bu tip insanlar ne sütü emio ya ne ara böle kirlendik biz hala hayretlerdeyim halanın oğlu abin kardeşin sayılır pislik ya gelde böle bi dünyaya çocuk getir nefret ediyorum ya...
ne olursa olsun ailene anlat canım o pislik daha da cesaretlenmesin emin ol ki ailen arkanda olucak emin ol
inanamiyorum yazılan bazı seylere..inanmak istemiyorum..hala söyleme diyen var..niye söylemesin ya??sustuğu için bu noktaya gelmiş kız..sustuğu için hayatını kuramıyor,sustuğu için psikolojisi bozulmuş,sustuğu için hala tehtid ediliyor,sustuğu için hala korkuyor..bunlarla yasamaya devam mı etsin sanki suc onunmus gibi?susmasının ne faydasını gördü ki bu kızcağız??
anasına da babasına da evliliği düşündüğü insana da bu olayı anlatmalı..artık susup icine atmamalı..eğer evlenmeyi düşündüğü insan yargılarsa zaten o adamla evlenmesin..söylemedi ve evlendi diyelim evliliğinde sorun olmaz mı??icinde böyle bir sırrı taşımak ölene kadar kolay mı?ya evlendiklerinde o pislik evlerine girip çıkarsa?böyle mı yasiycak bu kız??veya bu olay yüzünden cinsellik yasayamazsa kocasiyla?cocuğu olmazsa?kocası sormiycak mı?o zmn da mı suscak?
susma artık konus o şerefsizin yaptıgı yanına kar kalmasın..sen de bu yükü artık tek basına omuzlama..psikolojik destek al..ama artık susma..bak buraya yazman bile bir adım..yuzyuze konuşamam diyorsan yazarak anlat..kelimelere dok yaşadıklarını..inanmazlar diye korkma..seni tanımayan bizler inandık ailen mı sevdiğin mı inanmiycak?susma...
bi kardeşime anlattm o da zaten o kapıyı açmadıgım günden snra anlattm bana ona nedn böle tepkili oldugum usordu sölemek zorunda kaldm ve kardesm su an hala inanamıor.. şu an tek sığındıgım biricik kardeşim çünkü biz onunla öle böle deil çok farklıyz ya şu yaşa geldk hala bzen tek kişilik yatakta birlikte yatarz bi gizlimz yoktr hiç ayrılamayz bitanem o bnm yaona kıyamıorum bişe yapmasını istemiorum bi de sığındgm bi ergünüm vr( sözlüm ) o da öğrense napar bilmiorm sözümze de gelmsti bana aynı odadaykn msj attı tbrk edrm bu safla yakışıosun ama bna yakıştığı gibi kimsenin yatağına yakışmazsn yazdı deli oldm ya msjı sözlmden zor sakladm kimdi fln die sordu o vrdı yanmda cnkü. bu nasıl bi cesarettr ya sözlüm yanımdayken bile bana ahlakszca msj atabiliyor ergünü kaybetmekten çok korkuyorum ya çok
ınan çok üzüldüm Ama tek suçun ne biliyormusun ?? KORKMAK evet bu adi senin korktuğunu bile bile üstüne gelmiş tehdit etmiş hayatını mahvetmiş Zannetmeki sen evlendikten sonrada seni rahat bırakacak ozaman daha kötü değilmi ? ya isteklerine boyun eğersen bence bir an önce paylaş ailenle yada at bu yükü omuzunda bu adi herif yaşadıkça sende bundan korktukça hayatın böyle zindan olmaya devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?