Taze gebeler buraya :) Doğum tarihi Kasım 2017

Arkadasim Allah hakkinda hayrlisini nasip etsin,sag salim kucagina alirsin ins.

merhaba bende 3 haftalik hamileyim
bugun ogrendim asilama sonucu hamile kaldim sizler ogrenince neler yaptiniz kan tahlili falan ne zaman yaptiriyosunuz aklomda bir suru soru isareti var

Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim. Ben de 5+2'deyim. Çarşamba günü keseyi gördük. 11 Nisan'da da kalp atışını duymayı umuyoruz. Aranızda Antalya'da yaşayan var mı? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz?

Merhaba herkese ben de çok zor bir hamilelik süreci geçiriyorum.Eylül ayında 11. Haftada bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yine benzer sorunları yaşıyorum 4. Haftadan beri süren kanamam yeni yeni bitti ve kalp atışlarını ancak 7+5 te duyabildik.8+2 deyim şuan . Pazartesi kontrolüm var ama çok huzursuzum.

Bugün vajinal ultrasondan bakıldı kesede Bebek görünüyor 5+2 olduk,haftaya kalp atışları için randevu verildi Betahcg değerim 14 bini geçmiş bulantım Yok çok şükür

bende 5+2 yim ve 30 martta değerim 10.000 di demk normalmiş doktor normal demesine rağmen acaba diyordum kese ve yolk sacı gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi çok endişeliyim hem evham hep evham

Kan testi yaptırdık canım 48.5 çıktı doktor hamilelik var dedi haftaya tekrar kan testi yapalım dedi bende şaşkınım demek ki yumurtlama zamanını tutturduk ve oldu bugün adetimin 3.günü olmalıydı olmadım sancım felan hiçbirşeyde olmadı şaşkınım yani

Hamile olmasam değer bu kadar çıkmaz ama
Tamam hamilesin ama 1 haftalik degil son adet tarihine gore muhtemelen 4 haftalik son adet tarihinden itibaren heaaplayacaksin sonra bebek ultrasonda gorundukten sonra doktor sana kac haftalik oldugunu soyleyecek gelisimine gore gebelik programi indir play storeden son adet tarihini gir ona gore kac haftalik hamile olduginu netlesrirsin

Bebeğimi 6+5 günlükken kaybettim,çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun çok üzücü bi durum ama kendini üzme hayırlısı böyleymiş demekki. Neden kaybettin kalp atışı görülmüş müydü kanaman mı oldu?

Kızlar merhaba bende bugün 7 haftalığım kesemizi görmüştük 2 hafta önce bende doktor değiştirenlerdenim doktor değerimin iyi giderken birden düşük sonuç dedi ve başka doktora gittim o doktorda herseyin gayet normal olduğunu söyledi birazzda olsa rahatladım perşembe günü kalp atışı için gideceğiz inşallah Rabbim duymafıda bebeğimi görmeyide nasip eder :) ilk bebeğimde kürtaj oldum kalbi durmuştu bebeğimin

İnşallah bebişin kalp atışını duyarsın ben bu doktorları hiç anlamıyorum değer yüksek olsa korkutuyor düşük olsa korkutuyor iyice emin olmadan söylüyorlar ya

İnşallah bebişin kalp atışını duyarsın ben bu doktorları hiç anlamıyorum değer yüksek olsa korkutuyor düşük olsa korkutuyor iyice emin olmadan söylüyorlar ya
Evet canım bide doktor bana hergün test yapıyodu diğer doktorda bu kadar test yapmanın bir mantığı yok eğer bir problem olsaydı ilk değerde belli ederdi dedi içimi rahatlatmıştı gercekten :)

Benmde beklenen tarih 29 kasim
Sat 22 subat
Sata gore 5+3
Kese ve bebek henuz gorunmedi
Sızınle aynı tarihlerımız :) cuma günü keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra cagırdı kalp atışlarını duyarız dedi İnş sizde yakın zamanda gorur ve duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…