Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

hmm bende bekliyorum hangi hastaneye gidiyorsun sen canım?birde neden her hafta gidiosun ki??

ilk ayda keseydi kalpdi felan derken öyle sık gittim sonrada hafif lekelenmem oldu onun için sıkı takibe aldı,çok şükür kanamam artmadı leke şeklinde bi kaç damla geldi ve geçti,doktorumda sağolsun ilgili sürekli takip altındayım,ama sanırım bir dahaki aydan itibaren 15 güne yada ayda bakıcak bi sorun olmadığı sürece...doktorum devlet hastanesinde ama emekli oluyor bu ay hrs ye başlıcak bende orda devam edicem,doğumumda kısmetse hrs de olacak..

kızlar bişey dicem bu bulantılar her daim devam etmez dimi???? yani bu haftalardan sonra azalır heralde kafam çok takıldı yaaaaa

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

aselkuzum,toplangel,emell06,gunebkn,
hepimiz burdayızzzzz

dediğim gibi benim bulantım olamdı ama her yerde 12 haftadan sonra azalır diyor canım

aslında 10. haftada sayarsam kendimi 11. hafta oluyomuş yani 10+0 ve 10+6 şeklinde oluyomuş 11. hafta...yani 11. haftadayız teyzoşlarrrrr

kızlar bişey dicem bu bulantılar her daim devam etmez dimi???? yani bu haftalardan sonra azalır heralde kafam çok takıldı yaaaaa

benimde bulantım olmadı hiç,ama inan bana azcık daha sıksam kadın doğum uzmanı olacaktım o yüzden emin ol geçicek hatta sonlarına gelmişsin bile,bıçak gibi kesiliyor derler hep...

benimde bulantım olmadı hiç,ama inan bana azcık daha sıksam kadın doğum uzmanı olacaktım o yüzden emin ol geçicek hatta sonlarına gelmişsin bile,bıçak gibi kesiliyor derler hep...

hımmm doğru diyosunnn cnmmm ya tamamen kesilmedi ama ilk günki gibi değil tabikide ben çok paniğim kızlar bu arada Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah.....

kızlar belki duymuşsunuzdur daha önce,,ben 2 hafta önce duydum sürekli dinliyorum çok hoş bi ninni tavsiye ederim bi dinleyin googleye yazın yavrusunun kuzusu gelmiş çok çok uykusu diye çıkan 2.linge tıklayın,meleklerinizinde hoşuna gidecektir..

dur hemen bakıyım:))

bu arada emelo6 senin ne sorunun vardı?aşılama oldun?

benim tek tüpüm kapalıydı,yumurtada hep kapalı tarafta oluşuyordu laparoskopi ve histeroskopi oldum çok şükür açıldı aşılamaylada oldu.

hmm anladım cnm bendede basit kist vardı laparaskopiyle ameliyat oldum..dr normal yolla kalırsın dedi..biz beklemek istemedik aşılama istedik şükür hemen tuttu..miniğim benim 20 dk sonra allahın izniyle 8+1 olucaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…