Taze gebeler buraya :) Doğum tarihi Kasım 2017

Basin sagolsun canim insallah Allahim bi daha nasio eder uzulme

Canim adet belirtin olmuyo hamileysen bence esini gonder hemen test aldir

Sızınle aynı tarihlerımız :) cuma günü keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra cagırdı kalp atışlarını duyarız dedi İnş sizde yakın zamanda gorur ve duyarsınız
Sızınle aynı tarihlerımız :) cuma günü keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra cagırdı kalp atışlarını duyarız dedi İnş sizde yakın zamanda gorur ve duyarsınız
Benimde sizlerle aynı 5+ 1 de keseyi gördük, pazartesi tekrar gidecegim inşallah

öyle mi diyorsun? bazıları da adet olacak gibi karın ağrısı olur diyor. bilemedim ben
bende 5gün kala başladı adet sancılarım ara ara gelip gidiyordu normalde çok agrırdlm ama hamile olunca az agrıdım İnşAllah hamilesindir canım

Benimde sizlerle aynı 5+ 1 de keseyi gördük, pazartesi tekrar gidecegim inşallah
İnş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim benim 14 nisana randevum var inş kalp atışlarını duyarız

Mide bulantısı ne zaman başladı sizde kızlar bıkac gundur başladı bende

Mide bulantısı ne zaman başladı sizde kızlar bıkac gundur başladı bende

Merhabalar benimde 9 haftalık ilk hamileliğim Kasım 9 ya da 10 doğum bakalım hayırlısı

Bndr bugun gittim keseyi gorduk ama bebegi goremedik sat ile kese boyutu uyumlu degil dollenme gec olmus muhtemelen dedi 2 hafta sonra yine cagirdi

Hiç sorma sabah ve akşamları çok oluyor bende ha bire mide bulantısını bastırsın diye birşeyler yiyom
Benim cok agırlaşmadı ama inş artmaz sık sık az az yemeye çalışıyorum acıkınca da bulanıyor geçici bir surec birden kesiliyor bu yüzden boyle teselli ediyorum kendimi kızımda Öyle oldu sabahları yataktan kalkmadan tuzlu bısey ler yiyorum mesela birde Öyle deneyin İnş saglikli bir surec olur hepimiz için

Hiç sorma sabah ve akşamları çok oluyor bende ha bire mide bulantısını bastırsın diye birşeyler yiyom
Benim cok agırlaşmadı ama inş artmaz sık sık az az yemeye çalışıyorum acıkınca da bulanıyor geçici bir surec birden kesiliyor bu yüzden boyle teselli ediyorum kendimi kızımda Öyle oldu sabahları yataktan kalkmadan tuzlu bısey ler yiyorum mesela birde Öyle deneyin İnş saglikli bir surec olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…