te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

bizler seni tanimadigimiz halde sana inandık..en ufak bir şüphe duymadan sana yardımcı olmaya çalıştık,çalışıyoruz..ve dediğim gibi seni hiç ama hiç tanımıyoruz..bizim bile aklımızdan acaba diye bir şey geçmedi..seni tanıyan ve seven ailen de sana inanır yine seni tanıyan ve seven erkek arkadasında..
eğer bekaretini merak ediyorsan git doktor a ama bana inanmazlar diye düşünme..

bu tip insanlar ne sütü emio ya ne ara böle kirlendik biz hala hayretlerdeyim halanın oğlu abin kardeşin sayılır pislik ya gelde böle bi dünyaya çocuk getir nefret ediyorum ya...
ne olursa olsun ailene anlat canım o pislik daha da cesaretlenmesin emin ol ki ailen arkanda olucak emin ol

canım çok çok çok üzüldüm inan ki ama hiç bişeyden korkma, o pislik senin korkundan cesaret buluyo ki bunca zaman böyle yavşakça davranabilmiş, geçmişe tabi ki çaremiz yok yaşadıklarını allah kimsenin başına vermesin çok zor şeyler bunlar, senin adına ne kadar üzüldüm desem boş, yaşamayan bilemez.. ama nolur artık içine atma nolur.. kendine yazık ediyorsun hiçbirşey senden daha önemli olamaz bunu unutma.. ailen ve nişanlın ne der diye düşünme artık, bu şekilde nereye kadar devam edecek böyle? o şrfsiz daha ne kadar canını yakacak? düşmeyecek yakandan sen sessiz kaldıkça üzgünüm.. nolursun ailenle paylaş ve herkes orada olsun herkes bilsin onun ne mal olduğunu..

bence önce jinekoloğa gidip muayene olun daha sonra bir psikyatriye gidip tedavi olun. o kişiyi hala görüyormusunuz tepkisi nasıl?

bence unutup yoksayın anlattıkça devamı gelir konu kapanmaz.

Canım öncelikle geçmiş olsun çok kötü bir durum.Eğer mantıklı bir cevap istersen anneni bir gün karşına al konuş,ilk önce tecavüz ettiğini söyleme yıllardır seni üzen bir olay yaşadığını bunalıma girdiğini falan vs.Baban asla öğrenmesin ve annenle işbirliği yap o insanla asla görüşmek zorunda kalma onun seni rahatsız ettiğini pis pis konuştuğunu falan söyleyin babana ve bir daha onlar eve gelmesin deyin ve o insanı görmekten ailesini örmekten kurtulun.Sevgiline asla bu olayı söyleme bazı arkadaşlar söyle diyor ama bilirizki tecavüze uğramış birine bakış açılarımız değişiyor suçlu gibi görüyoruz.Bir doktora git annenide al ve kızlığına zarar gelmişmi öğren.Bu olayı sadece annen ve sen bil. ıŞBıRLıĞıNı UNUTMAYIN ANNENıZLE rahatsız etmelerine anneninde şahit olduğunu söyleyin.YA KAFANI VE KAFANIZI ÇALIŞTIRINkötükedihüso sonra okudum sevgilinde görüşüyormuş sevgiline söyle karşına al seni sürekli rahatsız falan ettiğini ondan uzak dur diye konuş KIZIM KAFANI ÇALIŞTIR AKILLI DÜŞÜN YAAAAAAAAAAAA

Son düzenleme:

Canım arkadaşım halanın oğlu kardeş olmaz unutmayalım nikah düşermi düşer tek baba, dayı, amca, dedeye nikah düşmez.Buradaki arkadaşlar kızınızı asla akrabalarınız dahi olsa tek göndermeyin onlara ortam çok bozuk kimseye güven olmaz.

pislik mikrop yaa şuan okadar sinirliyimki ya bu aile içi cinsel istismar offfffffffff nolursunuz arkadaşlar bu bize ders olsun bakın bu arkadaşımızın başına gelmiş bizim kızlarımızın oğullarımızın başuna gelmesin onlara güvenelim dikkat edelim şimdi annemi babamı daha ii anlıyorum ben çok rahat büyüdüm ama kesinlikle babam beni arkadaşlarıma teyzelerime yatmaya göndermezdi kesinlikle düşünün yaa öz teyzelerime göndermezdi bende çok kızardım ne var sanki diye ama şimdi daha ii anlıyorum iyiki öyle yapmış

Allah yardımcın olsun canım bi arkadaşımız öldürmeyen acı güçlendirir yazmış çok doğru sakın korkma o arkadaşımızın dediği gibi yap sana msj attığında karşılık ver küfür dolu ne yaparsan yap de umrumda değil deki korkmadığını artık herşeye hazırlıklı olduğunu anlasın ve seni tehhdit edemesin gene kardeşinle tehdit ederse o artık herşeyi biliyo de ozaman görsün gününüüüüüü

Canım bence annene demelisin ve emin ol kı annen seni bu şerefsizden çok da güzel korur ve senden fazla düşünür kavga çıkmamaasını ama ona göre kardeşını de seni de korur

Bazı arkadaşlar jinekoloğa git falan yazmışlar da ne olacak kız olduğunu öğrenince olay mı kapanacak tecavüze uğramamış mı olacak? Sen bence bakire miyim değil miyim diye düşünmeyi bırak öncelikle. Psikologla konuş ve ailene anlatmanın , baban da dahil olmak üzere yollarını bulun. Kız kardeşini korumuyorsun şu anda. Sadece başına gelecek şeyi geciktiriyorsun. Ergün de gidip herifi dövmesin istiyorsan, tecavüze uğradığını söyle, kim olduğunu söyleme. Aileler birbirine girermiş girsin senin hayatın kopmuş gitmiş. Sen bir psikologla konuş, o herifin bulunduğu ortamda asla ve asla bulunma ailene anlatamıyorsan. Tedavi olmadan evlenme sakın.

Ben, kizim 10 ya$ina gelince ona böyle $eyleri anlatmak istiyorum.Ona biri bisey yaparsa hic korkmamasini hemen bana söylemesini tembihlemeyi düsünüyorum.Zaten böyle korkular hep ailelerin cocuklariyla konusmamalarindan geliyor.

Aslinda daha simdiden bile biraz biseyler anlatuiyorum.Kizim 7 su an ve ona diyorumki,bir adam yada erkek sana ayip seyler yaparsa hemen oradan kac,bagir cagir.Sakin ondan korkma ve bana anlaticaksin bunu.

inanamiyorum yazılan bazı seylere..inanmak istemiyorum..hala söyleme diyen var..niye söylemesin ya??sustuğu için bu noktaya gelmiş kız..sustuğu için hayatını kuramıyor,sustuğu için psikolojisi bozulmuş,sustuğu için hala tehtid ediliyor,sustuğu için hala korkuyor..bunlarla yasamaya devam mı etsin sanki suc onunmus gibi?susmasının ne faydasını gördü ki bu kızcağız??
anasına da babasına da evliliği düşündüğü insana da bu olayı anlatmalı..artık susup icine atmamalı..eğer evlenmeyi düşündüğü insan yargılarsa zaten o adamla evlenmesin..söylemedi ve evlendi diyelim evliliğinde sorun olmaz mı??icinde böyle bir sırrı taşımak ölene kadar kolay mı?ya evlendiklerinde o pislik evlerine girip çıkarsa?böyle mı yasiycak bu kız??veya bu olay yüzünden cinsellik yasayamazsa kocasiyla?cocuğu olmazsa?kocası sormiycak mı?o zmn da mı suscak?
susma artık konus o şerefsizin yaptıgı yanına kar kalmasın..sen de bu yükü artık tek basına omuzlama..psikolojik destek al..ama artık susma..bak buraya yazman bile bir adım..yuzyuze konuşamam diyorsan yazarak anlat..kelimelere dok yaşadıklarını..inanmazlar diye korkma..seni tanımayan bizler inandık ailen mı sevdiğin mı inanmiycak?susma...

Son düzenleme:
Canim eger yüzyüze konusamiyorsan bence buraya actigin konuyu okut.Deki anne bu benim ve lütfen otur $u sayfalari bir oku.Sende odadan cik,annen yalniz basina bir okusun burayi.Bence bu bayaa etkili olur.

ekleme yapmaya bile gerek duymuyorum..budurkaydirigubbakcemile5

bence il yapcağın şey önce annene,annende babana anlatsın ve durumu herkes bilsin o psikopatada ona göre davransın. en azından hayınıza sokmamaya çalışırlar ve sen sevgilinden eminsen ona bişey demeden annenle beraber bi jinekoloğa git ve zar muayenesi yaptır belkide bişey yoktur ve yoksada zaten ona bişey anlatma,onunda kafasını bulandırma. ha bişey olmuşsa kesinlikle sevgilinede anlat ve bütün bunları yaptıktan sonrada mutlaka bir psikoloğa git. çünkü bütün bu olaylar yaşarken psikolojinin normal kaldığını sanmıyorum. En azında sevgilinle evlendikten sonrada cinsellikten soğuduğun ve sana cinsellik hep o kötü olayı hatırlatacağı için bu konuda terapi almanda fayda var. bi sağlıkçı gözüyle söylediklerimi dikkate al ve kesinlikle ailen sana kızmayacak tam tersine senin adına üzülecek ve ve sana destek olacaklar ve bu durumu atlatırken tek olmayacaksın...

ınan çok üzüldüm Ama tek suçun ne biliyormusun ?? KORKMAK evet bu adi senin korktuğunu bile bile üstüne gelmiş tehdit etmiş hayatını mahvetmiş Zannetmeki sen evlendikten sonrada seni rahat bırakacak ozaman daha kötü değilmi ? ya isteklerine boyun eğersen bence bir an önce paylaş ailenle yada at bu yükü omuzunda bu adi herif yaşadıkça sende bundan korktukça hayatın böyle zindan olmaya devam eder.

çocukken başına gelmiş bu olay ailene söylemeye korkmuşsun
ama artık büyüdün ve bunu önce annenle paylaşman lazım
belki o kişi hala birilerine tecavüz ediyor olabilir
çok korkunç bişi bu böyle
sevgiline de anlatman lazım tabi

kesinlikle sessiz kalma artık....

yarın öbürgünde evlenince eşinle tehdit eder seni....

sapık ruhlu bi insan sanırım...

böylelerin şeyini kesip ağzına vermek lazım...lmaz:

Bir an önce ailene söyle.
Öyle veya böyle....
Bugüne kadar durman hata!
O iğrenç insan da övünebildiği tek varlığı (uçkurusu) ile hapis köşelerinde çürüsün.
O kadar alçak bir mahlukât ki; sahip olduğu tek varlık (tek beyin ile desek daha iyi olur) ile insan olduğundan habersiz yaşıyor.
Kız kardeşime yapılsa olsunmuşmuş...
Senin bir tarafını hadım ettirip cümle elaleme sergi halinde göstermek lâzım gelirdi ya...
Sevgilin dâhil ailene aç bu konuyu.
Eminim sevgilin seni bu kadar seviyorsa seni kabul eder.
ısteyerek olmadı ya.
Ne için korkuyorsun???
Namus bacak arası değil beyinde biter...
Bunu unutma.
Bunu unutanı da hayatına dahil etme de zaten.
:teselli:

bu işi daha uzatmadan hemen ailene söyle canım.çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun ama herşeyi göze alıp ailene söyle.şunu düşün sevdiğin adamla evlenip gittiğinde o pis sapık senin kardeşinle yalnız kalabilecek.ve senden evlendiğin için açılan boşluğu başkasıyla doldurmak isteyebilir.çünkü adı üstünde sapık.vakit kaybetmeden söyle canım.senin için dua edicem Allah yardımcın olsun düşünmeden söyle hemde hemen.sözlünde seni gerçekten seviyorsa senin suçun olmayan bu aşağılık olayda senin yanında olur merak etme.

kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım
ezelcim sanada şunları söylemek istiyorum korktuğun için bugün bu durumdasın bence sen
nasıl böyle bi şeye göz yumabilirsin ya aklım almıyo
hermen ailene söylemeliysin hatta savcılığıa gitmeliydiniz
yaşında küçükmüş ozamanlar ağzına ......... ederlerdi onun
Allah bin beter etsin zaten büyük bi sinirle okudum sayfaları
delirmemek elde dğil ya nasıl bi vicadan bu nasıl bi insanlık
insan denemez böylelerine bence.
Ama bir an önce ailenle sözlünle herkesle konuşmalısın
bu seni evlendiğindede gerçekten rahat bırakmaz
bolur korkularından vazgeç mantıklı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…