- 26 Eylül 2016
- 119
- 71
- 48
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Üç hafta kan twstimde mi çıktı
Cook tesekkur ederiz,saglikla insallah,,tecrubelerinizi bekleriz..32 aylık bir kız çocuğu annesiyim.
hepinizin bebişlerine hayırlı doğumlar kızlar..
sağlıkla büyüsün doğsunlar..
Insallahhh en kisa ve hayirli zamanda bekliyoruzzinşallah bende birgün buraya yazarım şu kadar haftalığım bende geldim diye :)
Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza kızlar
inşallah tatlım :)Insallahhh en kisa ve hayirli zamanda bekliyoruzz
Cook tesekkur ederiz,saglikla insallah,,tecrubelerinizi bekleriz..
meraba arkadaslar bende bugun test yaptm evde silik cizgi cıktı. adetime daha 4 gun var ama kasıklarm ve belim cok agryor sizce hamilemym
adetim gecikirse yaptrcm yaa şimdi değer dusuk cıkar hamile olmam adet falan olurum o yuzden beklicem bi haftaa. tabi zaman nasıl gececekseee:))merhaba 2. çizgi silik ise hamilelik vardır.
fakat detayı için mutlaka hcg değerinizi öğrenin :)
Kızlar perşembe günü öğrendim bende ama eşimin işi dolayısıyla sürekli izin alamaz diye doktora kese ve kalp atışı zamanı gidelim dedik ne zaman gitsemgörürüm sizce ya zaman geçmiyor sanki
adetim gecikirse yaptrcm yaa şimdi değer dusuk cıkar hamile olmam adet falan olurum o yuzden beklicem bi haftaa. tabi zaman nasıl gececekseee:))
orası oyle de hastanede calısıyorum ben smdı deglsem mılletn dılıne dusmeym :))8. hafta kalp atışı için.
bekleyebilirsen tam zamanında öğrenmiş olursun ama şimdi de gitsen hamile misin ? değil misin yine öğrenirsin :)
orası oyle de hastanede calısıyorum ben smdı deglsem mılletn dılıne dusmeym :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?