slm kızlar benimde 6+3 oldu. bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum allahım nasıl güzel bir ses anlatamam. bebeğini istemeyen eşe ne demeli bilmiyorum, gerçekten insanların çocuk sahibi olmak için nelere katlandığını nasıl uğraştığını biraz araştırırsa belki sahip olduğu şeyin kıymetini bilir. biz bu mucize için o kadar bekledik ki her an allaha şükrediyoruz.
günaydın kızlar nasılsınız benim bugün başım çok ağrıyo :26:bugünde bitse 5 gün tatilim var oleeeyyy
bende öyle düşünüyorum bakalım gelen giden olmazsageçmiş olsun cnm...iyi bakalım gözün aydın 5 gün sende biraz hamileliğini yaşa yat dinlen
cumartesiden cumartesiye haftamı dolduruyorum...
rabbim sana şükürler olsun
ne güzel canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ben henüz 5+1 im.ama yarin ögrencem tam olarak ne kadra oldugunu,cünkü gec döllenme oldu.göstermedi gittiydi kendini.tam ameliyat olacakken son anda isik göründü dün.annecini kurtardi :)) insallah bende kalbinin attigini duyarimda bu güzel duyguyu yasarim
cumartesiden cumartesiye haftamı dolduruyorum...
rabbim sana şükürler olsun
günaydın kızlar nasılsınız benim bugün başım çok ağrıyo :26:bugünde bitse 5 gün tatilim var oleeeyyy
tebrikler canim ne güzel ne mutlu sana ... Allah saglik sihhat versin sana ve bebegine...
degerlerin nasil gidiyor?
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Bebeğimi ilk kez bugün gördük ve kalp atışını duyduk.8 haftalık ve henüz 1,5 cm boyunda.:) bundan sonra sık sık görüşürüz burdan herkese hayırlı olsun :87:
senin adına çok sevindim çünkü evde hamilelik çok rahat huzurlu geçıyor... keyfini çıkarırsın hamileliğin
ben de bayramdan sonra başlıyorum tatil bitiyorşimdiden stresi sardı
aslında hamilelerin izinleri doğumdan önce 9 ay doğumdan sonra 1 sene olmalısüppeerrr olurdu ya
senin adına çok sevindim çünkü evde hamilelik çok rahat huzurlu geçıyor... keyfini çıkarırsın hamileliğin
ben de bayramdan sonra başlıyorum tatil bitiyorşimdiden stresi sardı
aslında hamilelerin izinleri doğumdan önce 9 ay doğumdan sonra 1 sene olmalısüppeerrr olurdu ya
merhabalar,
3 gün önce evde test yaparak hamile olduğunu öğrenmiş ve bayram ertesi doktora gitmeyi tasarlamıştım. ancak kasıklarımdaki batmalar arttı ve bayram tatili öncesi bir kontrol olayım dedim ve bugün doktora gittim. son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim. gerçi doktor sormadı sat falan. direkt ultrasonla baktı. göbekten ultrasonda "belli belirsiz bir kese görünüyor" dedi. vajinal ultrasondaysa keseyi gayet belirgin gördü.
hastaneye gitmeden önce azıcık kahverengiye çalan bir akıntı olmuştu. vajinal ultrasondan sonra doktor da farketti. beta hcg'ye baktılar bugün, 7165 çıktı. pazartesi sabah tekrar bakılacak. iki değer arasında olumlu gelişme varsa sorunun olmadığını anlayacakmışız. gittiğim doktor çok ketum bir bayandı. hiçbir açıklama yapmadı. sağ kasığımdaki ağrıdan bahsedince ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. ama bir yorum da yapmadı. daha önce kistlerim oluyordu yumurtalıklarda, ben söyledim ama doktorda gene ses yok. test sonucunu bekleyelim dedi.
açıkçası doktor meselesini bayramdan sonraya erteleme sebebim biraz araştırıp muayenehaneden doğru dürüst randevu almaktı. ama kaygılarım sonucu bugün soluğu çok da bilmediğim bir hastanede aldım. kaygılarım daha da arttı. çok az da olsa kahverengimsi akıntı devam ediyor gibi. kötüye yormak istemiyorum ama gerçekten endişeliyim.
hayırlı olsun cnm...nedense bayan drlar genellikle öyle oluyorlar...
kist gibi bişi bendede görülmüştü..dr corpus steum kisti demişti...yani gebelikte herkeste olurmuş sonradan bebek büyüdükçe kaybolurmuş..
leke büyük ihtimalle yerleşme oluyordur ondan geliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?