Vaooovv sonuç mükemmel olmuş canım! yalnız 6. resim beni biraz korkuttu. su mu topladı cildin, öyle görünüyor, umarım öyle olmamıştır. %20lik uygulama yapmışsın sen, %15den farkı nedir acaba, daha mı ağır oluyor? cildim de sivilce sorunu yok ama yer yer lekeler var, onun için kullanmayı düşünüyorum açıkçası. 1 ay kullandığını yazmışsın, acaba 1 ay boyunca her gün mü kullandın yoksa ara mı verdin? suyla durulamamışsın yüzünü, acaba durularsak etkisini pek göstermez mi? son olarak nerden aldın peelingi, her yere güvenilmiyor çünkü.
sorular çok bende eheh:) geçmiş olsun.
aldığın yerin linkini atarsan çok sevinirim canım. bi de bişey daha sormak istiyorum, malum yaz geldi, güneş iyice etkisini göstermeye başladı. peeling için sence bu ara iyi bi zamanlama olabilir mi? yoksa sonbaharı mı bekleyeyim, sen güneşten nasıl korundun ya da bu işlemi yatmadan önce mi uyguladın? akşam uygulasam sabah günlük yaşantıma devam edebilir miyim, güneş zararlı olur mu yine de ? :/
Arkadaşlar merhaba!TCA uygulamasıyla ilgi bir çok soru soruluyor.Uygulamadan sonra işe gidebilir miyim? Dışarı çıkabilirmiyim? gibi.Cevabı resimleri görünce kendiniz verinÖncelikle göz zevkinizi bozduğum için şimdiden özür dilerim Resimlerin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.Çok kötü bir görüntü olduğu için resimlere saç,gözlük koydum.Uygulama öncesi resmim yok malesef.
Ben %20 lik kullanıyorum.Bu uygulamaya lekeler ve siviceler için başladım.Bu 5. uygulamam ve sonuçtan çok memnunum.İzler lekeler tamamen bitti.Uygulamayı yapalı 1 ay oldu regl dönemimde bile hiç sivilcem çıkmadı.Sanırım benim sivilcelerim gözenekler tıkalı olduğu için çıkıyormuş.İnşallah böyle devam eder. Sivilceler için doktorada gittim verdiği ilaçlar klasik.Hapları kullanırken gidiyordu.Bitince anında çıkıyorlardı.
Uygulamayı bu sefer derin yaptım sanırım.Beyazlaşıncaya kadar bekledim.Siz bu konuda biraz tedbirli olun.Çünkü çok fazla yanma oluyor.Gözlerimden hatta burnumdan yaşlar aktı.O yüzden yine üstüne basarak söylüyorum dikkatli olun.İlk 5 gün yüzüme hiç su değdirmedim. Sürekli olarak bepanthene plus sürdüm.Sürekli hareket ettiği için Soyulma önce ağız kısmından başlıyor.Kenarlardan çatlamaya başlıyor.Ama ben hiç kendim soymadım.O yüzden iz leke kalmadı çok şükür.Tca uygulamasından sonra pişman olan, leke ve izlerden şikayetçi olan çok kişi olmuş.Kendin asılıp soymadığın sürece iz kalmıyor. 5. günden sonra hafif hafif soydum ama zorlamadım.Soyulma bitince bepanthene kreme döndüm.Gündüzleri bepanthene, akşamları sadece alın ve burun bölgemde La Roche Posay Effaclar Duo kullanıyorum.Çünkü benim o bölgelerde yağlanma oluyor.Onun dışında hiç bakım yapmıyorum.Çünkü cilt hassaslaştığı için tepki gösterebilir diye düşünüyorum. .
Ayrıca bundan önceki uygulamada yüzümün kenarlarına,saç kenarlarının olduğu yere uzak sürmüşüm.Oyüzden kenarda çizgi şeklinde bi iz görünüyordu.Son uygulamada saç diplerine doğru sürdüm o izde geçti şükür.Bu notuda eklemek istedim.
Yani bu Tca hassas ve sabır gerektiren bir işlem.Lekelerden kurtulayım derken daha beter olmasın yüzünüz.
RESİMLERDEN ALINTI YAPMAYALIM LÜTFEN!
1-Eki Görüntüle 408474 2-Eki Görüntüle 408475 3-Eki Görüntüle 408476
4-Eki Görüntüle 408478 5-Eki Görüntüle 408479 6-Eki Görüntüle 408480
7-Eki Görüntüle 408481 8-Eki Görüntüle 408482 9-Eki Görüntüle 408483
Son iki resim tamamen soyulmuş hali.7. resim karanlık çıkmış biraz.Normalde beyaz tenliyim.9.resim ışıklı ortamda çekildi.
1 hafta içinde mi en son haline ulaştın?..ve en son fotodaki halin ,tca nın kaç seans uygulanmış hali?
valla fotoşop filan değilse fotolar, süper..
Arkadaşlar merhaba!TCA uygulamasıyla ilgi bir çok soru soruluyor.Uygulamadan sonra işe gidebilir miyim? Dışarı çıkabilirmiyim? gibi.Cevabı resimleri görünce kendiniz verinÖncelikle göz zevkinizi bozduğum için şimdiden özür dilerim Resimlerin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.Çok kötü bir görüntü olduğu için resimlere saç,gözlük koydum.Uygulama öncesi resmim yok malesef.
Ben %20 lik kullanıyorum.Bu uygulamaya lekeler ve siviceler için başladım.Bu 5. uygulamam ve sonuçtan çok memnunum.İzler lekeler tamamen bitti.Uygulamayı yapalı 1 ay oldu regl dönemimde bile hiç sivilcem çıkmadı.Sanırım benim sivilcelerim gözenekler tıkalı olduğu için çıkıyormuş.İnşallah böyle devam eder. Sivilceler için doktorada gittim verdiği ilaçlar klasik.Hapları kullanırken gidiyordu.Bitince anında çıkıyorlardı.
Uygulamayı bu sefer derin yaptım sanırım.Beyazlaşıncaya kadar bekledim.Siz bu konuda biraz tedbirli olun.Çünkü çok fazla yanma oluyor.Gözlerimden hatta burnumdan yaşlar aktı.O yüzden yine üstüne basarak söylüyorum dikkatli olun.İlk 5 gün yüzüme hiç su değdirmedim. Sürekli olarak bepanthene plus sürdüm.Sürekli hareket ettiği için Soyulma önce ağız kısmından başlıyor.Kenarlardan çatlamaya başlıyor.Ama ben hiç kendim soymadım.O yüzden iz leke kalmadı çok şükür.Tca uygulamasından sonra pişman olan, leke ve izlerden şikayetçi olan çok kişi olmuş.Kendin asılıp soymadığın sürece iz kalmıyor. 5. günden sonra hafif hafif soydum ama zorlamadım.Soyulma bitince bepanthene kreme döndüm.Gündüzleri bepanthene, akşamları sadece alın ve burun bölgemde La Roche Posay Effaclar Duo kullanıyorum.Çünkü benim o bölgelerde yağlanma oluyor.Onun dışında hiç bakım yapmıyorum.Çünkü cilt hassaslaştığı için tepki gösterebilir diye düşünüyorum. .
Ayrıca bundan önceki uygulamada yüzümün kenarlarına,saç kenarlarının olduğu yere uzak sürmüşüm.Oyüzden kenarda çizgi şeklinde bi iz görünüyordu.Son uygulamada saç diplerine doğru sürdüm o izde geçti şükür.Bu notuda eklemek istedim.
Yani bu Tca hassas ve sabır gerektiren bir işlem.Lekelerden kurtulayım derken daha beter olmasın yüzünüz.
RESİMLERDEN ALINTI YAPMAYALIM LÜTFEN!
1-Eki Görüntüle 408474 2-Eki Görüntüle 408475 3-Eki Görüntüle 408476
4-Eki Görüntüle 408478 5-Eki Görüntüle 408479 6-Eki Görüntüle 408480
7-Eki Görüntüle 408481 8-Eki Görüntüle 408482 9-Eki Görüntüle 408483
Son iki resim tamamen soyulmuş hali.7. resim karanlık çıkmış biraz.Normalde beyaz tenliyim.9.resim ışıklı ortamda çekildi.
selam cnm oncelikle seni cesaretinden dolayi tebrik etmek istiyorum :)
Bende acne izlerimden sikayetçiyim ve bu peeling isini kafama taktim yapmak istiorm..su an roaccutane kullaniyorum tedavimin sonuna geldim sivilcem kalmadi ama izlerim var.
Senin sivilce izlerin derinmiydi ? Benimkiler çok fazla belirgin degil ama yinede rahatsiz edio beni. Helede terleyince falan mesela iyice belirgin oluyo :/
Kisa dogru bende TCA peeling uygulamak istiyorum.
Sana birkaç sorum olucak.
- ilk uyugulamamda saç diplerime surmedim demissin, kaç seans yaptin ?
- Yan etkisini falan gordunmu?
- bepantheneyi soyulma sureci esnasinda mi kullandin , yoksa soyulma tamamen bittikten sonrami?
- nerden siparis verdin ? ben yurtdisinda yasiyorumm
aldığın yerin linkini bana da özelden atarsan sevinirim.
1 hafta içinde mi en son haline ulaştın?..ve en son fotodaki halin ,tca nın kaç seans uygulanmış hali?
valla fotoşop filan değilse fotolar, süper..
yaaff sen naaptın hacıı :) bu mikemmel bişi o halde... arkadaşımın sorularına katılmakla beraber yineliyorum her gün mü sürüyosun bu şeysii?? we her gün böyle deri atar gibi kabuk mu kalkıyor yüzünden ..doğru mu anlamışım :))
bana da link banada link lüütfeenn :)))
Bu Tca siyah noktaları yok ediyor mu ?
yaaa maşallah yüzün çok güzel olmuş bebek poposu gibiii =)) ben de istiyorum yaaaama şu an yaza girmek üzere olduğumuz için tereddütteyim o yüzden sana bir iki soru sormak istiyorum:S
şimdi bu işlemi yüzümüze uyguladıktan sonra bir hafta hiç dışarı çıkmasak daha sonra yüksek faktörlü güneş kremi sürerek dışarı çıksak bir sorun olur mu ? bir de yüzünün önceki hali nasıl yani izlerinin durumu neydi? en son olarak arkadaşların sorduğu gibi ne kadarlık bir seans ve toplam kaç ayın sonucu yüzün bu duruma geldi ?? bir de bana özelden aldığın yerin linkini atabilirsen çok sevinirimmm ...
toplam seti kaç paraya aldın canım bilgi verirmisin ?
kızlar bı bkın bugun tca uyguladım yuzume ılk kez bı kac gun once alnıma uyguladım su ıle yıkadım cok bkletmedım cok ınce syuldu
dunde ceneme ynklarıma burnuma uyguladım bu sefer dha fazla bklettım 1 bucuk dk kdr bepantnle sonlandrdım goz altıma tsrmsıım frkında olamadan suan sol yanagım cenem gozaltım mor kahve sıyah arası ama cok koyu lutfen yrdım edın bu nrmalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?