tebrik ve destek!!!

Yeni bir başlangıç ve yaşanılası mutlu günler seni bekliyor. Daha fazla hasta olmadan bağlarını koparman iyi olmuş. Hiçbir şey senden kıymetli değil. Sen iyi kalpli, pozitif olduğun sürece karşına seni mutlu edecek biri illaki çıkacaktır.Yolun açık olsun...

Yeni bir başlangıç ve yaşanılası mutlu günler seni bekliyor. Daha fazla hasta olmadan bağlarını koparman iyi olmuş. Hiçbir şey senden kıymetli değil. Sen iyi kalpli, pozitif olduğun sürece karşına seni mutlu edecek biri illaki çıkacaktır.Yolun açık olsun...

çoook tşk ederim canım.çok motive oldum msj larla ya çok sağolun arkadaşlar

valla ilk kez ayrıldığını senin gibi ilan eden birini gördümkaydirigubbakcemile3ben de dahil salya sümük ağlayarak yazdık buraya hep ayrılıklarımızı:1hug:
helal olsun valla,biz kadınlar genelde her eksiğine gediğine rağmen çekeriz erkekleri ama sen öle yapmamışsın,tebrik ederim canımvereliniortak
karşına adam gibi biri çıkar inşallah:Saruboceq:

Canim ben de senin gibi - ama sevgilimi degilde- esimi beni cok aglattigi ve asil onemlisi Panik Atak yaptigi icin yolladim, simdi cok sukur cok huzurluyum, seni de cok tebrik ederim..vereliniortak

canım benim ilk önce tebrik ederim herseyi kalbinde bitirmen muhteşem bi olay niçin ağlayacakmışsınki gül eğlen hayatın tadını çıkar ve daima önüne bak arkanı düşünme bile:teytey:

sizi koparan şey neydı tamamen merak ettımmm :S

inş ck daha ii biri cıkar karşinizaa

çok tşk ederim.anlaşamasak da onu seviyodum ve evlenmek istiyodum.bunu ona açtım.ve asla evlilik düşünmediği cvbını aldım.benimle evlilik düşünmüyormuş.o yüzden diyorum hakettiğini bulur ve evlenir inşallah

arkadaşlar herkese çok tşk ederim.çok motive oldum ve zaten kendimi de çok şartlandırmıştım.aklıma geldiği anda hemen başka bir şey buluyorum düşünecek, duygusal vurucu şarkılar dinlemiyorum, herkese öneririm.yıpratmayacağım kendimi.umutluyum gelecekten.

çok tşk ederim.anlaşamasak da onu seviyodum ve evlenmek istiyodum.bunu ona açtım.ve asla evlilik düşünmediği cvbını aldım.benimle evlilik düşünmüyormuş.o yüzden diyorum hakettiğini bulur ve evlenir inşallah

hıı normalde düşünüyor ama senle düşünmüyorum demişsee sonuna kadar arkandayım cnm ...

bi insan bi kızla neden cıkar ki...tanışıp anlaşip evlenmek için :S

başka sebep almıyor aklım...

umarm cok cok daha iyi biri cıkar karşına...inşallah

hıı normalde düşünüyor ama senle düşünmüyorum demişsee sonuna kadar arkandayım cnm ...

bi insan bi kızla neden cıkar ki...tanışıp anlaşip evlenmek için :S

başka sebep almıyor aklım...

umarm cok cok daha iyi biri cıkar karşına...inşallah

demek ki benimle evlenmek için çıkmıyormuş.bırakın kızlar benim aptallığım gerizekalılığım.ne hali varsa görsün.herkese tekrardan çok tşk ederimmmm.güzel günler göreceğizzz :icecream:

yardım istemek için yazmıyorum arkadaşlar sadece tebrik bekliyorum herkesten.beni sinir hastası eden sevgilimden şu an itibariyle ayrılmış ve bütün bağlarımı kendi kafamda ve kalbimde koparmış bulunuyorum.allahın karşıma çok çok çok daha iyi ve kıymetimi bilen bir kişiyi çıkaracağına kendimi inandırmak istiyorum.tebriklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.

herkese mutluluklar....

HELAAALLLL!!! alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım allah yardımcın olsnn bende 3 gün önce aynısını yaptım.bilmem bu kaçıncı ayrılık ama bu son olacak ve yazdıklarını okurken kendim yazmışım sandım.o kadr yıprandımki sadece 4 yılıma acıyorum.insallah hersey gönlümüzce olur.bu arada banada destek kızlar:)

canım allah yardımcın olsnn bende 3 gün önce aynısını yaptım.bilmem bu kaçıncı ayrılık ama bu son olacak ve yazdıklarını okurken kendim yazmışım sandım.o kadr yıprandımki sadece 4 yılıma acıyorum.insallah hersey gönlümüzce olur.bu arada banada destek kızlar:)

canım bahar geldi, her yer cıvıl cıvıl..seni tebrik ediyorum ve destekliyorum.güzel günler seni bekliyor.çok mutlu olacaksın merak etme.kıymetimizi bilmeyen insanlarla ne vaktimizi ne duygularımızı harcayalım.hayat çok güzel.mutlu bir gelecek bizi bekliyor.:teselli:

Back
X