Arkadasim Allah hakkinda hayrlisini nasip etsin,sag salim kucagina alirsin ins.Kızlar ben hastanede yatıyorum cuma günü kanamam oldu Ve ilk gittiğim hastane bana kesen bozulmuş ve düşük olur muhtemelen dedi,eve gönderdi sonra çok fazla kanamam oldu parça parça pıhtı düşürdüm başka ni hastaneye gittik beni yatırdı bebeğim yaşıyor kalp atışı başlamış..şuan 6+2 haftalık bulantım Yok kanamam azaldı biraz bana dua edin olurmu
Kizlar merhaba,ben 3,5 yil ugrastiktan sonra sukurler olsun hamileyimson adet tarihine göre hesaplayinca 4+4 simdilik kasik batmasi ve sık sık idrara cikma basladi,henuz bulantim yok ama cok korkuyorum
Aranizda calisan varmi ben calisiyorum ve bulanti kusma baslarsa ișime nasil devam edicem diye endiseliyim[/QUOTE
Neler yaptın canım hamilelk için anlayabltmsn bizede de yardımın olur belki hemen kalkmadın fln gibi mesela
Bugün vajinal ultrasondan bakıldı kesede Bebek görünüyor 5+2 olduk,haftaya kalp atışları için randevu verildi Betahcg değerim 14 bini geçmiş bulantım Yok çok şükür
Nasil bir haftalik bir haftaligi ogrenemzsin ki canim adetimi 1 hafta gectiBenim kadar erken olan yok mu??
Benim ki 1 haftalık henüz
Hamile olmasam değer bu kadar çıkmaz amaNasil bir haftalik bir haftaligi ogrenemzsin ki canim adetimi 1 hafta gecti
Tamam hamilesin ama 1 haftalik degil son adet tarihine gore muhtemelen 4 haftalik son adet tarihinden itibaren heaaplayacaksin sonra bebek ultrasonda gorundukten sonra doktor sana kac haftalik oldugunu soyleyecek gelisimine gore gebelik programi indir play storeden son adet tarihini gir ona gore kac haftalik hamile olduginu netlesrirsinHamile olmasam değer bu kadar çıkmaz ama
Bebeğimi 6+5 günlükken kaybettim,çok üzgünümArkadasim Allah hakkinda hayrlisini nasip etsin,sag salim kucagina alirsin ins.
Çok geçmiş olsun çok üzücü bi durum ama kendini üzme hayırlısı böyleymiş demekki. Neden kaybettin kalp atışı görülmüş müydü kanaman mı oldu?Bebeğimi 6+5 günlükken kaybettim,çok üzgünüm
İnşallah bebişin kalp atışını duyarsın ben bu doktorları hiç anlamıyorum değer yüksek olsa korkutuyor düşük olsa korkutuyor iyice emin olmadan söylüyorlar yaKızlar merhaba bende bugün 7 haftalığım kesemizi görmüştük 2 hafta önce bende doktor değiştirenlerdenim doktor değerimin iyi giderken birden düşük sonuç dedi ve başka doktora gittim o doktorda herseyin gayet normal olduğunu söyledi birazzda olsa rahatladım perşembe günü kalp atışı için gideceğiz inşallah Rabbim duymafıda bebeğimi görmeyide nasip eder :) ilk bebeğimde kürtaj oldum kalbi durmuştu bebeğimin
Evet canım bide doktor bana hergün test yapıyodu diğer doktorda bu kadar test yapmanın bir mantığı yok eğer bir problem olsaydı ilk değerde belli ederdi dedi içimi rahatlatmıştı gercekten :)İnşallah bebişin kalp atışını duyarsın ben bu doktorları hiç anlamıyorum değer yüksek olsa korkutuyor düşük olsa korkutuyor iyice emin olmadan söylüyorlar ya
Sızınle aynı tarihlerımız :) cuma günü keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra cagırdı kalp atışlarını duyarız dedi İnş sizde yakın zamanda gorur ve duyarsınızBenmde beklenen tarih 29 kasim
Sat 22 subat
Sata gore 5+3
Kese ve bebek henuz gorunmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?