haklısın evet ama bu seferde bazı şeyleri ispat etmesi zorlastı...
umarım onun hakkında en hayırlısı ne olacaksa o şekilde hareket etsin.
Anneside inşallah bu konuda arkasında durur.
kadın olmak bu ülkede bu toplumda böyle durumlrala karşılaşınca taş olsaydık dedirten cinsten bir zihniyetin tam ortasınayız hani şehir metropol dediğimiz yerler varya işte en çok böyle yerlerde yadırganıyor konuşuluyor hatta ileri gidilip kadın kuyruk sallamasa erkek gitmezdi bile deniyor cesaret .... koskoca bir muamma hangimiz konuşurduk böyle bir durumda 1 elin parmaklarını geçmezdi sayısı belkide korkuyordum demişsin kendine bile itiraf edemediğini artık paylaşıyorsun bu bile çokk güzel bir adım sana cesaret değil destek lazım inşallah bu desteği ailenden görürsün
ben de küçükken teyzemin kızının tacizine uğramıştım..küçüktüm ve sesimi çıkartamadım.Annemlere söylemesinden korkuyordum sanki bir kabahatim varmış gibi.
Aradan yıllar geçti evlendi,düğününe gittim oynadım her anını fotograf makinasına çektim.Ama nefretim asla dinmedi.Hep beddua dolu bir çocukluk geçirdim.Sevgilimle ilk kez öpüştüğümde ağladım,o zamanları silemedim zihnimden..
Biliyorum ki asla mutlu olamayacak..Ne bu dünyada ne öbür tarafta..İşin en acı kısmı nedir bilir misiniz?Artık 20 yaşında,hukuk fakültesi öğrencisi,kendıne güvenen bir insan olmama rağmen hala onunla aynı ortamdayken kimseyle göz göze gelemem.Başımı önüme eğerim.Sizinki kadar ağır bir durum değil ama..Toplumdaki önyargılar bizi doğuştan kuşatıyor,yoksa küçücük kız neden çekinsin..Anneler,çok dikkatli olsunlar..
İşte bu da benim yıllardır herkesten gizlediğim sırrım..Allah yardımcın olsun.Umarım geri kalan hayatında çok çok mutlu olursun ve hak ettiğin mutluluğu yakalarsın. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?