demekki bebekte ben gibi acı biber tutkunu olucaktekrardan hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE
ULTRASONDA GÖREYİM ANCAK ÖYLE İNANACAĞIM GALİBA,SENİN BEBİŞ KAÇ AYLIK??
kızlar aşerme durumunuz nasıl??ben sürekli tuzlu yemek istiyorum tatlıdan pek uzaklaştım bu aralar...habire patates kızartıp yiyorum
kızlar merhaba
bende 19 haftalık hamileyim...
topiğiniz hayırlı olsun
kızlar dikkatimi çekti lütfen folik asitlerinizi ihmal etmeyin çok şükür ben içtim hemde gebelik öncesinden başladım...
içmeyenlerde spina bifidal die bi hastalık oluor bebeklerinde allah vermesin bnm bebeğimde bu hastalık görüldü ilk izlenimde ama çoooooooook şükür gerçek çıkmadı zaten doktorum emindi olmadığına çünkü oda bilior bnm folik asidimi içtiğimi ..
hoşgeldin cnm...hayırlı uğurlu olsun bebeğin
cinsiyeti bellimi?
demekki bebekte ben gibi acı biber tutkunu olucaktekrardan hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE
ULTRASONDA GÖREYİM ANCAK ÖYLE İNANACAĞIM GALİBA,SENİN BEBİŞ KAÇ AYLIK??
insan gözüyle görmeyince inanamıyor haklısın...benim 8+1 cnm allahın izniyle ilk bebeğim olacak.
:d bende senin gibiyim aynen bnm bebek erkek acaba seninki belli mi ?
kızlar aşerme durumunuz nasıl??ben sürekli tuzlu yemek istiyorum tatlıdan pek uzaklaştım bu aralar...habire patates kızartıp yiyorum
teşekkür ederim ...inş..hepimizin bebeleri hayırlı olur ..bebeğim erkek inşallh
bende aynıyım canım hep tuzlu yiyorum kızıma hamileykende böyleydim,ama hamileliğimin son ayında 38 olan ayak numaram 40 olmuştu inşallah bu hamilelğimde öyle şişmemm
bende aynıyım canım hep tuzlu yiyorum kızıma hamileykende böyleydim,ama hamileliğimin son ayında 38 olan ayak numaram 40 olmuştu inşallah bu hamilelğimde öyle şişmemm
senin bebeğin bizim bebeklerimizin abisi..maşallah.
2 gündür cnm ayva çekio hayret hiçte sevmem
kızlaaar hepinize iyi geceler ben yatıyorum artık görüşmek üzere
Ne güzel dedin ya nası hoşuma gitti inşallh yaa....
Aman cnm ye ne istiosa canın bnmde ayve çekmişti yedim yerkende yanaklarıma parmağımla bastım bebeğim gamzeli olsun die
banada demişlerdi ayva yiyince yanağına sür diye gerçektende güzel kızımın yanağında gamzesi var
Ben son aylarda çook şişmiştim bi de eylül doğumlu kızım yaz hamileliği çook zor bu hamileliğim kışa gelcek o kadar şişmem diye düşünüyorum şu ayrıntıyıda unutmayalım 3 yaşında biraz kuduruk biraz yaramaz bir kızım var hiç oturmuyorum kii nerdeee kilo falan alamam benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?