TECAVÜZE UĞRADIM NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM

Hööö
Nasıl ya? Valla kelimenin kifayetsiz kaldığı bir durum, gerçekten mi? Sormaya korkuyorum valla.

Bu fake olabilir ama binde bir de olsa böyle olaylar var inanirim yani..Allahim esirgesin...tacizler hep aile içi değil mi..

Insallah fakedir nolur yalan deyin olmamis olsun boyle bisey

İşte o çocuk yapmış ya annesine tövbe estağfurullah.. Gerçekse eğer...

Bence siz konuyu yanlış anlamışsınız.

sizin mesajınızı anlamadim konu gerçekse ve annesine tecavüz eden bir evlada anne pislik demişse bunun nesine masum evlat dediniz merak ettim

Yanlışmı anladın acaba tecavüz eden çocuguna pislik diyo eger gerçekse az bile diyo

Siz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?

Bu gibi cok kotu olaylar var tabi malesef yok degil de.
Ama konu fake.
Cok itici bir uslup var. Ve gayet de sogukkanli 4 dogum yaptim da 3 evladim var diyerek girmis gayet rahat. Boyle bir olay yasayan o anki sinirle, nefretle gelecek de rahat rahat, sakin sakin buraya konu acacak.
Neyse insallah banlanir, bir suru insan bos bos vakit geciriyoruz burada sayesinde.

Tatlım konu sahte zaten de kendi çocuğu tecavüz etmiş güya.

bence açılan bazı konularda denek olarak kullanılıyoruz.
Birilerinin tez konusu bile olabilir bu tarz seyler ve bizi tepkilerimizden yorumlarımızdan kendi tezlerini yazıyor bile olabilirler.
Bunun yanında ;gerçek değildir diye ben de inanmak istiyorum elbette ama bu ülkede ben buna inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…