ikili testi yaptırdınız mı?nasıl oluyor?
yaptırdım canım.önce ultrasonla ense kalınlığını ölçüyo dr 3 mm altında olması gerekiyormuş sonra kan alıyorlar bi kaç gün içinde çıkıyor sonuç risk var ya da yok diye Allaha şükür iyi çıktı benimki
şükür cnm bende 2 hafta sonra yaptıracağım...
inşallah çok iyi çıkar seninde canım zaman geçmiyo sanki dimi
iyi geceler kızlar ve melekleri, bizde 13+6 olduk bizide alın aranıza
iyi geceler kızlar ve melekleri, bizde 13+6 olduk bizide alın aranıza
hoşgeldin canım :)benim kuzumdan büyük bi melek geldi
ne güzel birsürü bebeğimiz var...hayırlı olsun.hoşgeldin.
hepimizinki hayırlı olur inşallah,hoşbuldukk
ilk bebek mi cnm?neler hissediyorsun bakalım..
ve birde kasık ağrın varmı emelcim
evet ilk bebek canım,tedaviyle oldu ilk aşılamamda oldu çok şükür,hala inanamıyorum aslında çok fazla hüsrana uğradığım için sanırım rüya gibi geliyor,Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın....
kasık ağrısı değilde,hmm nasıl tarif etsem ani hareketlerde sağa sola dönüşlerde felan kasıkta ani batma gibi bişi oluyo,sanki bişi kopuyormuş gibi,doktorum normal olduğunu söyledi,rahim büyüdükçe olan ve doğal şeylermiş...
hımm ne güzel cnm benimde ilk aşılamamda tuttu çok şükür...
evet öyle ama ben korkuyorum ya bi sorayım dedim.cinsiyeti daha belli değildir seninde dimi bazen anlaşılıyormuşta 13 haftalıkken
ben gebeliğin başından beri her hafta dr kontrolündeydim,her hafta gördüm bebeği cinsiyetini 2 li taramada görürüm diye çok umutlandım amagöstermedi,geçen haftada bacaklarını kapatmıştı ayağıyla bi poz verdi yine göstermedi,bakalım bu hafta gidersem gözükecekmi bilmiyorum...
çok şükürrr,,,progesteron kullanıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?