Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

ikili testi yaptırdınız mı?nasıl oluyor?

yaptırdım canım.önce ultrasonla ense kalınlığını ölçüyo dr 3 mm altında olması gerekiyormuş sonra kan alıyorlar bi kaç gün içinde çıkıyor sonuç risk var ya da yok diye Allaha şükür iyi çıktı benimki

şükür cnm bende 2 hafta sonra yaptıracağım...

Rabbim tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin, ve tüm isteyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin dualarınızda hasretle bebeklerine kavuşmayı bekleyenleri unutmayın lütfen....

ilk bebek mi cnm?neler hissediyorsun bakalım..

evet ilk bebek canım,tedaviyle oldu ilk aşılamamda oldu çok şükür,hala inanamıyorum aslında çok fazla hüsrana uğradığım için sanırım rüya gibi geliyor,Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın....

ve birde kasık ağrın varmı emelcim

kasık ağrısı değilde,hmm nasıl tarif etsem ani hareketlerde sağa sola dönüşlerde felan kasıkta ani batma gibi bişi oluyo,sanki bişi kopuyormuş gibi,doktorum normal olduğunu söyledi,rahim büyüdükçe olan ve doğal şeylermiş...

hımm ne güzel cnm benimde ilk aşılamamda tuttu çok şükür...

evet öyle ama ben korkuyorum ya bi sorayım dedim.cinsiyeti daha belli değildir seninde dimi bazen anlaşılıyormuşta 13 haftalıkken

evet öyle ama ben korkuyorum ya bi sorayım dedim.cinsiyeti daha belli değildir seninde dimi bazen anlaşılıyormuşta 13 haftalıkken

ben gebeliğin başından beri her hafta dr kontrolündeydim,her hafta gördüm bebeği cinsiyetini 2 li taramada görürüm diye çok umutlandım amagöstermedi,geçen haftada bacaklarını kapatmıştı ayağıyla bi poz verdi yine göstermedi,bakalım bu hafta gidersem gözükecekmi bilmiyorum...

hmm bende bekliyorum hangi hastaneye gidiyorsun sen canım?birde neden her hafta gidiosun ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…