- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Hayırlı olsun canısi ilk öğrendiğinde hcg kaçtı seninHayirli olsun benim 6+3 haftalik bu persembe 2.kontrolün olacak
İnşallah canım senindeOyy çok şirin yaaa maşallah kuzum rabbim bebişlerinı kucağına sağa salim kavuştrsun inşallah
Ben de bu cumartesi öğrendim :) 3 hafta 6 günlüktü, hcg 1161 çıkmıştı :) şimdi 4 hafta 1 günlük olduk :)Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktıbenim gibi olan var mı toplanàlim
Süper cnm maşallahBen de bu cumartesi öğrendim :) 3 hafta 6 günlüktü, hcg 1161 çıkmıştı :) şimdi 4 hafta 1 günlük olduk :)
Evet gördük ama o kadar mini minnacık ki doktor zor gördü :) kasımın 10'una da randevu verdi inşallah kalp atışını duyarız o zamanSüper cnm maşallahkeseyi gördünuz mu
Hayırlı olsun canısi ben ilk verdiğim de 9 du 2 gün sonra 56 olduHerkesin bebisleri hayirli olsun kizlar :)) bende ilk verdgm kanda bhcg 25.96 cikti bugun tekrar kan verdm sonuclari bekliyorm. :))
Ne güzel canm bende kasım 10 unà randevu verdi drum inşallah güzel olur sonuçları yazalımEvet gördük ama o kadar mini minnacık ki doktor zor gördü :) kasımın 10'una da randevu verdi inşallah kalp atışını duyarız o zaman
İnşallah güzel olur, tamam yazarım ben de sonucu inşallahNe güzel canm bende kasım 10 unà randevu verdi drum inşallah güzel olur sonuçları yazalım
Hayırlı olsun canısi ben ilk verdiğim de 9 du 2 gün sonra 56 olduinşallah senin de güzel çıkar yarın sonuç yaz kesin
Canım kaç haftalıkken duydun benim perşembe randevum var sanırım 6+2 olucaz perşemve günü kalp atışı duyulur mu kiBenim tüp bebek kuzum 8.gün 283 11.gün 875 di ikiz gebelik birinin kalp atışı görüldü diğer küçücük mu kucucuk bu hafta gorecegiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?