyorum bi de çok güzel rüyalar gördüm
Sağ kasığımda ağrı var göğüslerim şişmeye başladı gündüzleri çok az mide bulantım var ama korkuyorum bi de çok güzel rüyalar gördüm
İnşallahhhhhBenimde goguslerim fazlasiyla sis.cok ta agriyor,doktor 3 ay surer hassasiyet dedi.
Ruyalar hayra ciksin insallah..
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah korkma canım benimSağ kasığımda ağrı var göğüslerim şişmeye başladı gündüzleri çok az mide bulantım var ama korkuyorum bi de çok güzel rüyalar gördüm
Ben de geldimmm benim 3 haftalık daha ama :) sağlıkla gelsin tüm meleklerimiz
Hosgeldin canim,hepimizin cok yeni oldugu icin birbirimizi en iyi biz anlariz:)
Insallahh saglikla gelsinler
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah korkma canım benim
Ben de geldimmm benim 3 haftalık daha ama :) sağlıkla gelsin tüm meleklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?