- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
Ayyy insallh canimm gozun aydin senindeeSızınle aynı tarihlerımız :) cuma günü keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra cagırdı kalp atışlarını duyarız dedi İnş sizde yakın zamanda gorur ve duyarsınız
Normalde sat gore baz aliniyo dogum tarihi ama bebegin gelisimi sat haftasina gore uyumlumu dye bakiyo ona gore net bisey diyoHanımlar sat tarihiyle örtüşüyormu gebelik haftalarınız ben geçen hafta pazartesi hamile olduğumu ögrendim yarın gidecem doktora sat göre 6 haftalık ama ne kadar doğru en doğrusu herhalde doktorun utrasonla baktıgında gördüğü hafta herhalde
Cook tsk ederim benim ikıncı olacak inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınA
Ayyy insallh canimm gozun aydin senindee
Keske test yapsanız çıkar varsa benim ıkı gun vardı yaptım cıkmıştı inş gonlunuzden gecen olurkızlarr hamileler bana yardım edin lütfen.. bat günüm geldi ama hiç ağrım yok, regl de yok. normalde 3 gün önceden karnımın ağrısından anlarım reglin geleceğini. şimdi hiçbir şey yok. ümitlenmeli miyim, siz adet ağrıları yaşamış mıydınız?
teşekkür ederim evde test yok. bide kararsız kaldım test mi alsam yoksa kan mı versem diyeKeske test yapsanız çıkar varsa benim ıkı gun vardı yaptım cıkmıştı inş gonlunuzden gecen olur
5+4 haftalıkken kalp atışı başladı kanamam oldu 1 4 gün sonra bebeğimi kaybettim tam 14 gün dolu dolu kanamam oldu çaresini bulamadık maalesefÇok geçmiş olsun çok üzücü bi durum ama kendini üzme hayırlısı böyleymiş demekki. Neden kaybettin kalp atışı görülmüş müydü kanaman mı oldu?
Kanama alanı var mıydı iğne falan yapılıyomuş düşük olmasın diye o yapıldı mı ki?5+4 haftalıkken kalp atışı başladı kanamam oldu 1 4 gün sonra bebeğimi kaybettim tam 14 gün dolu dolu kanamam oldu çaresini bulamadık maalesef
Merhaba gerçekten çok üzüldüm. Benimde başımdan geçti... Geçen sene mayıs ayında 10 haftalık bebegimin kalp atışları durdu ve kürtajla almak zorunda kaldılar. Maalesef bazen hayat bizim bekledigimizden farklı ilerliyor. Bu süreç çok zor geçti ama toparlandim çok şükür. Tedavi için hiç vazgecmedim ve şimdi 18 haftalık hamileyim. Herşey yolunda şükürler olsun. Rabbim sana da telafisini tez zamanda versin inşallah.. Eskiye nazaran daha fazla duyuyoruz düşük haberlerini maalesef ama bi kere olduysa yine olur sakın ümidini kaybetme...5+4 haftalıkken kalp atışı başladı kanamam oldu 1 4 gün sonra bebeğimi kaybettim tam 14 gün dolu dolu kanamam oldu çaresini bulamadık maalesef
Dilerim en yakın zamanda yeniden bebek sahibi olur ve kucağınıza alırsınız. Çok üzücü bir durum. Sabır dilerim.İğne yapıldı ilaç başlandı,ama dünya üzerinde maalesef düştüğü durdurabilen bişey yok..Allah'ın taktiri çok şükür bugünümüze..hepiniz bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..kalbim sizinle..
Allah razı olsun teşekkür ederim amin inşallahDilerim en yakın zamanda yeniden bebek sahibi olur ve kucağınıza alırsınız. Çok üzücü bir durum. Sabır dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?