Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

toplangel;
ay ağlamaktan içimi dışıma çıkardın :2:

Ne bunlar önce şiir sonra yazı. Yapılmazki ama buuu

allah hepinizin bebeğini sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin....

bende defne 22 yaşındayım 19 aylık kızım var buda ikinci inşallah....

istiyorduk rabbim de aratmadı çok şükür....

5 haftalık hamileyim ve pazartesi ilk muaneye gitcem inşşalhh...

kızlar keseyi görürüz ama kalp atışlarını duyabilirmiyiz eşimle....

sizler ne zaman öğrendiniz...

hayırlı olsun cnm...ben hamile old.adete 4 gün kala kan testiyle öğrendim....keseyi belki görebilirsin ama kalp atışını göremeyebilirsin..ben kalp atışını 6+6 da gördüm...

hayırlı olsun cnm...ben hamile old.adete 4 gün kala kan testiyle öğrendim....keseyi belki görebilirsin ama kalp atışını göremeyebilirsin..ben kalp atışını 6+6 da gördüm...

çok saol canım alah hayırlı doğumlar nasiip etsin inşşallah hepimize...

canım sen hangi hastaneye gidiceksin kontrollere

ben de varım..6+5 deyim..:))ama kötüyüm ben ya..midem fena..hiçbişe yiyemiyorum..mutfağa giremiyorum ne yapmalıyım ben yaa??ne güzel poğaçalar falan yapıyorsunuz..bi akıl verin bana da..ben 6.haftanın başında gördüm miniğimin kalp atışlarını ve kesesini:)doktorum bi sorun yok dedi ama kahve akıntım vardı çok az da olsa progestan verdi o da daha kötü yaptı beni galiba..

mide bulantıları 12 haftaya kadar sürüyor maalesef canım

canım sen hangi hastaneye gidiceksin kontrollere

canım ben ankaradayım hacettepe ye gitcez sanırım...

birde aklımda doğum evi varmış etlik mi ne orasıda aklımda bakalım neresi olur...

burda zekai tahir büyük doğum var ama orası çok kalabalık oluyor ilk kızımı

orda doğurmuştum epidural sezeryan ile... çok memnun kaldım doktorları çok iyi....

ama ikincide ankarada olmuycapımız için 3,5 ay sonra tayinimiz çıkçak o yüzden büyük doğuma gitmem..

senin varmı önerebileceğin hastahane...

ben yüzüncüyıla gidiyorum canım.52 lira veriyorum ama çok memnunum...

hoşgeldin canım...

ya bu hamilelik etkileri kişiden kişiye değişiyor

mesela benim hiç midem bulanmıyor çok rahatım az cık rahimde arasıra kasılma hissediyorum okadar...

açık renkte çok şeffaf akıntım var okadar...

çok ayakta kalırsam kasıklarım hafif ağrı oluyor....

ilk kızımdada böyleydi inanılmaz rahat bir hamilleik geçirdim

inşallah buda böyle devam eder....

ben de varım ben dee bugün itibariyle 7+1 'deyim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…