- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Vayy çok güzel canısi hayırlı olsunKizlar ilk ölcum persembe gunu 25.96 idi pazartesi yaptrdgm test 191.9 hcg :)) cok sukur
Vayy çok güzel canısi hayırlı olsun
Hayırlı olsun, benim haftam da o civarda ama ilk ne zamn gitmeliyim bilemedin, sizi haftaya çağırdığında kalp atışı için miydiBenim de 4+2 :) Haftaya pazartesi Çağırdı doktor görürüz dedi. Kan değerleri iyi olsa da insan görmeden rahat edemiyor sanırım. O yüzden daha kimseye söyleyemiyorum.
Merhaba vajinal ultrasonla kalp atisi gorulebilir ama duyulabilirde duyulmayabilir degisebilirCanım kaç haftalıkken duydun benim perşembe randevum var sanırım 6+2 olucaz perşemve günü kalp atışı duyulur mu ki
Vàjİnal ultrason da kalp sesi duyulur mu ki cnmMerhaba vajinal ultrasonla kalp atisi gorulebilir ama duyulabilirde duyulmayabilir degisebilir
Hayırlı olsun, benim haftam da o civarda ama ilk ne zamn gitmeliyim bilemedin, sizi haftaya çağırdığında kalp atışı için miydi
Senin ki kaç haftalık cnm hayırlı olsun bu aradaKalp atışı için daha erken olur sanırım, keseyi görmek için çağırdı. Tüp bebek benim 2 tane nakit edilmişti çoğul gebelik olup olmadığı da belli olur heralde, umarım.
Hayırlı olsun cnmBende varım son adet tarıhım 26 eylul bugun idrar testı yaptım pozıtıf yarın kan vercemi inşallah
Senin ki kaç haftalık cnm hayırlı olsun bu arada
Persembe gunu cagirdi beni de duymak icin gecem hafta atisi gorduk boyle nasi biliyomusun kipir kipir yasamak istiyor insallah sende gorursun arkadasimVàjİnal ultrason da kalp sesi duyulur mu ki cnm
Ayy inşallah canm
Persembe gunu cagirdi beni de duymak icin gecem hafta atisi gorduk boyle nasi biliyomusun kipir kipir yasamak istiyor insallah sende gorursun arkadasim
teşekkur ederım canım kan sonucum 94 cıktıHayırlı olsun cnm
benımde cok yenı son adet tarıhım 26eylul canım bugun test yaptım 94dedı sen kan testı yaptırdınmı4+2 şu anda yani daha çok yeni :)
Maşallah cnm güzel bir başlangıçteşekkur ederım canım kan sonucum 94 cıktı
Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktıbenim gibi olan var mı toplanàlim
Canısi beta hcg kaç çıktı senin hayırlı olsun bu aradaBENİM İLK GEBELİĞİMDİ 2 AY ÖNCE KARNIMDA BEBEĞİMİN KALBİ DURMUŞTU KÜRTAJ OLMUŞTUM ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM VE DOKTORUMDAN İZİN ALIR ALMAZ TEKRAR BEBEK DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTIM BUGÜN TEKRAR HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM SANIRIM 3 HAFTALIK FALAN
HAYIRLI OLSUN BU ARADA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?