- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Canısi beta hcg kaç çıktı senin hayırlı olsun bu arada
ŞİMDİ SORDUM 2280 ÇIKMIŞ NORMAL Mİ? BEN ANLAMIYORUM ÇÜNKÜCanısi beta hcg kaç çıktı senin hayırlı olsun bu arada
.Benim tüp bebek kuzum 8.gün 283 11.gün 875 di ikiz gebelik birinin kalp atışı görüldü diğer küçücük mu kucucuk bu hafta gorecegiz insallah
.Canım kaç haftalıkken duydun benim perşembe randevum var sanırım 6+2 olucaz perşemve günü kalp atışı duyulur mu ki
.teşekkur ederım canım kan sonucum 94 cıktı
sagol canım senınde hayırlı olsun ınsallah.
Benim de 94tu adetimi 1 gün geçince..Hayırlı olsun canım
Alttan yaptırmak istemiyorum inşallah üstten duyulur duyulmazsa biraz daha bekleyeyim..
Alttan muayeneyle duyulur canım.Kanaman yoksa alttan muayene yapıyor sorun olmaz
Normaldir telaşlanmayın referans aralığında hangi haftayı gösteriyorŞİMDİ SORDUM 2280 ÇIKMIŞ NORMAL Mİ? BEN ANLAMIYORUM ÇÜNKÜ
sonucu teslim almadım arkadaşım pozitif olduğunu söyledi birde beta hcg sordum sadece diğer detayları hiç bilmiyorumNormaldir telaşlanmayın referans aralığında hangi haftayı gösteriyor
Canım bende hamileligimi yeni öğrendim, beta hcg ilk 135 çıktı sonra 293 çıktıBayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktıbenim gibi olan var mı toplanàlim
Maşallah senin sonuç çok güzel çıkmış canım hayırlı olsun:)ŞİMDİ SORDUM 2280 ÇIKMIŞ NORMAL Mİ? BEN ANLAMIYORUM ÇÜNKÜ
Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor hamilelik.
Benim de 94tu adetimi 1 gün geçince..Hayırlı olsun canım
Konu sahibi nasılsın :)Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktıbenim gibi olan var mı toplanàlim
.Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor hamilelik
Allah yardimcın olsun canım ilk bebeğin mi.
Sağol canım.Bulantilarla devam ediyor hamilelik..Uykularimi bile bölüyor...
.Allah yardimcın olsun canım ilk bebeğin mi
Keseyi kacta gordun canim? Hayirli olsun bebegin4+2 benim de Allahım nasip ederse bugün beta 858 cıktı
Keseyi gördüğüm gün beta yaptırmadık 2000 üzeri görüyorsun sanırım saolasın canm amin inşallahKeseyi kacta gordun canim? Hayirli olsun bebegin
İyiyim canım tskler ama bulantı ve iştahsızlik çekiyorum duygusal olarak da çok farklı biraz hassas alıngan oldum dua edebilir misin bana .Konu sahibi nasılsın :)
Ederdim tabi canım. Bende yeni hamisim migde bulantılarım ve kasik ağrılarım çok fazla, bende duygusallastim:) ikinci çocuğuma hamileyim. ALLAH yardımcımız olsun inşallahİyiyim canım tskler ama bulantı ve iştahsızlik çekiyorum duygusal olarak da çok farklı biraz hassas alıngan oldum dua edebilir misin bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?