- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
kimse kimseye bise ispat etmek zorunda degildir. sen mendilini cerceveletip kapının girisine askayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
HAFTADA 1 OLUYOR BAZEN 2 ama gir çık sadece o kadar ben hiç zevk almıyorum kadın gibi hissettirmiyor çok kibarNasıl dayanıyorsun şuan nasıl düzelme olmadı mı? İlişki ne sıklıkla oluyor
Detaylarını sormadım üzmemek için. Zaten 1-2 sene sonra başkasıyla evlendi. Şimdi mutlu ve 2 çocuğu var.Off ya çok sürmüş ve 15 bin için değmemiş. Eşi benim eşim gibi miydi? Neden o kadar sürmüş
İroni dimi bu?kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
İroni dimi bu?
Töbe estağfurullah. Hemcinslerimiz bile bunu diyorsa yandık.
Elimi kesip mendile sürmediğim ne malum
kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir
bence kayınvalidene iftira davası açabilirsin...Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Boşanma davası açarken manevi tazminat talep etmeyi düşünüyorum. 50 bin 80 bin 100 bin kadar. Ne diyorsunuz bu konuda? Çok yıprandım
Dediklerinize aynen katılıyorum ve ekleme olarakAman Allahım. Yani genc kızlarımıza böyle tavsiye verilir mi. Kanamayanlar var o ayrı.. Ama insan sırf cahillerin ağzını kapatmak adına kendini böyle küçük düşürmez. Ne demek çıkartip göstermek. Onlar arsız edepsiz diye aynı kafadan gitmemek lazım.
Haklısınız. İhtiyacı olan kadınlara zaten komik rakamlar ödeniyordu. Şimdi iyice çıkmaza girecekler. Belki de geçim korkusuyla mutsuzluğa daha kötüsü şiddete katlanacaklar. Bunu yapmaya hakları yok.Kusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.
Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?
dimdik güçlü bir insan olsun diye yazdim
Kocanız ölürse dul kalıyorsunuz,boşanınca değil.Hayır 50 bine iner o. aylık 10 binden fazla kazanıyor eşim. Ben tazminatsız boşanırsam annesi benim namusuma iftira atacak. daha önce attı. Ben dul kalacağım bir bayan olarak bundan daha kötü bir durum var mı sizce?
kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
Neeyy ahahahahakayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
Ben şok su an.Ilk mesajda espri yaptin sandim. Peki nerede sakliyorsun? cerceve de yaptirsaydin daha korunakli olur
Benim de aklıma o geldi.
Mendille bekaret ispatlanıyorsa iyiymiş ya hepimiz bakire oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?