- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.118
- 133
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Neden katlanıyorsun gençliğine yazık değil mi?
Kişi kendinden bilir işi diye bir laf var kv o hesap olmuş demek oğlunu biliyor
kendime güveniyorum tabi saklayacagim. kimse saklamasa saklamasin.Eşinize çevrenize kendinize güvenmiyorsunuz sanırım saklıyormuşsunuz. Allah kolaylık versin.
bak şu yazdıklarını bir okusana bir insan kendine bunları neden reva görür?Allah korkum var diye şimdiye kadar dayandım başkası olsa inanın durmazdı. Dul kalmaktan korktuğum için dayandım. Belki yardıma ihtiyacı vardır dedim doktora götürdüm bin kavgayla geldi kabul etmedi. Bazen kardeş kanka diyor bana. Aşırı sakin diye bu vurdumduymazlığı huyundan sanırım. Ben öpmek isteyince yüzünü çeviriyor iğreniyor sanki. Hani onu geçtim el tutma kavgası yapıyoruz. Daha ailesinin yanına el öpmeye gittim annesi ağzına geleni saydı bana. namusuma bile iftira attı bu kadar terbiyesiz bir aile. Annesine dönüp tek kelime etmedi senin yüzünden annem bana küsmüş dedi. O zaman bile sırf rencide etmeyeyim diye annesine söylemedim
kararlara kendilerine birakiyorumEşi "sorun bende gayim" diye bilse zaten baştan evlenmezdi. Ben şimdiye kadar "evet sorunlu olan oğlum" diyen sadece bir anne gördüm, o da kızı evlenmemesi için ikna etmeye çalışmış zamanında. Ama ne kız ne ailesi anneye kulak asmış. Sonuc olarak doktor raporları var adamin sorunlari ile ilgili. Mahkeme delil olarak kabul eder. Kayinvalideye ayri dava acsin.madem öyle bir iddiasi var ispatlamak zorunda o kalır
Ayı olduğunun farkında yani.Gayet güzel bayanım kendimden iğrenir oldum. Evde tek yaptığı tv izlemek. Ruhum acıyor ağlıyorum tek bir teselli vermiyor gülüyor bana abartıyorsun diyor. Ben dokununca sarılınca ruhuma çok iyi geliyor sana ayıcık alacağım ona sarıl diyor.
kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
kendime güveniyorum tabi saklayacagim. kimse saklamasa saklamasin.
teşekkür ederim.
Sevişmek de istiyor onu napacakDul kalmaktan korkuyorsan bosanma . Tazminatla parayla canini acitmak istiyormussun madem ye ic gez
Ben şok su an.kendime güveniyorum tabi saklayacagim. kimse saklamasa saklamasin.
teşekkür ederim.
Benim de aklıma o geldi.Doktor raporu da aynı işi görür. Kızlık mendilini taşıyanı ilk defa duyuyorum. Mendildeki kana inanmayıp sen kolunu kesip surmussundur diyen olursa ne cevap vereceksiniz?
Benim de aklıma o geldi.
Mendille bekaret ispatlanıyorsa iyiymiş ya hepimiz bakire oluruz.
Kusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.
Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?
onun icin bir onerim yokSevişmek de istiyor onu napacakBoşanması en iyisi...
Garanti belgesi niyetine mi taşıncakmış? Çok özür dilerim ama ilk defakayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
Üst yorumlarda bir hanımefendi birileri onun bekaretine laf attığı zaman kızlık mendiline sürdüğü kanı gösteriyormuş bak ben bakireydim diyerekten. Bezi de yanında taşıyormuş. O kadar hayati değer taşıyor yani birkaç damla kan iftirayı önlemek icin
Bekaretimizi kaybettiğimizde yanımızda bulunan mendile mi siliyormuşuz kanı? Tüh atlamışım ben onu, bileydim yapar çerveletir duvara asardım. Ben direkt duş giderinden kanalizasyona gönderdim değerli hazineyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?