- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi fghfhgfhgdfgsdg
-
Insallah fakedir nolur yalan deyin olmamis olsun boyle bisey45 yaşında evli bir ev hanımıyım 4 kez doğum yaptım ama sadece 3 çocuğum var
çünkü o diğer pisliğe evladım bile diyemiyorum artık
nasıl anlatılır bilmiyorum hiçbir suçum yok ama ciddi manada ağır utanç duyuyorum
yemedim yedirdim içmedim içirdim eşimle çok zor fakirlik dönemlerinden geçtik
ama yinede annelik ve eşlik görevlerimi sonuna kadar yaptım hiçbirşeylerini eksik etmedim
gerçekten çok utanıyorum nasıl anlatılır nasıl söylenir hiç bilmiyorum
2 hafte önce evladım dediğim pislik tarafından saldırıya ve tecavüze uğradım
yardım istedim çığlıklar attım ama 1 insan evladı bile sesimi duymadı
bu olayın ardından hemen evimi terk ettim şuan kız kardeşimin evinde kalıyorum
başka gidecek hiçbir yerim yok kız kardeşim sürekli soruyor ne oldu diye
eşimle kavga ettiğimizi ve evi terk ettiğimi söyleyip geçiştiriyorum
eşim ise dünya tatlısı melek gibi bir insan ne olduğuna oda anlam veremiyor
günlerdir arıyor kapıma geliyor ama yüzüne bile bakamıyorum
kendisine kızıp gittiğimi sanıyor zavallı hiçbirşeyden haberi yok
kimselere anlatamıyorum derdimi eşime söylesem bin türlü söylemesem bin türlü
kardeşim ve eniştemde benden iyice bıkmaya başladılar istemiyorlar beni
birden girdim hayatlarına düzenlerini bozdum onlarda haklılar
fakat evede dönemiyorum hiçbir çıkar yolum yok
aklımdan sürekli intihar etmek geçiyor ama inancım gereğide yapamıyorum bunu
tüm günlerim ağlamakla kahretmekle geçiyor o kadar çaresizim ki kimseye anlatamadığım için buraya yazdım derdimi
ne olur bana bi çıkar yol gösterin allah rızası için
Büyük bir ihtimal konu sahte. Öyle de olmasını umuyorum.
Fakat küçük bir ihtimalde olsa doğruluğu var ise bu konunun, o en talihsiz cümle beni benden etti.
O hiçbir günahı olmayan evladına pislik demen ve onu evlattan saymaman. Bu olaydaki suçlu o masum yavrucak mı?
Kim bu cümleyi kullanan bir annenin derdine ilaç olmak ister ki
Büyük bir ihtimal konu sahte. Öyle de olmasını umuyorum.
Fakat küçük bir ihtimalde olsa doğruluğu var ise bu konunun, o en talihsiz cümle beni benden etti.
O hiçbir günahı olmayan evladına pislik demen ve onu evlattan saymaman. Bu olaydaki suçlu o masum yavrucak mı?
Kim bu cümleyi kullanan bir annenin derdine ilaç olmak ister ki?
sizin mesajınızı anlamadim konu gerçekse ve annesine tecavüz eden bir evlada anne pislik demişse bunun nesine masum evlat dediniz merak ettimBüyük bir ihtimal konu sahte. Öyle de olmasını umuyorum.
Kim bu cümleyi kullanan bir annenin derdine ilaç olmak ister ki
Bence tutmayın kendinizYa varya içim tüylerim ürperdi. Eğer gerçekten fakese çok ağır konuşcam
Yanlışmı anladın acaba tecavüz eden çocuguna pislik diyo eger gerçekse az bile diyoBüyük bir ihtimal konu sahte. Öyle de olmasını umuyorum.
Kim bu cümleyi kullanan bir annenin derdine ilaç olmak ister ki?
Tatlım konu sahte zaten de kendi çocuğu tecavüz etmiş güya.Siz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?