Taze yeni hamişler buraya gelin

Benim de 4+2 :) Haftaya pazartesi Çağırdı doktor görürüz dedi. Kan değerleri iyi olsa da insan görmeden rahat edemiyor sanırım. O yüzden daha kimseye söyleyemiyorum.
Hayırlı olsun, benim haftam da o civarda ama ilk ne zamn gitmeliyim bilemedin, sizi haftaya çağırdığında kalp atışı için miydi

Hayırlı olsun, benim haftam da o civarda ama ilk ne zamn gitmeliyim bilemedin, sizi haftaya çağırdığında kalp atışı için miydi

Kalp atışı için daha erken olur sanırım, keseyi görmek için çağırdı. Tüp bebek benim 2 tane nakit edilmişti çoğul gebelik olup olmadığı da belli olur heralde, umarım.

Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktı benim gibi olan var mı toplanàlim

BENİM İLK GEBELİĞİMDİ 2 AY ÖNCE KARNIMDA BEBEĞİMİN KALBİ DURMUŞTU KÜRTAJ OLMUŞTUM ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM VE DOKTORUMDAN İZİN ALIR ALMAZ TEKRAR BEBEK DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTIM BUGÜN TEKRAR HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM SANIRIM 3 HAFTALIK FALAN
HAYIRLI OLSUN BU ARADA :)

Canısi beta hcg kaç çıktı senin hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…