te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

kadın olmak bu ülkede bu toplumda böyle durumlrala karşılaşınca taş olsaydık dedirten cinsten bir zihniyetin tam ortasınayız hani şehir metropol dediğimiz yerler varya işte en çok böyle yerlerde yadırganıyor konuşuluyor hatta ileri gidilip kadın kuyruk sallamasa erkek gitmezdi bile deniyor cesaret .... koskoca bir muamma hangimiz konuşurduk böyle bir durumda 1 elin parmaklarını geçmezdi sayısı belkide korkuyordum demişsin kendine bile itiraf edemediğini artık paylaşıyorsun bu bile çokk güzel bir adım sana cesaret değil destek lazım inşallah bu desteği ailenden görürsün

canım öncelikle çok üzüldüm.
keşke zamanında buna engel olabilseydin veye durumu saklamayıp onun da cezasını çekmesni sağlasaydın.tabi şuan bunları söylemek için çok gec,benim sana tavsiyem madem kızlığının bozulup bozulmadığından emin değilsin, bi jinekolağa görün ve durumundan emin ol.ona göre hareket edersin.birini seviyosun ve evlenmek istyosun ama böyle bişi yüzünden hayallerni terk etme.önce bi doktora git sonrasını konuşalım.eğer sonuç olumlu olursa zaten hiç üüzlme derim.ama o şerefsiz de yaptığının hesabını vermeli.bu konuyu böle kapatma sakın.sana yaşattıklarnın cezasını çeksin.

haklısın evet ama bu seferde bazı şeyleri ispat etmesi zorlastı...
umarım onun hakkında en hayırlısı ne olacaksa o şekilde hareket etsin.
Anneside inşallah bu konuda arkasında durur.

İnsanda yeterli cesaret olmazsa destek bir şeye yaramaz...Cesareti olursa destek de arar kendine,mücadele etme gücü de olur....İnşallah herşey yoluna girer ezelcim...:Saruboceq:

Allah belasını versın o yaratığın! senı çok ıyı anlıyorum... (benzer durumdaydım ama senın kadar kötüsünü yaşamadım) insan elı kolu bağlı kalıyor..... :a015: Şu anda kaç yaşındasın?

Okurken gözlerimden yaş geldi allah yardımcın olsun inşsllah bişey olmamıştır canım ama saklı bi doktora gitsen içini rahatlatsan başkada bişey aklıma gelmiyo

Bekarete bişey olmasa herşey tamam mı,sorun yok mu o zaman..?

Beyin ve kalpte açılır asıl yara...Bu bir tecavüz durumu.....Oh bekaretim bozulmamış diye düşünse bile hayatı boyunca o iğrenç herif aklında olucak..ınşallah Allahından bulur sapık herif...

kanım dondu kanımmm...
resmen kilitlenip kaldım..
ne yorum yazacağımı bile bilemiyorum şu an ellerim titriyor...

cok uzldum canim ya.. cok kotu bi durum Allah kimsenin basina vermesin.. ama bu sirla nereye kadar gidebilirsinki.. bence durumu once annene anlat.. mutlaka seni anlayacaktir korktugundan dolayi ona basta anlatmadigini anlayacaktir canim..

Şimdi ne yapiyor o pislik herif böylelerinin varya ne yapmalı anladınız

::öncelikle Allah yardımcın olsun ama bu olayı annene mutlaka anlatmalısın
şunu bilki bir anne çocuğu için yaşar bütün gücüyle arkanda olacaktır sonra siz polise başvurduktan sonra onlar sizi zaten ne yapmanız konusunda yönlendirirler mesajları silme bu aşağlık şerefsizin yaptıkları yanına kalmamalı mutlaka cezasını çekmesi lazımklava:

canım ya yazını okurken çok üzüldüm ruhum sıkıldı bir insan nasıl yapar böyle birşeyi keske ozamanlar annene anlatsaydın senelerin bu sıkıntıyla geçmeseydi evet bazen ailelerimiz bile bizi koruyamıyo çünkü ortalık sütü bozuk insanlarla dolu evlilik yapman bence suan yanlış çünkü evlensende hala o korkular var cinsel yaşamının sağlıklı olacağını sanmıyorum mutlaka konuyu ailenden birine aç hatta bir yardım alman dahada iyi olacaktır sonu dahada kötü olmadan rabbim yardımcın olsun öyle sütü bozuklarda aramızda rahatca geziyo ya bende ona hayret ediyorum allah sonumuzu hayır etsin dünyanın çivisi çıkmıs

ezelden uzun süredir ses yok neler oldu acaba dr,annesi ne dedi?umarım her şey yolundadır...

YA HEPSINI Okuyamadım sınırden delırmektenmı bılemıyorum ama kesınlıkle bırılerıne anlatmalısın aılene ve sonrada tabıkıe polıse. Bu yakın zamanda gene sıze gelırse ya tekrar tehdıtlerle sana bısey yaparsa yaa dusunemıyorum (((((

ben de küçükken teyzemin kızının tacizine uğramıştım..küçüktüm ve sesimi çıkartamadım.Annemlere söylemesinden korkuyordum sanki bir kabahatim varmış gibi.
Aradan yıllar geçti evlendi,düğününe gittim oynadım her anını fotograf makinasına çektim.Ama nefretim asla dinmedi.Hep beddua dolu bir çocukluk geçirdim.Sevgilimle ilk kez öpüştüğümde ağladım,o zamanları silemedim zihnimden..
Biliyorum ki asla mutlu olamayacak..Ne bu dünyada ne öbür tarafta..İşin en acı kısmı nedir bilir misiniz?Artık 20 yaşında,hukuk fakültesi öğrencisi,kendıne güvenen bir insan olmama rağmen hala onunla aynı ortamdayken kimseyle göz göze gelemem.Başımı önüme eğerim.Sizinki kadar ağır bir durum değil ama..Toplumdaki önyargılar bizi doğuştan kuşatıyor,yoksa küçücük kız neden çekinsin..Anneler,çok dikkatli olsunlar..

İşte bu da benim yıllardır herkesten gizlediğim sırrım..Allah yardımcın olsun.Umarım geri kalan hayatında çok çok mutlu olursun ve hak ettiğin mutluluğu yakalarsın. :içelim:

Teyzenizin Kizi mi:1shok:
Allahim daral geldi ne sapik insanlar var...Allah hepsini bildigi gibi yapsin pislikler

insan nedense kendini suçlu hissediyor bu durumlarda
ama asıl suç karşı tarafın karşı tarafın yanlışı hatası
keşke annenize söyleseydniz
ama yinede kendinizi hatalı görmeyim
erkek arkadaşınıza anlatsanız nasıl karşılar

ailenizden hiç bir şey gizlememeliydiniz
çok yanlış yapmışsınız
tehdit mi etti ne yapabilirdi ki?
ben onu kendi ellerimle parçalardım
söylemedin ne oldu daha mı iyi oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…