Tazminat davası açmalı mıyım?

Neden katlanıyorsun gençliğine yazık değil mi?
Kişi kendinden bilir işi diye bir laf var kv o hesap olmuş demek oğlunu biliyor

doğru haklısın dul kalmaktan daha kötü ne olabilir ki..

hatta eminim ölümden bile beterdir

hırsızlık , arsızlık , namussuzluktan bile beterdir..

dul olan insan içine çıkamaz, hatta elinden ekmek de yenmez değil mi...

zira biz sadece bir nikah akdi ile var olabilirz, bi erkek olmazsa hayatımızda vay halimize... ah heleki o zar kanamazsa bir de vah gidene vah gideneee

bak şu yazdıklarını bir okusana bir insan kendine bunları neden reva görür?

kararlara kendilerine birakiyorum
kusura bakmayin böle bi cümle yazdiysam .
iyi günler dilerim.

Ayı olduğunun farkında yani.

Ben tabiri caizse nüfus cüzdanımı yanıma almakta zorlanırken, o pis bezi yanınızdan ayırmıyor musunuz gerçekten?
Hakikaten şok oldum.
Kime neyi ispatlıyorsunuz yahu?

kendime güveniyorum tabi saklayacagim. kimse saklamasa saklamasin.
teşekkür ederim.

Doktor raporu da aynı işi görür. Kızlık mendilini taşıyanı ilk defa duyuyorum. Mendildeki kana inanmayıp sen kolunu kesip surmussundur diyen olursa ne cevap vereceksiniz?

Dul kalmaktan korkuyorsan bosanma . Tazminatla parayla canini acitmak istiyormussun madem ye ic gez

kendime güveniyorum tabi saklayacagim. kimse saklamasa saklamasin.
teşekkür ederim.
Ben şok su an. Ilk mesajda espri yaptin sandim. Peki nerede sakliyorsun? cerceve de yaptirsaydin daha korunakli olur

Doktor raporu da aynı işi görür. Kızlık mendilini taşıyanı ilk defa duyuyorum. Mendildeki kana inanmayıp sen kolunu kesip surmussundur diyen olursa ne cevap vereceksiniz?
Benim de aklıma o geldi.
Mendille bekaret ispatlanıyorsa iyiymiş ya hepimiz bakire oluruz.

Kusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.

Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?

Üst yorumlarda bir hanımefendi birileri onun bekaretine laf attığı zaman kızlık mendiline sürdüğü kanı gösteriyormuş bak ben bakireydim diyerekten. Bezi de yanında taşıyormuş. O kadar hayati değer taşıyor yani birkaç damla kan iftirayı önlemek icin

Garanti belgesi niyetine mi taşıncakmış? Çok özür dilerim ama ilk defa Olur da bir gün bu bekaret anlam ve önemini yitirirse yan özellikler var mı? Mesela insani değerlere dair, çünkü o mendilde çıktı diye gerim gerim gerindiğimiz öve öve bitiremediğimiz kan tek kullanımlık ya sonra? Mesela 2. Evlilikte de geçerli oluyor mu o mendil?

Bekaretimizi kaybettiğimizde yanımızda bulunan mendile mi siliyormuşuz kanı? Tüh atlamışım ben onu, bileydim yapar çerveletir duvara asardım. Ben direkt duş giderinden kanalizasyona gönderdim değerli hazineyi.

Tüh ya şimdi biri size sen kız değildin diye iftira atsa sizi kurtaracak kızlık mendiliniz de yok. Nasıl kapatacaksınız milletin ağzını

8 ocaktaki koynunda 6aylık evlisin. 10 ocaktaki konunda 5aylık evlisin. 12 şubattaki konunda 4aylık evlisin. Gerçekten kaç aylık evlisin? Bu kadar kısa sürede adamı isteksiz iktidarsız cinsel sorunlu ilan etmişsiniz. Bence sizin niyetiniz kötü. Amacınız tazminat nafaka alıp evliliği bitirmek gibi geldi kusura bakmayın. Sizin tavırlarınız sözleriniz bu hale getirmiş olamaz mı? Hadi 7aylık evlisin diyelim. İlk konunu ocakta açmışsın daha 2aylık evliyken yani e bi dur bismillah bacım. Adamı da 2ayda yemiş bitirmişsin gibi geldi. Diğer bir varsayım daha var bence sen bizimle dalga geçiyorsun gerçek değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…