Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

slm arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim ve bu 4.hamileliğim diğerleri düştü buda düşecek diye çok korkuyorum.Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn

slm arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim ve bu 4.hamileliğim diğerleri düştü buda düşecek diye çok korkuyorum.Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin rabbim sana bağışlasın inşallah...

canım Allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah.korkma Allaha sığın yeter

Kızlar merhaba ,
bende hamileyimmm daha dr gitmedim salı günü gidecem .. Eylülde 3.yaşını dolduracak bir kızım var..kızıma hamile kalmak için 6 sene uğraştım çok zor günler geçirdim ama şimdi hiç beklemediğim anda bir baktım ki çift çizgi şoook oldumm...allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhh

cnm hoşgeldin,hayırlı olsunadetin geciktimiydi?

cnm hoşgeldin,hayırlı olsunadetin geciktimiydi?

adetim gecikmemişti ama normalde acı biber yemem ben, marketten bir kutu arnavut biberi alınca annem ''sen hamilesin''dedi o gün sancımda vardı kesin adet olacam dedim ama yine de test alayım belki hamişimdir dedim Normalde hiç düşünmüyordum hala çok şaşkınım ve alışamadım neden böyle oldum bilmiyorum

demekki bebekte ben gibi acı biber tutkunu olucaktekrardan hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…