- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Inş yoktur kötü bi durum cnm üzülme. Duygusalım bu aralar bende havadan nem kapıyırum.. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasn inşBenden az once akinti geldi hafif kahverengiyle karisik.dr oyle bisey olursa haberim olsun demisti,aradim.kontrol et devam ederse ultrasonda bakilmasi lazim mutlaka dedi.korkuyorum yaa dusmuyordur degil mi,akinti normal mi anormal mi bilen yardimci olsun lutfen
Inş yoktur kötü bi durum cnm üzülme. Duygusalım bu aralar bende havadan nem kapıyırum.. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasn inş
alısverıs yapmayı ıstıyorum herkes daha dur dıyor :) ama dayanamadım 3 tane atlet aldım uyandımmı karsıma astım gulumsuyorum:)))))
Benden az once akinti geldi hafif kahverengiyle karisik.dr oyle bisey olursa haberim olsun demisti,aradim.kontrol et devam ederse ultrasonda bakilmasi lazim mutlaka dedi.korkuyorum yaa dusmuyordur degil mi,akinti normal mi anormal mi bilen yardimci olsun lutfen
Cnm hafif kahve bnmde oldu başta hatta ben adet oldm sandm kasigimdada ağrı oldu doktor bi sknti yok dedi şiddetli ağrı kanama bulantı kusma gibi bisey olursa hemen acile gel dedi onun dışında bisey olmadı çok sukur seninde olmaz ins cnm canını fazla skma cnm streste bebeğe iyi gelmez sen içini ferah tutmaya çalış Allah in izniyle bisey olmaz
Cnm hafif kahve bnmde oldu başta hatta ben adet oldm sandm kasigimdada ağrı oldu doktor bi sknti yok dedi şiddetli ağrı kanama bulantı kusma gibi bisey olursa hemen acile gel dedi onun dışında bisey olmadı çok sukur seninde olmaz ins cnm canını fazla skma cnm streste bebeğe iyi gelmez sen içini ferah tutmaya çalış Allah in izniyle bisey olmaz
Insan bilmeyince gercekten korkuyor ya,mesela diger adet donguleirmde de ayni leke ve agriyi gorsem artik korkmam diycem ki bu normal.alisana kadar insallah boyle telasemiz olacak galiba:))insallah Rabbim bebislerimizi korusun bize bagislasin insallah
Adet dongumuz oldugu icin normal demek ki canim leke ve agri.cok sukue iyi olsunlarda,biz alisana kadar boyle 1-2 telasemiz Illa ki olur o da cok normal.progestan verdilee kan olmadigi halde daha iyi yerlesir dedi bakalim,doktoruna danisabilirsin belki sana da tavsiye ederlerCnm sana yazdktan snra bnmde az kahve lekem oldu hafiften agrim oldu doktora gittik normal dedi bol su iç dinlenme dedi bide bnmkinin cuma kalp atışını duyamamistik bugün duyduk çok sukur evt insn ister istemez biraz teleas ediyor bnde icimz Raht etsn diye gittik doktora Allah hepimizn bebsini korusun sağ saglim kucagmiza almayı nasip etsin
Adet dongumuz oldugu icin normal demek ki canim leke ve agri.cok sukue iyi olsunlarda,biz alisana kadar boyle 1-2 telasemiz Illa ki olur o da cok normal.progestan verdilee kan olmadigi halde daha iyi yerlesir dedi bakalim,doktoruna danisabilirsin belki sana da tavsiye ederler
Selam kizlar.bende 3 haftalik hamileyim normalde 5 olmam lazimdi (adeti.de sayiyoruz) gec dollenme sorunum yuzunden simdilik 3 haftaligiz ve kahverengi akintim var 3 dusuk yaptim sizce yine dusuk mu yapiyorum. 350cikti beta yarin yine bakilacak ikiye katlamasi lazimmis insallah hamileligim devam eder dua edin nolur
Selam kizlar.bende 3 haftalik hamileyim normalde 5 olmam lazimdi (adeti.de sayiyoruz) gec dollenme sorunum yuzunden simdilik 3 haftaligiz ve kahverengi akintim var 3 dusuk yaptim sizce yine dusuk mu yapiyorum. 350cikti beta yarin yine bakilacak ikiye katlamasi lazimmis insallah hamileligim devam eder dua edin nolur
Merhaba bayanlar :) ben de taze anne adayıyım daha çok yeni, dün doktor 4 haftalık gibi bişi dedi 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi.İnşallah herkes sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evladını kucağına alır.
Hayirli ugurlu olsun insallahMerhaba bayanlar :) ben de taze anne adayıyım daha çok yeni, dün doktor 4 haftalık gibi bişi dedi 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi.İnşallah herkes sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evladını kucağına alır.
Telas yapma insallah hayirlisiyla buyur bebegin en kisa zamanda keseyi de gorursunuz..Selam kizlar.bende 3 haftalik hamileyim normalde 5 olmam lazimdi (adeti.de sayiyoruz) gec dollenme sorunum yuzunden simdilik 3 haftaligiz ve kahverengi akintim var 3 dusuk yaptim sizce yine dusuk mu yapiyorum. 350cikti beta yarin yine bakilacak ikiye katlamasi lazimmis insallah hamileligim devam eder dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?