te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

Hemen git öldür demiyoruz zaten canım..Ailene söyle,savcılığa git,delilleri göster ,vs ...Yaptığı yanına kalmasın,kanunu yönden cezasını çeksin ,değilse senin evlenince de peşini bırakmaz bu iğrenç sapık diyoruz....

öf ya nasil pislik biriymis adi sapik....
kimbilir ne kadar üzüldün, nasil bi bunalim gecirdin, halada geciriyosun. cok zor gercekden...akraba bide. demekki kimseye güvenmememiz gerek....
tikandim resmen....

bu mesajından birşey anlamadım ? kim çürütüyor ben mi ? genel konuşma yapıyoruz.kişisel alınganlıklar yapmayın rica ederim...

Tecavüzcü ile evlenen bayan kendi affettiği için evleniyordur..Ya da daha önceden sevdiği biridir..Ceza çekmesin diye bence..yoksa kim kendine tecavüz eden sevmediği bir adamla evlenmeye sıcak bakar ki

okudum yazılanları canım, herkes sinirle ve içinde uyanan nefret duygularıyla söylemiş bunları. benim de içimden bin beterini söylemek geliyor ama konu hassas, o bakımdan benneyaptımki

okudum yazılanları canım, herkes sinirle ve içinde uyanan nefret duygularıyla söylemiş bunları. benim de içimden bin beterini söylemek geliyor ama konu hassas, o bakımdan benneyaptımki

Haklısın canım,etkileyip arkadaşın bir yanlışına sebep olmamak lazım..

dar bir çevrede oturan namusun zardan ibaret olduğunu sanan bir toplumda yaşayan tecavüzcüsüyle evlenmek zorunda kalan kadınların olduğu bir ülkedeyiz..
hayat bizim çevremizdeki kadar değil..
herkes bizim çevremizdeki kadar modern,iyi şartlara sahip,anlayışlı eğitimli değil...
bunlar gerçek şeyler...
bir düzeltme yapmak istiyorum daha fazla yazmayacağım.
ben "şikayet etmesin" görüşünü savunmuyorum.sonuna kadar cezasını çekmeli o adi sapık.
ancak üstünden uzun zaman geçmiş ve kendini anlatmakta zorluk çekebilir ezel diyorum.keike o anda söyleseydi ama bu herzaman mümkün olmuyor her insan bu kadr çabuk tepki veremeyebiliyor..asarım keserim demekle olmuyor istesende olamayabiliyor...ya da tepki verdiğinle ne ile karşılaşacağını bilemeyebiliyorsun..tüm yazdığım şeyler verdiğim örnekler bu yüzdendi...
haberler de okuyoruz çocuk annesine söylüyor kadın önemsemiyor çocuk tecavüze uğramaya devam ediyor..anlayışlı düşünceli çocuğu için canını verecek anneler varken böyle de ebeveynler var bunlar yadsınamaz kimin durumu ailesi görüşü nasıldır bilemeyiz...

Bunu değiştirmek bizim elimizde..Ne kadar bilinçli olursak ve çocuklarımızı yetiştirirken bunlara ne kadar dikkat edersek zamanla yayılacaktır bu inşallah.....:Saruboceq:

Her şey kadında herşey anne de bitiyor..Çünkü anne yetiştiriyor erkeği de kadını da......

Kadının eğitimi şart...

taciz ile tecavüz çok farklı bir durum ki ezel tecavuze uğradığında çocuk yaştaymış...artı otobüste tacize uğradınız bağırdınız adamı sopalayıp attılar minibüsten size taciz edenide o otobüstekileride görme ihtimaliniz çok düşük:1closedeyes:
burda ama kız baskıcı bir ailede büyüdüğünü tabak kırsa bile annesinin kızdığını söylüyor..tecavüz edende halasının oğlu...
hiçbir şey o kadar kolay değil arkadaşım.kendisi ile yetişirken yeterince konusup,bilgilenen ve hiçbir şey saklamaması gerektiğini her zaman sevip sahip çıkacaklarını söyleyen bir ailede büyüseydi eminim bu konuda bu kadar da korkak davranmayacaktı.kötükedihüso

Son düzenleme:

padişahın oğlu,başbakan olsa tecavüz, tehdit etme hakkı olacak mı yani pardon?lmaz:

Tecavüzle tacizin farklı olduğunu herkes biliyor..yerimsenibenTecavüze uğrasaydım ben kesinlikle susup içime atmazdım....
Annem babam beni küçük yaştan beri bu şekilde yetiştirdikleri için...........

Kadınlar kızlar haklarını bilmiyorlar ve kendilerine yeterince güvenmiyorlar ne acı......

işte canım malesef ezel bu şekilde böyle bir güvenle büyümediği için şu anda bu korkuyu yaşıyor:teselli:

alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis sevgili margarin bu konuyla ilgili yazdiklarinizi okudum...size tamamen katiliyorum..ayrica oyle kotu bir olay yasadiginiz icinde gecmis olsun ..ustelik sokakta ki insanlarin bir de sanki siz sucluymussunuz gibi davranmasi daha da uzucu bi durum...ulkemizde boyle bir durumda destek olacak insanlar elbette var ama sayilari cok az malesef...keske herkes duyarli olsa ama degil...:sm_confused:

evet margarin bu konuda çok doğru konuşmuş..a.s.

işte canım malesef ezel bu şekilde böyle bir güvenle büyümediği için şu anda bu korkuyu yaşıyor:teselli:

ezel artık büyümüş,aklı başında bir kız.Buraya bunu yazmaya cesaret edebildiğine göre birşeyleri aşmaya başlamış demektir..:teselli:

Sadece biraz daha cesaret...a.s

ezel artık büyümüş,aklı başında bir kız.Buraya bunu yazmaya cesaret edebildiğine göre birşeyleri aşmaya başlamış demektir..:teselli:

Sadece biraz daha cesaret...a.s

haklısın evet ama bu seferde bazı şeyleri ispat etmesi zorlastı...
umarım onun hakkında en hayırlısı ne olacaksa o şekilde hareket etsin.
Anneside inşallah bu konuda arkasında durur.

haklısın evet ama bu seferde bazı şeyleri ispat etmesi zorlastı...
umarım onun hakkında en hayırlısı ne olacaksa o şekilde hareket etsin.
Anneside inşallah bu konuda arkasında durur.

Mesajları silmezse göstereceği deliller olur..O herif o kadar da zeki değil..Zeki olsa mesajla tacize devam etmezdi..Savcılığa başvurdu mu mesajları silse de ortaya çıkartılır o iğrenç sapığın tacizleri

Metaphora kullanıcısından alıntı ] yok artık söylediğim laftan bunu mu anladınız gerçekten ?

ben böyle bişey demek istemedim aklımdan dahi geçirmedim,yorumumu onlarca kişi okudu,üstüne onlarca yorum yapıldı,hiçkimse böyle bişey düşünmedi yazdığım yorumla ilgili (eminimki düşünse yazacak birçok kişi olurdu) ,o sizin kötü niyetinizle ilgili,forumda saygı duyduğum bir kullanıcısınız bu yorumunuza şaşırdım ve üzüldüm,dediğiniz şey benim kadınlığıma,zekama hakarettir,ve ben geri kafalı bir insan değilim.sert ve hassas bir konu olmasından dolayı bunu görmezden geliyorum

herkese sevgiler
[/QUOTE]

yanlış anladım sanırım canım afedersin... ama ben sizin ya da bu forumda bir başkasının kadınlığına,zekasına hakaret edicek biri değilim.Öyle bir saygısızlık,hadsizlik yapmakta ne benim nede bir başkasının hakkıdır.
bu konuda asla kötü niyetimden dolayı da yazmadım:1closedeyes: yazdığınız cümleyi yanlış anladığım ve sizi kırdığım için özür diliyorum.a.s.
Ama lütfen sizde benim niyetimle ilgli kötü ithamlarda bulunmayın.sonuçta bu gibi yanlış anlamalar olabiliyor.Önemli olan bunu düzgün bir şekilde belirtmektir.

Son düzenleme:
ezel cim ne kötü birsey yasamissin!!! sok oldum yaaaaa b devirde hic kimseye güvenmiyeceksin malesef. Keske o zaman annene aciklasaydin diyecem, ama o zaman kücüktün ve böyle birseyi aciklayamazdin!!! Simdi desen diyorum yani annene desen ki beni rahat birakmiyor pesimde falan desen tabi o kara günü aciklamadan, ve desen ki takip et anne birkac zaman...ne bileyim yaaaaaa baska biresy gelmiyor aklima...yada o H....N yanina gelmeden, ki sen diyorsun ki her seferinde geliyor, bir cihaz hazirlasan ses kaydetsen....ve sonra ailene dinletsen diyorum....
Sen bu durumdayken evlilik sana cok uzak yani sen istemeyeceksin...uzaklasmak isteyeceksin ve bu hep böyle devam edecek...bu kötü durumdan kurtulmalisin...önerdigim gibi ya anlatacaksin yada bunu icine gömüp unutmaya calisacaksin.
Diyorsunkli unutamiyorum!!!! en yakin bildigin kisiye bence anlat, annenle aran ii degilmi? ona anlatsan bu durumu...
bu durumdan kurtulmaya bak canim, cünkü senin yardima ihtiyacin var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…