Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

slm kızlar benimde 6+3 oldu. bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum allahım nasıl güzel bir ses anlatamam. bebeğini istemeyen eşe ne demeli bilmiyorum, gerçekten insanların çocuk sahibi olmak için nelere katlandığını nasıl uğraştığını biraz araştırırsa belki sahip olduğu şeyin kıymetini bilir. biz bu mucize için o kadar bekledik ki her an allaha şükrediyoruz.

ne güzel canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ben henüz 5+1 im.ama yarin ögrencem tam olarak ne kadra oldugunu,cünkü gec döllenme oldu.göstermedi gittiydi kendini.tam ameliyat olacakken son anda isik göründü dün.annecini kurtardi :)) insallah bende kalbinin attigini duyarimda bu güzel duyguyu yasarim

günaydın kızlar nasılsınız benim bugün başım çok ağrıyo :26:bugünde bitse 5 gün tatilim var oleeeyyy

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. benimde 5+1 de kese göründü. sen gerçekten mucize yaşamışsın ve bebeğin çok azimliymiş maşallah. inşallah kalp atışlarını da duyarsın. inan çok rahatladım duyduktan sonra. kese göründükten 10 gün sonra falan bakıyorlar kalp atışlarına.

biz de dün kontrole gittik. her şey yolunda dedi doktor. bir dahaki kontrol 10 gün sonra...ultrasona göre 5+4 deyiminşaallah bir sonrakinde kalp atışlarını duyarım
şu anda bi şikayetim yok ara sıra olan ağrılar dışında... sizin bulantılar ne zamn başlamıştı.. bi arkadaşım 8. haftada ve 5. haftadan beri serumla duruo....bayramdan sonra okul da başlıo. sanırım asıl hamilelk o zamn başlıcak benım için. bir de her gün 20 km git 20 km gel yapıcam... bakalım beni neler beklıo... sağ salim kavuşayım da bebişime gerisi önemli değil

günaydın kızlar nasılsınız benim bugün başım çok ağrıyo :26:bugünde bitse 5 gün tatilim var oleeeyyy

senin adına çok sevindim çünkü evde hamilelik çok rahat huzurlu geçıyor... keyfini çıkarırsın hamileliğin
ben de bayramdan sonra başlıyorum tatil bitiyor şimdiden stresi sardı
aslında hamilelerin izinleri doğumdan önce 9 ay doğumdan sonra 1 sene olmalısüppeerrr olurdu ya

tebrikler canim ne güzel ne mutlu sana ... Allah saglik sihhat versin sana ve bebegine...
degerlerin nasil gidiyor?

teşekkürler canım ben bıraz geriden takip ediyorumda:26: sen de zor zamnlar atlatmışsın ama bebeğin güçlüymüş bak ne güzel... allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
ben de 5+4 oldum bugün sanırım yakınız bırbırımıze. kesemizi gördük fasulyeye benzemek üzereydidün en son bhcg4000 di. bakalım doktor her şey yolunda dediinşaallh hep böyle gide de sağ salim kavuşuruz ufaklıklara

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Bebeğimi ilk kez bugün gördük ve kalp atışını duyduk.8 haftalık ve henüz 1,5 cm boyunda.:) bundan sonra sık sık görüşürüz burdan herkese hayırlı olsun :87:

hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sana katılıyorum keşke doğum izini dediğin gibi olsa ya ne süper olurdu. ne güzel yurtdışında doğumdan sonra 3 yıl ücretli izni var annnenin, bizde 8 hafta ne kadar çok. evde çok iyi geçiyor birde annemde kalıyorum el bebek gül bebek bakıyor. bayramdan sonra bitiyor saltanat okul başlıyor benimde

valla öyle olsa hemen işe dönerdim

mrb cici anne adayları Bende 5+2günlük hamileyim :)))Netten hesapladım 26nisan doğum tarihi diye gözüküyor hayırlısı ile inşallah olur.Dün doktor kontrolüm vardı 1.11mmlik bir kese var şimdilik.Ben bundan 2 yıl önce boş gebelik yaşadım malesef.Şimdi doktorum tekrar aynı şeyi yaşamayayım diye progesteron hapı ve corasprin verdi.Düzenli kullanıyorum.Ama progesteron hapı beni uyutuyor sürekli... onun dışında şuanda hiçbir şikayettim yok çok şükür.haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim 8.haftaya kadar sürekli takip edilecek.İnşallah Allah'ım izin verir ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

merhabalar,
3 gün önce evde test yaparak hamile olduğunu öğrenmiş ve bayram ertesi doktora gitmeyi tasarlamıştım. ancak kasıklarımdaki batmalar arttı ve bayram tatili öncesi bir kontrol olayım dedim ve bugün doktora gittim. son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim. gerçi doktor sormadı sat falan. direkt ultrasonla baktı. göbekten ultrasonda "belli belirsiz bir kese görünüyor" dedi. vajinal ultrasondaysa keseyi gayet belirgin gördü.
hastaneye gitmeden önce azıcık kahverengiye çalan bir akıntı olmuştu. vajinal ultrasondan sonra doktor da farketti. beta hcg'ye baktılar bugün, 7165 çıktı. pazartesi sabah tekrar bakılacak. iki değer arasında olumlu gelişme varsa sorunun olmadığını anlayacakmışız. gittiğim doktor çok ketum bir bayandı. hiçbir açıklama yapmadı. sağ kasığımdaki ağrıdan bahsedince ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. ama bir yorum da yapmadı. daha önce kistlerim oluyordu yumurtalıklarda, ben söyledim ama doktorda gene ses yok. test sonucunu bekleyelim dedi.
açıkçası doktor meselesini bayramdan sonraya erteleme sebebim biraz araştırıp muayenehaneden doğru dürüst randevu almaktı. ama kaygılarım sonucu bugün soluğu çok da bilmediğim bir hastanede aldım. kaygılarım daha da arttı. çok az da olsa kahverengimsi akıntı devam ediyor gibi. kötüye yormak istemiyorum ama gerçekten endişeliyim.

hayırlı olsun cnm...nedense bayan drlar genellikle öyle oluyorlar...

kist gibi bişi bendede görülmüştü..dr corpus steum kisti demişti...yani gebelikte herkeste olurmuş sonradan bebek büyüdükçe kaybolurmuş..

leke büyük ihtimalle yerleşme oluyordur ondan geliyordur.

kızlar slm.hepinizin güsel geçiyor çok sevindim ben de bugün miniğimin pıt pıt atan kalbini gördüm çok güzel bişeydi.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.benim de çok iyi gidiyor hamilelik hiç bir zahmetim yok nazar değmesin.bayram telaşı çok koşturuyorum bu ara dr um bir sakıncası yok dedi ama çok çabuk yoruluyorum.çok sağlıklıymış minicik inşallah hep beraber burada isimlerini doğumlarını falanda konuşuruz.

bide bişey sorucam şimdi benim sat 6 temmuz ama aşılamayla olduğu için hangi gün olduğunu biliyorum .18 temmuz .sattan hesaplama yapıyoruz dimi yani ben şuanda 7+4üm dimi?

sağol berraksu.pazartesi sabahı tekrar kan verip beta hcg değerime baktırıcam. eğer istenen düzeyde yükselmişse en azından ferahlayacak içim. bayramı geçirip sonrasında uyum sağlayabileceğim, istediğim bilgileri alabileceğim bir hekim arayışına geçeceğim.
aksini düşünmek bile istemiyorum. yine de herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…