Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

kızlar merhaba
bende 19 haftalık hamileyim...
topiğiniz hayırlı olsun

kızlar dikkatimi çekti lütfen folik asitlerinizi ihmal etmeyin çok şükür ben içtim hemde gebelik öncesinden başladım...

içmeyenlerde spina bifidal die bi hastalık oluor bebeklerinde allah vermesin bnm bebeğimde bu hastalık görüldü ilk izlenimde ama çoooooooook şükür gerçek çıkmadı zaten doktorum emindi olmadığına çünkü oda bilior bnm folik asidimi içtiğimi ..

kızlar aşerme durumunuz nasıl??ben sürekli tuzlu yemek istiyorum tatlıdan pek uzaklaştım bu aralar...habire patates kızartıp yiyorum

hoşgeldin cnm...hayırlı uğurlu olsun bebeğin
cinsiyeti bellimi?

kızlar aşerme durumunuz nasıl??ben sürekli tuzlu yemek istiyorum tatlıdan pek uzaklaştım bu aralar...habire patates kızartıp yiyorum

bende aynıyım canım hep tuzlu yiyorum kızıma hamileykende böyleydim,ama hamileliğimin son ayında 38 olan ayak numaram 40 olmuştu inşallah bu hamilelğimde öyle şişmemm

bende aynıyım canım hep tuzlu yiyorum kızıma hamileykende böyleydim,ama hamileliğimin son ayında 38 olan ayak numaram 40 olmuştu inşallah bu hamilelğimde öyle şişmemm

ayyy ben şişermiyim ki:)) ben kilo almak istiyorum ama daha 2 kilo almışım ben zayıfım diye çok alırım sanıyordum ama daha erken dimi

Ne güzel dedin ya nası hoşuma gitti inşallh yaa....

Aman cnm ye ne istiosa canın bnmde ayve çekmişti yedim yerkende yanaklarıma parmağımla bastım bebeğim gamzeli olsun die

banada demişlerdi ayva yiyince yanağına sür diye gerçektende güzel kızımın yanağında gamzesi var
Ben son aylarda çook şişmiştim bi de eylül doğumlu kızım yaz hamileliği çook zor bu hamileliğim kışa gelcek o kadar şişmem diye düşünüyorum şu ayrıntıyıda unutmayalım 3 yaşında biraz kuduruk biraz yaramaz bir kızım var hiç oturmuyorum kii nerdeee kilo falan alamam benn

ayva gamze yapar derler..başka bildiğiniz var mı?

herkese iyi geceler kızlar meleklerinizle

bnm pc biraz arızalı aniden çıkarım die korkuorum şimdiden veda edeyim size tekrar görüşmek üzere hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…