Taze Anne adayları,gelin yolculuğumuzu beraber tamamlayalım..

Hayirli sabahlar,herkes icin umut verici cok guzel bir gun olsun insallah..
Ben yuzme konusunu doktoruma sordum kizlar,yeni gebeliklerde enfeksiyon riski oldugu icin gidilmemesi.lazim dedi,aklimizda bulunsun

meraba arkadaslar bende bugun test yaptm evde silik cizgi cıktı. adetime daha 4 gun var ama kasıklarm ve belim cok agryor sizce hamilemym

inşallah bende birgün buraya yazarım şu kadar haftalığım bende geldim diye :)

Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza kızlar

Silik cizgi genelde gebelikte cikiyor ama kesin sonuc icin kan testi sart. Bizde 9+1olduk :) Kasik agrisi arada bel agrisi, surekli bir bulanti keyifsizlik var bende insAllah kisa surede biter.

ay ben hastanede calıstgm ıcın kan testı yaptrmya cekınyrm yaa:)) idrardz kesin cıksn bıde adetım gecsnde oyle kan testı yaptrcm. rezıl olmaym snra mıllete

benim bebişin cinsiyeti merak konusu hamileliğin mühim noktolarından biri olsa gerek :)

Kızlar perşembe günü öğrendim bende ama eşimin işi dolayısıyla sürekli izin alamaz diye doktora kese ve kalp atışı zamanı gidelim dedik ne zaman gitsemgörürüm sizce ya zaman geçmiyor sanki

Kızlar perşembe günü öğrendim bende ama eşimin işi dolayısıyla sürekli izin alamaz diye doktora kese ve kalp atışı zamanı gidelim dedik ne zaman gitsemgörürüm sizce ya zaman geçmiyor sanki

8. hafta kalp atışı için.

adetim gecikirse yaptrcm yaa şimdi değer dusuk cıkar hamile olmam adet falan olurum o yuzden beklicem bi haftaa. tabi zaman nasıl gececekseee:))

bekleyebilirsen tam zamanında öğrenmiş olursun ama şimdi de gitsen hamile misin ? değil misin yine öğrenirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…