hmm bende bekliyorum hangi hastaneye gidiyorsun sen canım?birde neden her hafta gidiosun ki??
progestonu hamile olduğumu öğrenince bıraktım cnm...
kızlar bişey dicem bu bulantılar her daim devam etmez dimi???? yani bu haftalardan sonra azalır heralde kafam çok takıldı yaaaaa
dediğim gibi benim bulantım olamdı ama her yerde 12 haftadan sonra azalır diyor canım
aslında 10. haftada sayarsam kendimi 11. hafta oluyomuş yani 10+0 ve 10+6 şeklinde oluyomuş 11. hafta...yani 11. haftadayız teyzoşlarrrrr
kızlar bişey dicem bu bulantılar her daim devam etmez dimi???? yani bu haftalardan sonra azalır heralde kafam çok takıldı yaaaaa
benimde bulantım olmadı hiç,ama inan bana azcık daha sıksam kadın doğum uzmanı olacaktımo yüzden emin ol geçicek hatta sonlarına gelmişsin bile,bıçak gibi kesiliyor derler hep...
kızlar belki duymuşsunuzdur daha önce,,ben 2 hafta önce duydum sürekli dinliyorum çok hoş bi ninni tavsiye ederim bi dinleyingoogleye yazın yavrusunun kuzusu gelmiş çok çok uykusu diye çıkan 2.linge tıklayın,meleklerinizinde hoşuna gidecektir..
dur hemen bakıyım:))[/QUOTE
buldunmu buldunmu
kızlar belki duymuşsunuzdur daha önce,,ben 2 hafta önce duydum sürekli dinliyorum çok hoş bi ninni tavsiye ederim bi dinleyingoogleye yazın yavrusunun kuzusu gelmiş çok çok uykusu diye çıkan 2.linge tıklayın,meleklerinizinde hoşuna gidecektir..
dur hemen bakıyım:))[/QUOTE
buldunmu buldunmu
buldum çok şeker ya çok beğendim
bu arada emelo6 senin ne sorunun vardı?aşılama oldun?
benim tek tüpüm kapalıydı,yumurtada hep kapalı tarafta oluşuyordu laparoskopi ve histeroskopi oldum çok şükür açıldı aşılamaylada oldu.
hepinize iyi geceler,kendinize ve bebişlere iyi bakın,
kızlar ben hiç erken uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?