- 1 Eylül 2009
- 126
- 0
- 116
şükür bana doktorum kullandırmadı...hamile olduğumu öğrennce bıraktım..o ilacı içtiğim zaman bütün kelimeler yanlış çıkıyordu ağzımdan..ayağa kalkamıyordum..
Hadi yaa
Bende o tür yan etkiler olmuyor. Sanırım ağızdan kullanımla vajen yoluyla kullanım arasında fark var. Belki de o yüzden yan etki yapmıyordur bende.
mide bulantısından uyuyamıyorum
ah ah çok şükür ki o günleri attlatım sadece arada çıkarmalarım oluor onada razıyım bende çok kötü bi 3 ay geçirdim beyaz leblebi beni birazda olsa rahatlatıodu bide yağsız tuzsuz patlamış mısır....sende bi dene istersen yatmaya yakında pek bişe yeme
hoşbulduk canım
her an midem bulanıyor:84::84::84:
benimde tansiyonum düşük başım dönüyor ya
tuzlu bişeyler ye...ayran iç.
havalarda sıcak ondanda olur.
ayy bilmiyorum ki ya bi kaç gündür böyleyim
pembesu burdamısın...inşallah tahlil yaparsın topiğimize katılırsın
cnm inşallah ama hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
sıcak bi yandan,evden çıkmak cnm istemiyor bi yandan,halsizlik,mide bulantısı....vs,vs artık 9 ay böle olucak bebeklerimiz için değmez mi?
değer tabi değmez mi o sağlıklı sıhhatli olsunda ben katlanırım.bu arada randevu aldım yarın dr a gidiyorum.kasık ağrım geçmedi çünkü ama akşam 4 e verdiler randevuyu.bakalım gelişmeleri bildiririm size
hadi bakalım belki cinsiyetinide gösterr..merakla bekliyeceğim...cnm ağrın normaldir bence artık bebişinin herşeyi büyüdü maşallah
hareket ediyormu miniğin..hissediyor musun?
yok canım daha hissedemiyorum.ultrasonda kıpır kıpır görüyorum... resmen zıplıyo ama ben duymuyorum... dr daha erken en erken 17 18 haftalıkken duyarsın dedi bende bekliyorum öyle napalım...bakalım yarın minik prens ya da prenses mi öğreniriz belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?