Taze Anne adayları,gelin yolculuğumuzu beraber tamamlayalım..

ya benm belim asırı derecede agryor kızlar sızdede oyle olmusmuydu. cok fazla ıs faln yapamyrum hemen agrmaya baslyor ya anlamadmkı ben. bel agrısı ılerleyen donemde olmazmı

ya benm belim asırı derecede agryor kızlar sızdede oyle olmusmuydu. cok fazla ıs faln yapamyrum hemen agrmaya baslyor ya anlamadmkı ben. bel agrısı ılerleyen donemde olmazmı

hamilelik belirtileri , sancıları herkeste farklı olabiliyor. kimin gögsü ağrır mesela ben kimin bel
hatta şöyle diyim şimdilik yaşadıklarınız yerleşme ağrıları kasıkta ve belde olur genelde..
kanama olabilir son adet kanı gelebiliyor korkmayın

hayırlısı bakalm yaa. ınsallah bosuna ümitlenmiyorumdurr. gercektn vardr bebısıımm

aşağıdaki linkte benim hamileiğim boyunca yazdığım yazılarım var isterseniz bakabilirsiniz hafta hafta hep yazdım.

merhaba aynı dönemiz benimde sat 26 ağustos :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

keseyi gördünüz mü

hayırlı olsun canım. heralde benimkiyle aynı. 6+2 yiz bizde. keseyi gördük haftaya cuma kalp atışlarını duyarız inşallah. benim minişimde adetime 6 gün kala kendini belli etti. 217 idi betası. hayırlı uğurlu olsun tekrar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Cnm bende yeni hamileyim durumum seninkine benziyo son adet 30 ağustos bat a 4 5 gün kala idrarda silk çıktı ertesi gün kan verdm 264 çıktı dün bat i 4 gün geçmiş oldu kan değerim 3000 lerde çıktı ve kese göründü haftaya cuma tekrar gdcem kalp atışını duycaz ins bnmkinin muhtml doğum 6 haziran hemde evlilik yıldönümüm yesiltazenane

Merhaba canım keseyi ne zaman gördünüz peki kaç ml kese boyutu

keseyi 5+3 te gördüm canım. doktora hiç sormadım o anın heyecanından. mesai bitimine doğru gittiğim için doktorda acele baktı bişey demedi. haftaya bakalım
Aynen bende 5+3 te gördüm ve benimde mesai saati bitimiydi:) yolk keseni gördumu bişey dedimi ay ben biraz pinpirikli bişey oldumda

Merhaba kızlar,ben dün bebişin kalp sesini duydum çok şükür,Allah herkese nasip etsin gerçekten mükemmel bir his,kameraya çektim açıp açıp izliyorum
sat'a göre 7+0 olarak gittim ama doktorum 6+3 olduğumu söyledi,2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı,herşey yolunda ama kese gelişimini takip edeceğiz yeni olduğu için dedi.sizin takipleriniz 1 aylık mı,ben tereddüt ettim bişey mi var diye,yok rutin kontrol dedi.

Cnm ben sat a gore 6+4 te gittim kalp atışını duymak için ama duyamadk doktor daha küçük dedi ama bi sknti yok kese falan buyums haftaya bidaha gel dedi. Bize de nasip olr ins cnm Allah kucağında almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…