- Konu Sahibi kxuxllxuxmango
-
bu ürünleri kullananlara tavsıyem eczanede yaptırmaları. internette çok pahalı çünkü. ben bugün bir arkadaşımın tanıdıgı bir eczaneye yaptırdım .
%30luk tca 50 ml'lik distile su = 30tl
%15 salisilik asit + %15 laktik asit 50ml2lik distile su = 20 tl .
elinizde hem 50 mllik bir karışım oluyor hemde çok uyguna geliyor .aldıklarınız hem 30mllik hemde çok daha pahalı .
tcanın kg'ı 500tl civarı. salisilik asit ve laktik asidin kg'ı 200 tl civarı. zaten çok az konuluyor bu karışımlara .geriye distile suya koyup karıştırması kalıyor eczacının.
bu ürünleri kullananlara tavsıyem eczanede yaptırmaları. internette çok pahalı çünkü. ben bugün bir arkadaşımın tanıdıgı bir eczaneye yaptırdım .
%15 salisilik asit + %15 laktik asit 50ml2lik distile su = 20 tl .
elinizde hem 50 mllik bir karışım oluyor hemde çok uyguna geliyor .aldıklarınız hem 30mllik hemde çok daha pahalı .
tcanın kg'ı 500tl civarı. salisilik asit ve laktik asidin kg'ı 200 tl civarı. zaten çok az konuluyor bu karışımlara .geriye distile suya koyup karıştırması kalıyor eczacının.
Canım,biraz detay verir misn?Memnun musun? :) birde
%15 salisilik asit + %15 laktik asit 50ml2lik distile su = 20 tl
Bunlar iki ayrı karışım değil mi?
Evt bugun 2. günüm. Burun kenarları hala kırmızı :) Hatta biraz kabuklanmış gibi ( belki de yanıktır ) bir tuhaf dokununca pütürlü...Zaten sürer sürmez oralar hemen yanmıstı. Hassas yerler sanırım. Ama haftasonu gecer büyük ihtimalle.
Bazı sivilce lekelerin kızarık. ( Aktif sivilcem yok sadece hafif açık renk LEKELER var )
Kullanma amacım, yüzüm biraz soyulsun, beyazlasın, siyah noktalar azalsın, gözenekler küçülsün BU KADAR
Ayrıca anti-aging özelliği de varmış sanırım daha ne olsun. ( Kleopatra zillisinin bir bildiği vardır. Bakınız: Süt banyoları ) :)
Ayrıca salisilik asid denemeyi de düşünuyorum ilerde. Sivilce ve siyah noktalara en iyi geleni bu. Çünkü gözenek içlerine de girerek temizliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?