- Konu Sahibi yesiltazenane
-
ilçede calısıyorm bı tane hastane var maleseefBaska bir hastanede yaptirabilirsin canim :)
ya benm belim asırı derecede agryor kızlar sızdede oyle olmusmuydu. cok fazla ıs faln yapamyrum hemen agrmaya baslyor ya anlamadmkı ben. bel agrısı ılerleyen donemde olmazmı
hayırlısı bakalm yaa. ınsallah bosuna ümitlenmiyorumdurr. gercektn vardr bebısıımmhamilelik belirtileri , sancıları herkeste farklı olabiliyor. kimin gögsü ağrır mesela ben kimin bel
hatta şöyle diyim şimdilik yaşadıklarınız yerleşme ağrıları kasıkta ve belde olur genelde..
kanama olabilir son adet kanı gelebiliyor korkmayın
hayırlısı bakalm yaa. ınsallah bosuna ümitlenmiyorumdurr. gercektn vardr bebısıımm
merhaba aynı dönemiz benimde sat 26 ağustos :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)Merhaba bayanlar,
Ben de yeni hamileyim.sat 26 ağustos,adetime 4 gün kala idrar testinde silik çıkmasıyla soluğu kan testi yaptırmakta aldım,83 çıktı.5 gün sonra beta hcg 1280 çıktı.Bugün de kesemizi gördük çok şükür.
Rabbim isteyene en kısa zamanda nasip eylesin.
Olanlara da sağlıkla sıkıntısız yolculuğumuzu tamamlamayı nasip eylesin.
Aynı durumda olan arkadaşlarımla hem birbirimizi takip etmek,olursa sıkıntılarımızı paylaşmak isterim.
keseyi gördünüz müMerhaba bayanlar,
Ben de yeni hamileyim.sat 26 ağustos,adetime 4 gün kala idrar testinde silik çıkmasıyla soluğu kan testi yaptırmakta aldım,83 çıktı.5 gün sonra beta hcg 1280 çıktı.Bugün de kesemizi gördük çok şükür.
Rabbim isteyene en kısa zamanda nasip eylesin.
Olanlara da sağlıkla sıkıntısız yolculuğumuzu tamamlamayı nasip eylesin.
Aynı durumda olan arkadaşlarımla hem birbirimizi takip etmek,olursa sıkıntılarımızı paylaşmak isterim.
Merhaba canım keseyi ne zaman gördünüz peki kaç ml kese boyutuhayırlı olsun canım. heralde benimkiyle aynı. 6+2 yiz bizde. keseyi gördük haftaya cuma kalp atışlarını duyarız inşallah. benim minişimde adetime 6 gün kala kendini belli etti. 217 idi betası. hayırlı uğurlu olsun tekrar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Merhaba canım keseyi ne zaman gördünüz peki kaç ml kese boyutu
Aynen bende 5+3 te gördüm ve benimde mesai saati bitimiydi:) yolk keseni gördumu bişey dedimi ay ben biraz pinpirikli bişey oldumdakeseyi 5+3 te gördüm canım. doktora hiç sormadım o anın heyecanından. mesai bitimine doğru gittiğim için doktorda acele baktı bişey demedi. haftaya bakalım
Aynen bende 5+3 te gördüm ve benimde mesai saati bitimiydi:) yolk keseni gördumu bişey dedimi ay ben biraz pinpirikli bişey oldumda
Anladım canım sagol benimkide söylemedi o yüzden sordumyolk kesesiyle ilgili hiçbişey demedi. sormadımda
Merhaba kızlar,ben dün bebişin kalp sesini duydum çok şükür,Allah herkese nasip etsin gerçekten mükemmel bir his,kameraya çektim açıp açıp izliyorum
sat'a göre 7+0 olarak gittim ama doktorum 6+3 olduğumu söyledi,2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı,herşey yolunda ama kese gelişimini takip edeceğiz yeni olduğu için dedi.sizin takipleriniz 1 aylık mı,ben tereddüt ettim bişey mi var diye,yok rutin kontrol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?